Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע חדש לפאסאט 2002?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אימי נסעה ללא מד חום כשנה, שבוע שעבר בדיוק לפני שנכנסה למוסך, הרכב התחיל לעשן מהפגוש הקדמי, להוציא עשן כתוצאה מהתחממות. בהתחלה אמר המוסכניך הלך המשאבת מים, הרדיאטור, זאת לאחר שהיה טחינה בצינור, יומיים לאחר מכן אמר שיש ראש מנוע + 2 הבעיות הקודמות, היום הוא אמר שאין טעם לשפץ ראש כי נראה לו שהלך כל המנוע.

עכשיו השאלה שלי היא האם שווה לשפץ מנוע פאסאט 2002?

או להזמין מיבוא? ואם מזמינים מביבוא זה חדש? או משומש? ואם כן יש המלצות על מוסכים או יבואנים?

ומה סדר גודל מחיר על מנוע חדש + הרכבה?

המנוע עשה 160 אלף, הרכב נקנה ב 2002.

• ספונסר פורום
פורסם

במנוע הזה מדגם AZM קיימת תופעה של עיוות הגלילים של המנוע במצב של התחממות קיצונית

כך שאם הרכב התחמם מאד עד כדי פריצת האטימות של ראש המנוע אז באמת כדאי

יהיה להחליף את המנוע במנוע אחר .

מנוע כזה מיבוא כולל התקנה וחומרים נילווים יעלה בסביבות 8 אלף שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני מניח שיש גם את האופציה של אובראול מלא כולל החלפה של הסליבים עצמם. תבדוק את האופצייה כי אני יודע שאוברול לרכב מסוג זה יכול להגיע ל-4000 ש"ח מקסימום.

• תוכן חדש...