Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מסתבר שאורנג׳ החליטו לחייב אותי בעשרה שקלים למשך ה3 שנים הבאות, על עסקה שבוצעה בכלל ב2011, וששולמה במלואה במקום. יותר מזה, שרק החודש הם נזכרו להתחיל את החיוב הזה. בכ״א, למרות שפניתי לשירות שלהם, לא נראה לי שיהיה מנוס מלעצור אותם דרך בית משפט. מהי הפרוצדורה לשם הגשת תביעה, והאם יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת?

יש ברשותי את הקבלה והזמנתי תדפיס חיוב מחברת האשראי עבור אותו חודש.

תודה מראש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האם ניסית לגשת לסניף או לפנות אליהם בכתב? מה אמרו לך?

זו תהיה אחת השאלות הראשונות אם תגיע לדיון. לא תראה טוב אם אתה מחפש נקם/דם/בצע בבימ"ש.

ולא תמיד כדאי. אם טיעוניך נכונים עובדתית - תקבל את הקרן ואולי אולי משהו סימלי מאוד עבור הטירחה ,אם בכלל.

שקול אם האנרגיה הנפשית וקצת כספית והזמן שהתהליך המשפטי יקח - שווים את זה.

העלה את טענותיך בצורה קצרה (בלי הבעת דעה ופרשנות אישית כי אולי המסמך יהיה פעם מוצג) וחכה קצת זמן.

היות ובאתר שלהם לא ברור מה קורה עם פניות (מנסיון אישי) - הנה פקס של מנהל/ת פניות הציבור : 074-7077858

יש הרבה אתרים ברשת שינחו אותך איך להגיש תביעה. אם תצטרך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני לא מחפש כסף בתהליך הזה, אני רק רוצה להפסיק את החיוב (ולקבל חזרה את מה שהם גבו). פניתי למוקד שלהם, והתשובות שאני מקבל נעות בין ״יש לנו עומס״ לבין ״נציג יחזור אליך״ (יחסית לחברה שמתעסקת בשיחות, לוקח להם ה-מ-ו-ן זמן לחזור אלי...). זה או זה, או לשלם להם 360 שקל על כלום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תיאורטית ניתן להגיש תביעה בלי התראה אבל....

השופט לא רואה זאת בעין יפה ובצדק.

מה אתה מטריח את המערכת לפני שניסית את הספק.

לכן מכתב ברור עם טענותיך בליווי המסמכים לספק בדואר רשום , המהדרין אומרים גם עם אישור מסירה.

תצקבל תשובה מספקת יופי, לא תקבל , אז מגישים תביעה.

הפרוצדורה תקיש בגוגל בית משפט לתביעות קטנות תמצא שם את הכל על מגש של כסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

דיברתי איתם (מיוזמתי, בפעם המליון בערך, הם לא חושבים שהם צריכים לחזור אחרי שהם אומרים "נברר ונחזור אליך"). הנציג אמר לי שמה שיש ברשותי "זה לא קבלה בכלל, זה סה"כ חוזה עסקה". ניסיתי להסביר לו שכתוב בחוזה שאני משלם הכל בנגלה אחת, ואין שום אזכור של תשלום נוסף. התשובה שקיבלתי הייתה "טוב אז תתבע אותנו" וניתוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מקווה שהקלטת את השיחה.

אם תגיש תביעה אתה יכול להוסיף "לבקשת הנתבעת :lol: "

בכל מקרה, כפי שאמרו לך, מכתב רשום למחלקה משפטית עם התראה לפני תביעה.

לא יגיבו - תתבע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה מה שכתבתי :-D כנראה שבן דוב ממש נואש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...