Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטי 12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חדשה כאן ומענוניינת לקבל חוות דעת לגבי רכב ראשון.

יש לי רישיון כבר שנה וחצי אבל עד עכשיו נהגתי ברכב של אבא שלי, כרגע הגעתי למצב בו אני ממש נואשת לרכב, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה את הרכבים שראיתי עד כה, מזל שאבא שלי (מוסכניק לשעבר) היה איתי ופסל על הסף כל רכב שהוא "חתול בשק".

עכשיו ככה, הרישיון שלי הוא על אוטומט, אין לי מושג למה עשיתי את הטעות הזו.

מה שאומר שזה מקטין לי את האופציות ברכישת רכב, אך ורק אוטומט.

בהתחלה הסתכלתי על קאייה פרייד שנת 97 במחיר מציאה וקילומטארז' נמוך, יש קצת קפיצות ברכב, כאילו עולים לו הטורים ויש נזילה של שמן גיר. המוכרת הייתה מאוד חמודה ורצתה מאוד לבוא לקראתי במחיר, אבל החלטתי לרדת מהקאייה עקב זה שיש תיקונים והרכב כבר מאוד ישן ואני מתארת לעצמי שזה לא מתחיל ונגמר בנזילה.

אז החלטתי לעלות בשנתון וכמובן להעלות את התקציב,

פיאט פונטו ספייס מומלצת?

ובכלל, איזה רכבים אתם ממליצים? יש לי תקציב של עד 12,000 ש"ח כי אני לוקחת בחשבון את הביטוחים שלי על סך 7,000 ש"ח.

אני רוצה רכב שיהיה כמה שיותר קטן, אני לא מחפשת רכב משפחתי או בעל עיצוב כזה, קטן עם מנוע קטן.

חוץ מרנו הכול בא בחשבון.

אודה לעזרה!!!

פורסם
יש לי תקציב של עד 12,000 ש"ח כי אני לוקחת בחשבון את הביטוחים שלי על סך 7,000 ש"ח.

אני רוצה רכב שיהיה כמה שיותר קטן, אני לא מחפשת רכב משפחתי או בעל עיצוב כזה, קטן עם מנוע קטן.

אודה לעזרה!!!

הביטוח לפונטו זול יותר מ-7,000 ש"ח.לפני שנה וחצי לערך כאשר אחי הקטן הוציא רישיון,בדקנו והסוכן אמר שבסביבות

3,800-4,500 חובה +צד ג'.

מה שכן,צריך להשאיר כמה אלפים בודדים (עד 2000 -3000) ליישור קו כולל טיפול קטן/גדול לפי הצורך+טסט (אם יש צורך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה לגבי אקסנט? אם תתאמצי, תוכלי למצוא אחת כזו שמורה שנת 2001 לתקציב שלך.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
אקסנט היא מיני?

אקסנט היא לא מיני.. מחילה !!! פספסתי את השור האחרונה :-)

כמו שאמרו כבר קודמיי, פונטו ספייס יכולה להיות אופציה לא רעה בשבילך..

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

הבעיה שלי היא שאני כמו כל בחורה, פחות מסתכלת על הרכב מבחינה מכאנית אלא יותר מבחינה קוסמטית.

היום למשל ראיתי באיזור שלי פונטו ספייס 2001 למכירה בצבע ורוד, לא עניין אותי שקרעו אותה בקילומטראז' (קרוב ל300)

ולא עניין אותי שהרישיון שלי הוא על אוטומט והיא גיר רגיל.

פונטו ספייס זאת אופציה מס' 1 שלי כרגע, אני רק מחכה שיתפנה משהו, שמישהו יחליט להתקדם ואני אמצא אחת במצב טוב.

איזה עוד אופציות יכולות לבוא בחשבון? בתקציב של 10-12, מיני.

איזה באסה שאני לא מתל אביב, כמה מודעות ראיתי של פונטו ספייס :-(

פורסם
הבעיה שלי היא שאני כמו כל בחורה, פחות מסתכלת על הרכב מבחינה מכאנית אלא יותר מבחינה קוסמטית.

היום למשל ראיתי באיזור שלי פונטו ספייס 2001 למכירה בצבע ורוד, לא עניין אותי שקרעו אותה בקילומטראז' (קרוב ל300)

ולא עניין אותי שהרישיון שלי הוא על אוטומט והיא גיר רגיל.

:-(

1.רכב שקרעו לו את הצורה,יגרום לך לחור ענק בכיס.

2.אם הרישיון שלך על גיר אוטומטי בלבד אסור לך מבחינה חוקית לנסוע על רכב ידני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה הכוונה גיר רציף?

כמו גיר שיש בקטנועים וטרקטורוני עבודה.

אמין וחסכוני יותר בדלק מאוטומט רגיל.

אגב,דווקא למראה הרכב הייתי נותן חשיבות נמוכה יותר,

כי יכול להיות שמבחוץ הרכב יראה טוב, אבל מבפנים הוא גמור.

לחלופין, את יכולה לפספס רכבים טובים רק בגלל שהם נראים קצת פחות טוב.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
  • תוכן חדש...