Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי הצהרות של אבא שלי משבוע שעבר, הוא החליט היום ללכת לקנות רכב מסניף של אלבר. 

מסתבר שהרכב שהוא בחר הוא וטיוטה קורולה משנת 2003, אוטומטית עם משהו בסביבות ה-170K ק״מ. 

עכשיו הקנייה הייתה ספונטנית שכזאת, ואני שנשארתי בבסיס לא יכולתי להיות חלק ממנה ולכן יש לי כמה שאלות שחשבתי שתוכלו לעזור בהן:

1. קראתי בפורום שדגמי הקורולה 03-04׳ סובלים מבעיית הבוצה שיכולים להשבית את הרכב לצמיתות. מה הסיכוי שזה יקרה לנו בטווח של שנתיים-שלוש אם הרכב עבר כבר 177K ק״מ (אני מניח שלא קרה לו לפני שום דבר משמעותי לפני - אחרת אבא שלי לא היה קונה אותו). 

2. כמו שציינתי, לא הייתי במעמד המכירה, אז רציתי גם כן לברר אם הטרייד-אין היה עקיצה בפנים:

טיוטה קורולה 03׳ (33 אלף ש״ח) = 30 אלף ש״ח + סובארו גרנד ליאונה 94 (מחירון שלה 10K). 

הגיון אומר שאם זה טרייד-אין אז הסובארו הייתה אמורה להלקח במינימום 5 אלף, ולא 3 אלף שח, לא?

3. אני בנאדם שלא יכול לנהוג בלי המוזיקה מהפלייליסט באייפון. הבנתי שלא קיים חיבור aux בקורולה מהדגם שציינתי, יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה?

4. באופן כללי והיכרות אישית שלכם עם הרכב מהשנתון הזה, איך הוא? שווה את המחיר (33 אלף שקל) ? מבחינת דלק אומרים שהקורולה צורכת מעט דלק, זה נכון? אתם צופים יהיה לו שוק בעוד שנתיים-שלוש? יש עוד בעיות שאני צריך לדעת עליהן?

5. דבר אחרון, הרכב נקנה באלבר בסניף צומת ביל״ו. במידה ובמעמד המכירה לא הוצגו הבעיות שציינתי בהתחלה, יש אפשרות להחזרת הכסף?

תודה רבה ומצטער על הבלגן שבכתיבה,

שמואל. 

פורסם

1.יתכן ולרכב הוחלף מנוע -לא בטוח אבל אפשרות ריאלית.

אכן היו בעיות בוצה אבל טויוטה החליפה מנועים על חשבונה לרכבים,שהיו מטופלים בחברה ולעיתים גם לאחר תום האחריות.

2.לגבי מערכת-צריך לראות איזו מערכת מותקנת ברכב ואילו פריטים אפשר להוסיף לשדרוגה- את זה ניתן לעשות בכל מקום שמתעסק עם אביזרי רכב.

אם הרכב תקין ועבר בדיקה במכון בדיקה לשביעות רצונו של אביך,על מה אתה מתלונן ומבקש לבטל את העסקה ?

לגבי עניין הטרייד אין,איני יודע מה המחירון של הטויוטה הזו ואין טרייד אין,שיתן מחירון על רכב ישן,אתה יכול רק לחלום על זה בחלומות הורודים ביותר.יכולים להבטיח מה שרוצים,בסוף מורידים 12-15% על טרייד אין ואם יש ליקויים חמורים כמו בעיות גיר ושילדה שוחטים אותך ביותר מ-40% משווי הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...