Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו - הוא בטח התלהב מכובע הנייק הלבן שלך, ומסוללת מהניקלים על הקורולה, ובסה"כ רצה לדעת מאיפה להשיג סט תואם. :lol:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש ברור מההודעה הראשונה שלך, תקן אותי אם אני טועה:

אתה עומד לפני הכניסה למעגל תנועה בעל שני נתיבים. יש רק נתיב אחד המוביל לכניסה למעגל. בנתיב הפנימי במעגל (השמאלי) הרבה מכוניות וקשה להשתלב. הנתיב החיצוני במעגל (הימני) פנוי. אתה מעוניין לנסוע בנתיב הפנימי, לכן אתה מחכה לפרצה להשתלב. עד כאן נכון?

אם זה המצב, צר לי ידידי אבל אתה מעכב את התנועה. במצב כזה אתה יכול להשתלב בזהירות בנתיב החיצוני (הימני) ותוך כדי תנועה לעבור לפנימי (שמאלי). השתלבות תוך כדי נסיעה תמיד תהיה חלקה ונוחה יותר מאשר ממצב עמידה וכמובן תמשיך להזרים את התנועה, וזה בדיוק הרעיון של מעגל תנועה.

אני לא מצדיק את הערס הצופר, ממש לא, אבל חושב ששניכם טעיתם בהתנהלות במצב הזה, זאת כמובן אם אני צודק בתיאור שלי בפסקה הראשונה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אושריקו - הוא בטח התלהב מכובע הנייק הלבן שלך, ומסוללת מהניקלים על הקורולה, ובסה"כ רצה לדעת מאיפה להשיג סט תואם. :lol:

אני מקבל פידבקים מהחברים, זה מספיק:lol:.

אנלוגי, אתה הבנת די נכון אך אני אתקן.

הייתי צריך להיכנס לכיכר בעל 2 נתיבים כמו שאמרתי,

לימין בתוכו יכולתי להיכנס בלי בעיה כי רוב המכוניות המשיכו לנסוע ישר בתניב השמאלי של הכיכר,

מה שלא רציתי לעשות כי הייתי צריך לסתובב שמאלה חזרה וזה בנתיב השמאלי,

אבל בסופו של דבר נכנסתי לימין ואותתי להיכנס לשמאלי שזה מאוד מסוכן כי מכוניות המשיכו לבוא, בסוף עצרתי כמה ושמעתי צפירות שהיו תואמות לצפירות של הערס או משהו.

בדיעבד אני עשיתי טעות קצת כי אני ממזמן לא מתרגש מצפוצפים אבל הפעם זה היה חריג.

פורסם

אני מסכים עם הגישה של לא להלחץ מצפצוף אך נראה שזה אינו מקרה מבודד בשבילך (לפחות לפי מה שכתבת),

במקרה זה כל ההמלצות של להתעלם ולהמשיך הלאה אינן מתקנות.

אם שמת לב לנטייה של הסובבים אותך לצפור לך בכביש (כפי שציינת בעצמך), כדאי שתנהג ברכב כמה פעמים עם מישהו מנוסה (אפילו מורה לנהיגה) כדי שייתן לך ביקורת בונה, כנראה ישנה טעות נהיגה שחוזרת על עצמה.

נהג מנוסה יודע שהוא עשה טעות/התמהמה/התבלבל/וכו', מבין שעלול "לחטוף" צפירה ולכן לא נלחץ או מתרגש כי אין זה מגיע כהפתעה. בשביל לשים דברים בפרופורציות, מכסת הצפצופים שלך צריכה לשאוף לאפס.

פורסם

לנהג סבלני צריכה להיות תנועת הידיים ״כמה חבל שאתה אידיוט״ כשמישהו צופר לך.

נראה לי שקוראים לזה אצבע משולשת.

פורסם
אני מסכים עם הגישה של לא להלחץ מצפצוף אך נראה שזה אינו מקרה מבודד בשבילך (לפחות לפי מה שכתבת),

במקרה זה כל ההמלצות של להתעלם ולהמשיך הלאה אינן מתקנות.

אם שמת לב לנטייה של הסובבים אותך לצפור לך בכביש (כפי שציינת בעצמך), כדאי שתנהג ברכב כמה פעמים עם מישהו מנוסה (אפילו מורה לנהיגה) כדי שייתן לך ביקורת בונה, כנראה ישנה טעות נהיגה שחוזרת על עצמה.

נהג מנוסה יודע שהוא עשה טעות/התמהמה/התבלבל/וכו', מבין שעלול "לחטוף" צפירה ולכן לא נלחץ או מתרגש כי אין זה מגיע כהפתעה. בשביל לשים דברים בפרופורציות, מכסת הצפצופים שלך צריכה לשאוף לאפס.

אני מספיק מנוסה עד כמה שאפשר בשנתיים וחצי כי הקפדתי לנהוג כל כך הרבה וכמעט כל יום כי אני אוהב את זה ממש.

בנוגע לצפופים, אתה הרי יודע שזאת "מכת מדינה", חוסר סבלנות.

פורסם
כשערס צופר לי, הווליום עולה והרגל יורדת מהגז,

ובנוסף המבט עובר למראה (צריך לדעתמי צפר) - והמומנטום של כניסה לצומת אובד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלה הכי מצחיקים אותי, שמישהו כזה מצפצף לי מאחורה אני פשוט מגביה את הווליום של השיר ונותן לו להמשיך לצפצף.

אגב לא תמיד מומלץ לעשות את זה, קרה לי פעם שהרמתי את הווליום כמעט עד הסוף ולא שמעתי ניידת כורזת לי לעצור בצד במשך כ-3-4 דקות להערכתי עד שקלטתי את הצקלקות במראה האחורית, היה מצחיק.:twisted:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לימין בתוכו יכולתי להיכנס בלי בעיה כי רוב המכוניות המשיכו לנסוע ישר בתניב השמאלי של הכיכר,

בגלל זה הוא התעצבן ובצדק, לא משנה אם הכיכר ריקה או לא אתה אמור להכנס מבחינת החוק אל הימני ואז לעבור אל השמאלי, להכנס לשמאלי מייד זה לא חוקי ולא הגיוני. אתה אמור לנצל את העובדה שאתה מאיץ בימני ואז להכנס בקלות ברווח בנתיב השמלאי. לעצור זה הטעות הכי גדולה כי אתה צריך להיות במהירות של הרכבים שבשמאלי ולא שהם יעצרו לך (יש להם גם זכות קדימה)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אנלוגי, אתה הבנת די נכון אך אני אתקן.

אבל בסופו של דבר נכנסתי לימין ואותתי להיכנס לשמאלי שזה מאוד מסוכן כי מכוניות המשיכו לבוא, בסוף עצרתי כמה ושמעתי צפירות שהיו תואמות לצפירות של הערס או משהו.

בדיעבד אני עשיתי טעות קצת כי אני ממזמן לא מתרגש מצפוצפים אבל הפעם זה היה חריג.

תשמע, אתה חייב להבין שטעית בשיקול הדעת שלך (אם כי לא עברת על שום חוק בניגוד לערס מאחוריך, פשוט הפרעת מעט לתנועה). זה נכון מאוד שצריך לנהוג בנתיב השמאלי במעל אם רוצים לפנות שמאלה או לבצע פרסה, אבל בהחלט ניתן ורצוי להגיע אליו דרך הנתיב הימני. קודם כנס למעגל, אח"כ התמקם בו.

בכל מעגל ממוצע אנשים יוצאים בכל אחת מהיציאות, כך שלא אמורה להיות לך בעיה למצוא פרצה לעבור נתיב. בנוסף, מהירות הנסיעה במעגל אינה גבוהה. אין שום צורך לעצור חו"ח באמצע המעגל, זה מסוכן מאוד, פשוט ממשיכים לנסוע בזהירות עד שניתן לעבור נתיב, או שמגיעים ליציאה הנדרשת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אל תשכחו שבזמן שאני בימני ורוצה לעבור לנתיב השמאלי שבכיכר כדי להסתובב, אז בשמאלי זה להמשיך ישר, וזה מסוכן כשהוא רוצה לנסוע ישר ואני רוצה להיכנס לשמאלי כדי להסתובב, אתם מבינים?.

נכון שהייתה לי טעות בשיקול הדעת, אבל תיאורתית אני לא נלחץ מצפצופים ממש, הפעם הוא ממש הגזים וקורה שזה קורה(הלחץ).

פורסם

לפני שבוע כשאספתי מישהו מהעבודה באחת הפניות הקטנות(לא מרכזית כלל כשאין שום תנועה מסביב) איזה נודניק התחיל לצפור לי מאחורה בעצבנות.

הוא המשיך לצפצף וחיכיתי עוד איזה דקה בעמידה כדי שימשיך לצפור כי אהבתי את הצליל הנהדר...

האמת אם הוא היה ממשיך לצפור הייתי ממשיך לעמוד עוד איזה חצי שעה גם, סתם בגלל שאני אוהב את צלילי הצופר..

ובנוסף לכך גם נסעתי בצורה כ"כ איטית רק כי רציתי להמשיך לשמוע את צלילי הצופר שלו..

מסקנה

אם מישהו צופר לך בחוסר סבלנות מצווה גדולה לעמוד עוד כמה שניות/דקות רק כדי לעכב אותו עוד טיפה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ונראה לך הגיוני לחסום רחוב כי אתה מחכה למישהו? אתה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע ממנו.. כאילו מה הוא אמור לעשות? לעמוד ולחכות שהחבר שלך יואיל בטובו לבוא ושתסע?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני כבר לא נהג חדש, אבל שנתיים וחצי זה סביר.

אני לא חושב שאפשר להגיד סביר על זמן נהיגה, במיוחד כשזה תלוי את מי שואלים.

יש נהגים שנוהגים 8 שנים והנהיגה שלהם היא הכול חוץ מסביר.

יש אנשים שאחרי שהם שנה עם רשיון מחלצים גופות ופצועים מתוך לבנון, כשחיזבאללונים יורים עליהם.

ותק זה חשוב, כי הוא מביא עימו נסיון, אבל מי שלא מוכן ללמוד ממנו, גם 50 שנים לא יעזרו.

נהג צעיר, שמבין שאין לו נסיון, ומספיק אחראי ופיקח, ינהג טוב ללא קשר לנסיון שיש לו, וכשיצבור נסיון, אז הוא רק ישפר אותו. לצערי זה די נדיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...