Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניסיתי למצוא מידע אודות עלויות טיפול ואחזקה של קרייזלר 300m ללא הצלחה (גם באתרים אחרים).

האם למישהו יש מידע כזה?

אני מתכוון לטיפולים שגרתיים (החלפת שמנים ופילטרים, בלמים, טיימינג) וגם תקלות יותר רציניות ונדירות.

תודה מראש!

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
תקלה ידוע שתוכל לקרוא עליה הרבה בחו"ל היא בוצה שגומרת את המנוע עקב תכנון לא נכון של מעברי השמן.

תוכל לקרוא על זה כאן:

http://www.lawyersandsettlements.com/lawsuit/2_7_litre.html#.UBqLwzEe5hY

בהצלחה

תודה. דווקא זה כבר ידוע לי.

בארץ, התקלה הזאת רלוונטית רק בקרייזלר סיברינג מאחר וה300m שנמכר כאן עם מנוע 3.5 ולא 2.7. באירופה, מכרו דגם עם 2.7 אך זה לא הגיע לארץ.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

יש לחבר שלי כזו שנת 99 (נראית מדהים לשנתון!), הוא אמר לי שהטיפולים התקופתיים לא כאלה יקרים (לא זוכר בדיוק את המחיר). לגבי טיימינג אין לי מושג אבל אני מאמין שמדובר בכלל בשרשרת ולא רצועה (לפחות בכל האמריקאיות של GM יש שרשרת אבל לא בטוח לגבי קרייזלר\דודג') אז נפתרה לך הבעיה הזו.

מבחינת חלפים "רציניים" ממה שאני יודע לא זול בכלל אבל, כמו עם כל אמריקאית אפשר בטח להשיג חלפים מסויימים ב Ebay מה שעשוי להוריד מאוד את המחיר בהשוואה לקנייה בארץ (מניסיון, אבל בטח רק כשמדובר בדברים יחסית קטנים, דברים גדולים וכבדים כבר סיפור בגלל עלות משלוח גבוהה יחסית).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כדי למנוע פתיחת שירשור חדש ,

אז אני מקפיץ את ההודעה הזו .

בדיוק באותה דילמה ,אם אפשר קצת מידע על הרכב בכללי .

אני דיי רוצה את הרכב הזה ,אבל כולם מזהירים אותי מצריכת דלק בשמים !

השאלה היא ,אני כרגע נוהג בקווליאר ,והיא גם לא מי יודע מה חכסכונית (מחוץ לעיר היא אחלה) ,אבל בתוך העיר היא יודעת לאכול יופי .

רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר . ככה שלא אכפת לי .

נסיעה מירושלים הלוך חזור לתל-אביב עם הקווליאר זה בערך 100 ש''ח .

עד כמה זה יהיה שונה עם ה300M ?

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

אני נוהג בדודג' מנוע 2000 הצריכה היא בערך 8 בעיר ו10 מחוץ לעיר.

הטיפולים במורשה בערך כמו ביפניות אולי 15% יותר.

לגבי בעיות,,,,טפו טפו שנה עברה והרכב נוסע ומתנהג מעולה. אני ממליץ

פורסם
אני נוהג בדודג' מנוע 2000 הצריכה היא בערך 8 בעיר ו10 מחוץ לעיר.

הטיפולים במורשה בערך כמו ביפניות אולי 15% יותר.

לגבי בעיות,,,,טפו טפו שנה עברה והרכב נוסע ומתנהג מעולה. אני ממליץ

הקווליאר זה 2200 , וזה בערך אותה צריכה כמו שלך .

ה300M , מדובר ב3500 V6 .

ובגלל זה אני שואל ...

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

אצל חבר שלי שנת 99, בעיר בערך 1/6.5, מחוץ לעיר 1/10-11.

מחוץ לעיר מנסיון צריכת הדלק במרכבים האלו לא שונה בהרבה ממכונית "מנהלים" רגילה (מנוע 2000+), הנפח הגדול שומר את המנוע בסל"ד נמוך בנסיעה בינעירונית. לדוגמא האימפלה שלי עושה מחוץ לעיר על בנזין (היום על גז) 1/12 על 110 בשיוט עם מזגן. גם בתוך העיר הצריכה לא גבוהה בהרבה ממכוניות "מנהלים" רגילות, אולי 0.5-1 קמ"ל במקרה הטוב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
שלום,

ניסיתי למצוא מידע אודות עלויות טיפול ואחזקה של קרייזלר 300m ללא הצלחה (גם באתרים אחרים).

האם למישהו יש מידע כזה?

אני מתכוון לטיפולים שגרתיים (החלפת שמנים ופילטרים, בלמים, טיימינג) וגם תקלות יותר רציניות ונדירות.

תודה מראש!

שלום ,

אני מחזיק בקרייזלר סברינג.

הרכב נמצא אצלי כשנה +, ולא חוויתי תקלה רצינית ונדירה עד כה .

תכנס להיסטוריה שלי בפתיחת נושאים ותוכל לראות הסטוריית תקלות + טיפולים + עלויות .

ברכב קיימת שרשרת ולא רצועה.

הדלק הוא הדבר האחרון לחשוב עליו ברכבים האלו - יותר מטרידה העובדה שהרכב יכול לעמוד

מס' ימים בהמתנה לחלק שטותי.

Gn'f'R

פורסם
שלום ,

אני מחזיק בקרייזלר סברינג.

הרכב נמצא אצלי כשנה +, ולא חוויתי תקלה רצינית ונדירה עד כה .

תכנס להיסטוריה שלי בפתיחת נושאים ותוכל לראות הסטוריית תקלות + טיפולים + עלויות .

ברכב קיימת שרשרת ולא רצועה.

הדלק הוא הדבר האחרון לחשוב עליו ברכבים האלו - יותר מטרידה העובדה שהרכב יכול לעמוד

מס' ימים בהמתנה לחלק שטותי.

אז אין לרכב הזה "אחים" .. או חלקים בשפע בארץ כפי שאני מבין .

CHEVY CAVALLIER 98'

• תוכן חדש...