Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באירופה ל 18+ או 19+

Boxster
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מישהו מכיר חברות השכרת רכב מגיל 18+ או 19+ באיזור אמסטרדם או אירופה בכללי?

פשוט אני וחברים טסים בנובמבר כנראה לאמסטרדם ואנחנו גם רוצים לנסוע לברצלונה

חשוב לציין שעד נובמבר גם נגמר לי הנהג חדש

אנחנו 3 אנשים סה"כ,ככה שאנחנו לא צריכים איזה משהו "בומבסטי" גולף/פולו/I30 יסגור לנו פינות 8)

שבוע טוב אנשים יקרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתוב לי (אולי עדיף בפרטי) תאריכים שאתה צריך רכב. כמה נהגים וגילאים. מקום לקיחת והחזרת הרכב.

אבדוק לך מה אפשר לעשות.

נשלחה הודעה פרטית.

למי שיש מידע נוסף מוזמן לרשום אותו בנושא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש חברות הכרה בגוגל והכנס לאתרי חברות ההשכרה הרלונטיות. יש מדינות וחברות בהן ניתן לשכור רכב מגיל 18 (נניח - סיקסט בגרמניה, אם כי לא לכל הדגמים). כמובן שהביטוח יהיה יקר במיוחד.

לגבי נסיעה מאמסטרדם לברצלונה - זה לא דבר של מה בכך, אם כי לא בלתי אפשרי אם תתתכננו לעצמכם \ את הדרך עם לינה כל 500-600 ק"מ, כלומר 2 לילות מנוחה בדרך. אמנם אפשר לנהוג גם יותר מזה ביום, אבל צריך להביא בחשבון שהנהיגה מעייפת מאוד, הדרכים לא מוכרות וגם GPS לא ימנע לחלוטין התברברות, ואתם רוצים גם לעצור בדרך לראות משהו. כמוכן - החזרת רכב במדינה שאינה מדינת המקור תהיה בד"כ עניין יקר מאוד, אם בכלל יאפשרו לכם זאת.

לגבי גודל הרכב - גולף זה מינימום, ברכב יותר קטן תתקשו להכניס את המזוודות. אני נסעתי לפני שנה עם אשתי ואחד הבנים למדריד למשך שבוע ושכרתי גולף, גודל תא המטען היה גבולי. ל-3 מבוגרים שנוסעים לתקופה יותר ממושכת הייתי שוכר לפחות פוקוס או I30CW או דומה.

כמוכן - האם אתם מסוגלים לנהוג ברכב ידני? רכב אוטומטי אינו שגרתי באירופה ובמרבית המדינות שכירת רכב כזה מייקרת את העסקה בעשרות אחוזים, אבל יש גם יוצאים מכלל זה (לטובה).

ועניין אחרון - השקיעו מאמץ וקראו היטב על נהיגה באירופה בכלל ובהולנד בפרט. הנושא נטחן עד דק בפורום, הריצו חיפוש ולמדו היטב כיד להתנהג בדרך. הכלל החשוב ביותר - נהגו לפי החוק, על קוצו של יוד, והקפידו שמהירות הנסיעה תהיה קצת פחות מהמותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש חברות הכרה בגוגל והכנס לאתרי חברות ההשכרה הרלונטיות. יש מדינות וחברות בהן ניתן לשכור רכב מגיל 18 (נניח - סיקסט בגרמניה, אם כי לא לכל הדגמים). כמובן שהביטוח יהיה יקר במיוחד.

לגבי נסיעה מאמסטרדם לברצלונה - זה לא דבר של מה בכך, אם כי לא בלתי אפשרי אם תתתכננו לעצמכם \ את הדרך עם לינה כל 500-600 ק"מ, כלומר 2 לילות מנוחה בדרך. אמנם אפשר לנהוג גם יותר מזה ביום, אבל צריך להביא בחשבון שהנהיגה מעייפת מאוד, הדרכים לא מוכרות וגם GPS לא ימנע לחלוטין התברברות, ואתם רוצים גם לעצור בדרך לראות משהו. כמוכן - החזרת רכב במדינה שאינה מדינת המקור תהיה בד"כ עניין יקר מאוד, אם בכלל יאפשרו לכם זאת.

לגבי גודל הרכב - גולף זה מינימום, ברכב יותר קטן תתקשו להכניס את המזוודות. אני נסעתי לפני שנה עם אשתי ואחד הבנים למדריד למשך שבוע ושכרתי גולף, גודל תא המטען היה גבולי. ל-3 מבוגרים שנוסעים לתקופה יותר ממושכת הייתי שוכר לפחות פוקוס או I30CW או דומה.

כמוכן - האם אתם מסוגלים לנהוג ברכב ידני? רכב אוטומטי אינו שגרתי באירופה ובמרבית המדינות שכירת רכב כזה מייקרת את העסקה בעשרות אחוזים, אבל יש גם יוצאים מכלל זה (לטובה).

ועניין אחרון - השקיעו מאמץ וקראו היטב על נהיגה באירופה בכלל ובהולנד בפרט. הנושא נטחן עד דק בפורום, הריצו חיפוש ולמדו היטב כיד להתנהג בדרך. הכלל החשוב ביותר - נהגו לפי החוק, על קוצו של יוד, והקפידו שמהירות הנסיעה תהיה קצת פחות מהמותר.

תודה רבה על הפירוט ידידי,לגבי העניין של הידני אני נוהג ברכב ידני כבר שנתיים ואין לי שום בעיה עם זה,ככה שזה ישתלם בשבילינו יותר ;)

אנחנו רוצים לצאת מאסמסטרדם בבוקר ולעשות עצירה בפריז באמצע ליום אחד(הבנתי שזה משהו כמו 600 ק"מ מאמסטרדם)

אחרי המנוחה בפריז אנחנו רוצים לצאת בבוקר לכיוון ברצלונה שזה עוד משהו כמו 650-700 ק"מ...סה"כ נסיעה מאמסטרדם לברצלונה היא 1300 ק"מ לפי מה שבדקתי.

עכשיו השאלה איזה חברות באמת יתנו לנו להשכיר רכב אם לא מלאו לי(המשכיר) 21?

אפשר שמות של חברות כאלה בבקשה? תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לכם לנסות לתכנן את הטיול לפי רכבות ותחבורה ציבורית. כשנוהגים בזמן חופשה, מתעייפים במהירות, מפספסים מראות שחבל לפספס, אתם לא באמת נטמעים בחברה של אותה מדינה ואווירת הטיול כשתקועים באותו רכב המון שעות קצת נפגמת. פגשתי אבא צעיר ואשתו במלון בעיר יפהפיה באירופה, והוא טען שהעיר מגעילה ואין בה שום דבר מיוחד. יכול להיות שזוהי הגישה שלו כישראלי אבל אני מבטיח לכם שהוא פספס ה-מ-ו-ן כשהוא התעסק בלנהוג ולהתעייף.

מעבר לכך, למטרת השרשור: אם החלטתם לשכור רכב לא צפויה לכם בעיה מיוחדת בתחום ה18+ , לפחות לא כמו בארץ.

תהנו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שי, אני חולק עליך. שכירת רכב מאפשרת הרבה יותר גמישות.

עם זאת - קרוב לודאי ששכירת רכב באמסטרדם והחזרתו בברצלונה תהיה עניין יקר מאוד. לדעתי צריך לשכור רכב לתקופה שבה מטיילים בהולנד (+\- אזורים שכנים בבלגיה וגרמניה, אם רוצים), להחזירו בהולנד, לנסוע לברצלונה ברכבת או לטוס בחברת low cost ואז במידת הצורך, לשכור שוב בברצלונה. לשים לב שבקטעים העירוניים של הטיול עדיף להיות ללא רכב.

איני רואה טעם בביקור בפריז ליום אחד - העיר מצדיקה טיול נפרד בן שבוע-שבועיים, עדיף לשמור ממנה מרחק עם רכב.

בכלל - אם אין לכם סיבה מיוחדת לבחור בבשני מוקדים כה מרוחקים עדיף לרכז את הטיול באיזור אחד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיקסט בגרמניה (sixt.de) מאפשרת השכרת רכב כזו במחירים לא גבוהים במיוחד ובתנאי שיש לך שנה ותק. אגב, ההגבלה היא לנהג בודד וכל נהג נוסף הוא בתוספת תשלום.

לגבי השכרה מסוכנות גרמנית עבור נסיעה במדינות אחרות לגמרי, את זה תצטרך לברר באתר שלהם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בעיה לשכור רכב בגרנמיה ולצאת אתו מגבולותיה למרבית מדינות מערב אירופה. יש הגבלות על יציאה לחלק ממדינות מזרח אירופה, ובדגמים יקרים גם למדינות מזרח אירופיות "מתקדמות" וגם לאיטליה.

מנסיוני שכירת רכב תהיה זולה במיוחד בגרמניה ובספרד. בהולנד השכירות די יקרה.

אנירוצה לחזור עלהערתילגבי פריז - אל תכניס אות לתוכניות שלך אם אתה מתכון לנהוג מהולנד לספרד. שמור אותה לטיול נפרד, ובעיר סע רק בתחבורה ציבורית. היא יעילה וזולה, ובתור זר שאינו מכיר את מנהגי המקום נהיגה עלולה לגרום לך בזבוז זמן וכסף (קנסות!).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...