Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב10K בשביל חבר בררן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר שלי רוצה לקנות רכב, הבעיה היא שהוא יחסית בררן... היה לו ג'ימי יחסית צעיר אותו הוא מכר בגלל המצב בבנק (גירושין זה דבר יקר, במיוחד עם ילדים...) כך שהוא רגיל לחיים הטובים (יחסית).

אז ככה: הרכב צריך להיות ממוזג, מרווח, חייב ספסל אחורי בשביל הילדים וגם כדאי שיראה טוב.

אם כל זה לא מספיק - זה אמור להכנס לתקציב של עשיריה...

כמובן שהרכב צריך להיות אמין וחסכוני (אגב, מישהו אי פעם רצה רכב לא אמין וחסכוני??)

אמרתי לו לרדת מהעץ ושקשה לי להאמין שהוא ימצא משהו דומה במחיר כזה, אבל אולי מישהו כאן יאיר את עיני?

פורסם

ממוזג,מרווח ועם ספסל נוח לילדים?אוטובוס של אגד...ברצינות,שינסה לחפש סובארו ליאונה 86-87 ידנית,שיכולה להיכנס לתקציב,או אפילו שומו שמיים,דייהו רייסר ידנית 94,אפשר למצוא אקזמפלר שמור יחסית,ואפילו שהוא אוטו די מזעזע,זה מה יש ב10,000 שקל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רנו 19 זה רכב מצויין בשבילו - מאוד נוח , גדול יחסית, יש כמה איבזורים, חסכוני ואפשר למצוא בסביבות 10k

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אופציה זולה, זה רכב אמריקאי משנות ה 80 + - הם כוללים מזגן, מרווחים ואוטמטים הבעיה זה הדלק. מנועים גדולים מאוד שלוגמים 5 שקלים בעשר דקות עבודה.

אופציה אחרת, היא למצוא 405 דיזל משנת 94 עד שנת 97 מ.לשעבר

יש בה הכל: הגה כוח, מזגן, מרווחת, נראית לא רע. (צבע לבן שנהב לא לבן חום מגעיל כזה.) ב 10K אני מאמין שתוכל למצוא אחת במצב מעולה.

שכבר הפכו אותה ויש בה טסט לשנה. מה שכן אוכל להגיד : המנוע הזה כל כך אמין וחסכוני, שלא נתקלתי באחד כזה בשום רכב אחר. המנוע הספציפי הזה עבר תחת ידינו 680K ק"מ. ללא טיפול מיוחד מלבד טיפולים טיימינג , וחלקים שמתקלקלים בכל רכב אחר.

המנוע והגיר אמינים להפליא. (אני כמובן השתמשתי במיים ירוקים לאורך כל הדרך.)

פורסם

פיאט אונו

דיאטסו שרייד

דיאטסו אפלאוז

סובארו דיאל

אם הוא יוסיף עוד 3-4 אלף הוא גם יכול ללכת על מאזדה 323

פיגו 205 גם בא כתחליף טוב, וזול.

יש המון אופציות, השאלה היא בשנתון ומה עוד הוא רוצה חוץ ממזגן ו4 דלתות.

פורסם
פיאט אונו

דיאטסו שרייד

דיאטסו אפלאוז

סובארו דיאל

אם הוא יוסיף עוד 3-4 אלף הוא גם יכול ללכת על מאזדה 323

פיגו 205 גם בא כתחליף טוב, וזול.

יש המון אופציות, השאלה היא בשנתון ומה עוד הוא רוצה חוץ ממזגן ו4 דלתות.

מלבד הדי אל שום רכב ממה שהצעת מרווח כפי שהוא ביקש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם חבר שלך רוצה להרוויח ולהנות עם רכב גדול, מרווח, זול ובכלל זול לאחזקה.

שילך על הסובארו די.אל בלבד! מקסימום פיאט אונו אבל היא לא מרווחת והוא יכול ליפול על אחת שהבית השני שלה יהיה המוסך.

את הסובארו שלי קניתי ב10K והיא שנת 89' ברוך השם טפו טפו טפו היא חודשיים אצלי בערך, וחוץ מיישור קו עוד לא ראיתי מוסך. חוץ מטסט אין סיבה להוציא עליה כסף.

הוא יכול למצוא גם סובארו ג'יאל אם הוא מחפש אקסטרא נוחות ורמת גימור טובה יותר.

מקווה שעזרתי, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קודם כל תודה לעונים!

שיחפש רכב מנהלים או פאר משנות ה80.

כמו שלי, יש מקום, יש מזגן, יש חלונות חשמל, יש ספסל מאחורה לילדים, לא היה פעם 1 במוסך מאז היישור קו, ומתודלק ב150 ש"ח בשבוע.

קניתי אותו ב8. כיום הוא שווה משהו כמו 3~.

על איזה רכב מדובר?

אופציה זולה, זה רכב אמריקאי משנות ה 80 + - הם כוללים מזגן, מרווחים ואוטמטים הבעיה זה הדלק. מנועים גדולים מאוד שלוגמים 5 שקלים בעשר דקות עבודה.

יש בה הכל: הגה כוח, מזגן, מרווחת, נראית לא רע. (צבע לבן שנהב לא לבן חום מגעיל כזה.) ב 10K אני מאמין שתוכל למצוא אחת במצב מעולה.

שכבר הפכו אותה ויש בה טסט לשנה. מה שכן אוכל להגיד : המנוע הזה כל כך אמין וחסכוני, שלא נתקלתי באחד כזה בשום רכב אחר. המנוע הספציפי הזה עבר תחת ידינו 680K ק"מ. ללא טיפול מיוחד מלבד טיפולים טיימינג , וחלקים שמתקלקלים בכל רכב אחר.

אמרתי לו שיכול להיות שהוא ימצא אמריקאית בתקציב דומה, הבעיה היא שהוא יצטרך תחנת דלק בבית...

ה405 נשמעת לא רע.

שוב - תודה לכולם, אני אעביר לו את המידע.

פורסם

למה שנות ה 80 ?

קורסיקה שנת 94 (אוטומטית, 2.2) במחירון עולה כ 20K שח.

בפועל נמכרת בהרבה פחות....ה-ר-ב-ה פחות (17-18 זה מחיר רגיל. אם מצאת מישהו שממש מת להיפטר ממנה, הוא ימסור גם בפחות מזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...