Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אז הבעיה כזאת הרכב המדובר הוא מה שמופיע בכותרת, הבעיה היא שבעצירה מוחלטת נניח ברמוזר האוטו אחרי איזה חצי דקה של עמידה מתחיל לרעוד אני יכול לדמות את ההרגשה כמו לדוגמה בגיר ידני שאתה לוחץ עם הרגל על הברקס ומשולב להילוך ראשון ולאט לאט משחרר את הקלאץ והרכב מתחיל לגרגר כזה ולרעוד זאת ההרגשה.(כל זה קורה בעצירה מוחלטת לא זינוק ולא תחילת נסיעה)

לפעמים אחרי נסיעה יותר מאומצת אז אותה תופעה קורת בתדירות יותר גבוה.

ועוד שאלה האם יכול להיות שבשיוט ב100 קמ"ש הרכב נמצא על כ2500-2600 סל"ד בהילוך שישי?

בנוסף אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מוסך של הונדה שמתמחה בגיר רובוטי.? הייתי בכמה מוסכים ואמרו לי שזה תופעה תקינה אבל אני חושב שלא האוטו לא צריך לרעוד בצורה כזאת.

חוץ מזה הגיר עובד בצורה נפלאה.

המון תודות לעוזרים ויום טוב.

פורסם

למיטב ידיעתי להונדה סיוויק אין גיר רובוטי (ובטח שלא 6 הילוכים)- רק 5.

בסיוויק 2008 אוטומט שהיתה ברשותנו, הסל"ד עמד על 2,000 במהירות 100 קמ"ש בהילוך חמישי.

פורסם

אתה מדבר על הדגם סדאן (4דלתות)

אני מדבר על דגם האצבק 5 דלתות שבין השנתונים 2006-2009 מגיע עם גיר רובטי 6 הילוכים.

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שתסתפק בעידכון תוכנה לגיר ויכול להיות שיש בעיה רצינית יותר.

מכיוון שרכבך לא באחריות לא חובה להיכנס למוסך מורשה.

אבל אם אתה מתעקש אז פנה אל אילן (המנכ"ל) של מרכז שירות הונדה א.כ. טופ קאר בנתניה.

תשבו על כוס קפה, תגיד לו שהגעת מהפורום וספר לו את כל הבעיות ברכב ואני בטוח שהוא ישמח לעזור.

במידה ואתה מעוניין לשקול מוסך לא מורשה אז אתה מוזמן לפנות אל מוסך אדמונד אשר מתמחה בשיפוץ תיבות הילוכים מכל הסוגים ואני בטוח שיש לו הרבה ניסיון שיעזור באיתור התקלה.

פורסם

קודם כל המון תודה על העזרה..\

חוץ מהמוסך בנתניה יש עוד מוסך מומלץ כמו רון לדוגמה רק של הונדה יותר באיזור המרכז??

• תוכן חדש...