Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו יודע בערך כמה אמור לעלות ההחלפה של הרצועה כולל כל מה שכרוך בזה? אני לא מדבר על מוסך מורשה שדרשו ממני היום

2700 ש"ח אחרי הנחה, הזוי..

אשמח לחוות דעת, אני בב"ש.

• ספונסר פורום
פורסם

הטיימינג במגאן יחסית יקר בעיקר עקב חלפים יקרים והעובדה שחייבים להשתמש בכלים יעודיים.

כדי להשוות מחירים אתה מוזמן לפנות אל אלי ממוסך מרכז רכב דרום כדי לקבל הצעת מחיר.

פורסם
הטיימינג במגאן יחסית יקר בעיקר עקב חלפים יקרים והעובדה שחייבים להשתמש בכלים יעודיים.

כדי להשוות מחירים אתה מוזמן לפנות אל אלי ממוסך מרכז רכב דרום כדי לקבל הצעת מחיר.

תודה, אך אתה יכול לתת הערכה של כמה בערך עולה הטיפול?

פורסם

רק לידיעתך, המחיר ירד. כניראה בעקבות לקוחות רבים שהצביעו ברגליים. עד לא מזמן היו מבקשים 3,500 שקל במוסכים המורשים בהדגשה מתנשאת שזוהי רק ההתחלה

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
רק לידיעתך, המחיר ירד. כניראה בעקבות לקוחות רבים שהצביעו ברגליים. עד לא מזמן היו מבקשים 3,500 שקל במוסכים המורשים בהדגשה מתנשאת שזוהי רק ההתחלה

אם המותחן עולה 300 ומשאבת מים 550 ועוד עבודה - הכל ביחד גג 1300-1500

על מה 2700?????

פורסם
אם המותחן עולה 300 ומשאבת מים 550 ועוד עבודה - הכל ביחד גג 1300-1500

על מה 2700?????

איפה מחיר הרצועה ? מחזירי שמן ? זה עוד כ-200-250 ש"ח.שכחת משהו חשוב:ברכב הזה זה כמעט עבודה ליום שלם.

(הרבה זמן יותר ממה שאתה חושב).

מוסך מורשה עובד לפי שעתון יצרן,גובה 200-250 ש"ח לשעת עבודה ומתמחר עבודה לפי מספר השעות המפורסם בשעתון הנמצא במוסך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תתקשר למוסך "עמית" ותיקח מהם הצעת מחיר.

המוסך הזה היה פעם מורשה יבואן ויש להם ניסיון גדול בהחלפת טיימינג במגאן.

זה לא מוסך הכי זול, אבל בטוח יקחו ממך פחות מאשר בעמיגל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם
כמה שטויות

עבודה של שעתיים - שעתיים וחצי גג ועולה למוסך הסט של רצועה, גלגלת ומותחן 380-450 מקורי! ללקוח - 700-+

פקק לראש מנוע x2 עוד 140

משאבת מים עולה +-450 מקורית

כל השאר זה על עבוד וזה עבודה סבבה לא שונה מרכב אחר.

זה לא מדוייק,המחירים שכתבת נמוכים מהמחירים בפועל,אך גם אם נעשה את החישוב לפי המחירים שרשמת,שכחת להוסיף כ100 ש"ח ל3 מחזירי שמן,כ130 ש"ח רצועת אביזרים,100 ש"ח לנוזל קירור ומע"מ,ואז תגלה שעלות החלפים היא 2000 ש"ח,היצרן נותן 2.5 שעות עבודה כפול 300 ש"ח לשעת עבודה במורשה יבואן פלוס מע"מ יוצא 2700.

והעבודה לא זהה לרכבים אחרים,רחוק מזה,ברכב הזה יש מערכת תזמון ללא שגמים שדורשת ידע מוקדם וכלים יעודיים,שנית מכסה התזמון נושא משקל והוא חלק מתושבת המנוע מה שמצריך זמן,בפועל זה אורך כ-4 שעות עבודה.

אורן

פורסם

יצא לי להחליף טיימינג לפחות בעשרה רכבי רנו מגאן 2, כל העבודה לא צריכה לקחת יותר משעתיים - שעתיים וחצי, כל מוסך רציני שעובד על רכבי רנו באופן קבוע מחזיק בנועלים לטיימינג וזה לא איזה סט נועלים אקזוטי.

סט תזמון מקורי צריך לעלות לצרכן עד 700 ש"ח + זוג פקקים 150 ש"ח + מחזירי שמן 150 ש"ח + רצועה (אני שם hutchinson) 120 ש"ח + משאבת מים 400 ש"ח + נוזל קירור 120 יצא לך + 800 עבודה ויצא 2440.

והמוסך הרוויח פה מעל ומעבר. בגלל מוסכים חובבנים\פחדנים עשו מהעבודה הזאת כאילו זה איזה פרויקט רציני ובגלל זה כם המחיר.

במוסך מורשה המחיר גבוהה כי מחייבים את הלקוח בנוסף לכל מה שכתבתי למעלה ב- אטם מצערת, חומר אטימה אנאירובי למשאבת מים, קליפסים לבטנה ובטח גם את העבודה מפצלים לכמה חלקים.

פורסם
יצא לי להחליף טיימינג לפחות בעשרה רכבי רנו מגאן 2, כל העבודה לא צריכה לקחת יותר משעתיים - שעתיים וחצי, כל מוסך רציני שעובד על רכבי רנו באופן קבוע מחזיק בנועלים לטיימינג וזה לא איזה סט נועלים אקזוטי.

סט תזמון מקורי צריך לעלות לצרכן עד 700 ש"ח + זוג פקקים 150 ש"ח + מחזירי שמן 150 ש"ח + רצועה (אני שם hutchinson) 120 ש"ח + משאבת מים 400 ש"ח + נוזל קירור 120 יצא לך + 800 עבודה ויצא 2440.

.

ואיפה המע"מ ? הבחור קיבל הצעה של 2,700.בשביל הפרש כזה קטן לעבודה כמו טיימינג (260 ש"ח),הייתי הולך למוסך,שברור לי שיש לו את הכלים הייעודיים ולא יסתבך חלילה עם העבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחירים שאני כתבתי הם לחלפים מקוריים + נוזל קירור איכותי.

ואם המוסך לא מחליף לו מחזירי שמן, רצועה חיצונית, משאבת מים ומשתמש באוכל רדיאטורים במקום נוזל קירור??

הכל יחסי וצריך לראות ולבדוק בדיוק מה מחליפים ובאילו חלפים.

• ספונסר פורום
פורסם

והמוסך הרוויח פה מעל ומעבר. בגלל מוסכים חובבנים\פחדנים עשו מהעבודה הזאת כאילו זה איזה פרויקט רציני ובגלל זה כם המחיר.

במוסך מורשה המחיר גבוהה כי מחייבים את הלקוח בנוסף לכל מה שכתבתי למעלה ב- אטם מצערת, חומר אטימה אנאירובי למשאבת מים, קליפסים לבטנה ובטח גם את העבודה מפצלים לכמה חלקים.

ידידי,אתה סותר את עצמך..

קודם כתבת שזה שטויות ואז ערכת את ההודעה.

המחירים שכתבת בתוספת מע"מ יוצא יקר יותר מהמחיר שהחברה דורשים,וב630 ש"ח יקר יותר ממה שאני מחייב את הלקוחות שלנו,אז איפה פה הבעיה?

אורן

פורסם
המחירים שאני כתבתי הם לחלפים מקוריים + נוזל קירור איכותי.

הכל יחסי וצריך לראות ולבדוק בדיוק מה מחליפים ובאילו חלפים.

אפשר גם לשים משאבה חליפית מי ברז עם צבע לא להחליף מחזירי שמן ורצועה חיצונית ואז המחיר בהתאם.

• תוכן חדש...