Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בטסט האחרון הובחן העיר לי כי יש לי, לדעתו, בריחת גזים מסעפת הפלטה.

הוא לא הכשיל אותי בטסט והשאלה היא האם הוא "וויתר לי" או שזה לא פוסל את הרכב?

לא טיפלתי בזה עדיין ותהיתי אם זה פוסל בטסט (אני תוהה לגביי הטסט הבא) ואם זה משהו רציני ששווה לתקן או ש"לא נורא" ו"אפשר לחיות עם זה"?

במידה וצריך/חשוב לתקן האם מדובר בבלאגן רציני והוצאה גדולה או לא?

תודה רבה,

שי

פורסם

האם אתה שומע רעשים שלא אופייניים בזמן שהרכב מונע מאיזור סעפת הפליטה? האם הרכב מגיב בצורה שונה מבחינת עבודת המנוע? ואיך הבוחן הגיע למסקנה הזו? לפי בדיקת זיהום האויר? לפי רעש מיותר ששמע?

פורסם

דליפות מספעת הפליטב יגרמו לרעשי לוואי ממערכת הפליטה, במקרה השני הגזים שדולפים מספעת הפליטה יחדרו לתא הנוסעים, גזים אלו מסוכנים מאוד לנשימה, ממש לא בריא ואף מסוכן מאוד לנשום את הגזים הרעילים האלו אפשר להגיע למוות בקלות ומהירות מכמה שאיפות.

למען בריאותך ולמען בריאות הנוסעים ברכב תטפל בבעיה, הגזים האלו כאשר נושמים אותם נספגים בדם לצמיתות ורק בתא לחץ ניתן לחלץ את את העלים האלו מהגוף, אם זה מעניין אותך בצע חיפוש בגוגל על שאיפת גזי פליטה ממנוע!

פורסם

תודה רבה!

השאלה שלי היא האם זה פוסל בטסט?

לא משום שאינני מתכוון לטפל אלא כדי לדעת האם יש טעם לגשת לטסט לפני הטיפול בבעיה או שחבל על הכמה שקלים והזמן שלי?

בכל אופן, כן - אני שומע קצת רעשים בעת פעולת המנוע ואני מניח שזה בגלל בריחת הגזים.

הבוחן הגיע למסקנה או על פי רעש או על פי בדיקה של המנוע עם אותו מכשיר למדידת פליטת מזהמים - אני לא בטוח על פי מה.

פורסם
תודה רבה!

השאלה שלי היא האם זה פוסל בטסט?

לא משום שאינני מתכוון לטפל אלא כדי לדעת האם יש טעם לגשת לטסט לפני הטיפול בבעיה או שחבל על הכמה שקלים והזמן שלי?

בכל אופן, כן - אני שומע קצת רעשים בעת פעולת המנוע ואני מניח שזה בגלל בריחת הגזים.

הבוחן הגיע למסקנה או על פי רעש או על פי בדיקה של המנוע עם אותו מכשיר למדידת פליטת מזהמים - אני לא בטוח על פי מה.

סדר זאת לפני הטסט.

• תוכן חדש...