Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שדברים שנאמרים ללא ביסוס זוכים כאן לפרסום. אכן הייתה בעיה במנועי האלה, רוב הבעיות היו במנוע בעל 160 כ"ס עם סופרצ'ארג'. רוב הבעיות היו בשנת 2009 אז המנוע נחשף.

היצרן עשה שינויים רבים במנוע וכן שיפר אמינותו, וללא קשר כל המנועים שעשו בעיות הוחלפו בצורה טובה.

עדות לכך, בשנת 2009 רכשתי גולף היילין, ב-8000 ק"מ בגלל רעשים מוזרים במנוע וחוסר "סחיבה" הוחלט להחליף את המנוע, עם המנוע החדש עברתי 37 אלף ק"מ ללא כל בעיה.

זה פשוט לא נכון. יש גם הרבה שירוקו ואיביזות עם המנוע הזה אחרי 2009 שהתפגרו.

emotion of motion

פורסם
זה פשוט לא נכון. יש גם הרבה שירוקו ואיביזות עם המנוע הזה אחרי 2009 שהתפגרו.

רק בישראל מה שקורה בצ'כונה זה מה שקורה בכל המדינה או בעולם. אם אתה אומר הרבה אז בוודאי אתה יכול להנפיק לנו אחוזים מדוייקים, נכון? אולי היצרן אמר ליבואן לא להתעסק עם זה ופשוט להחליף מנוע על מנת לתת ללקוח את התוצאה המירבית במקום להתחיל לפרק ולתקן? אולי זה עניין של מדיניות? כנ"ל לגבי ה-DSG. אנשים לא קונים DSG יותר? קונים ובוודאי עוד יקנו. תרגעו.

פורסם

ואז מה יקרה אחרי עוד 20K ק"מ כשלא תהיה לך אחריות? שוב תחליף מנוע? רק הבדל קטן, הפעם זה יהיה על חשבונך נטו. אח"כ נראה מי יקנה את המנוע הספציפי הזה :lol:

שוב, מקסימוס, גם אני וגם LIEDEN רצינו שירוקו כהעדפה ראשונה, אבל מבחינתו הוא כתב מה קרה ומבחינתי התמחור היה גבוה מידי (חדשה) ואין את ה-122 באוטומט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ואז מה יקרה אחרי עוד 20K ק"מ כשלא תהיה לך אחריות? שוב תחליף מנוע? רק הבדל קטן, הפעם זה יהיה על חשבונך נטו. אח"כ נראה מי יקנה את המנוע הספציפי הזה :lol:

שוב, מקסימוס, גם אני וגם LIEDEN רצינו שירוקו כהעדפה ראשונה, אבל מבחינתו הוא כתב מה קרה ומבחינתי התמחור היה גבוה מידי (חדשה) ואין את ה-122 באוטומט.

בוא תנסה משהו - תרים טלפון לשירות לוקחות צ'מפיון ותשאל אותם כמה זמן אחריות יש על מנוע.

פורסם
רק בישראל מה שקורה בצ'כונה זה מה שקורה בכל המדינה או בעולם. אם אתה אומר הרבה אז בוודאי אתה יכול להנפיק לנו אחוזים מדוייקים, נכון? אולי היצרן אמר ליבואן לא להתעסק עם זה ופשוט להחליף מנוע על מנת לתת ללקוח את התוצאה המירבית במקום להתחיל לפרק ולתקן? אולי זה עניין של מדיניות? כנ"ל לגבי ה-DSG. אנשים לא קונים DSG יותר? קונים ובוודאי עוד יקנו. תרגעו.

מחוץ לאירופה דירוג האמינות של VW הוא נמוך מאוד. בדוק איפה הם ב JD Power. בארץ לא ביצעתי סטטיסטיקה כי זה לא מעניין אותי, אבל מעניין שכמות ההודעות שנפתחת פה בנושא הזה היא לא משהו זניח. אולי מדובר באחוזים נמוכים מאוד יחסית לכמות הרכבים המכובדת שנמכרת, 1% למשל, אבל בתור קונה רכב משומש זה הימור שצריך להיות מודע אליו. אני לא אומר שזו לא סיבה לא לקנות, אבל אני הייתי מתכונן לזה עם כסף בצד (ומדובר בלא מעט כסף).

emotion of motion

פורסם

לכל חובבי ואג, אני אישית יודע שאם הייתה תקלה במנוע\גיר של הרכב שלי, כמו התקלות שיש בואגיות, מזמן הייתי עושה בלאגן ליבואן, מוכר את הרכב ולא שוקל להתקרב ליצרן הזה בעתיד הקרוב לפחות, עד שישתנו דברים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בוא תנסה משהו - תרים טלפון לשירות לוקחות צ'מפיון ותשאל אותם כמה זמן אחריות יש על מנוע.

כמה זמן באמת? האחריות על הגיר והמנוע ביחד הורחבה ל-5 שנים?

ZOOM-ZOOM

פורסם
מחוץ לאירופה דירוג האמינות של VW הוא נמוך מאוד. בדוק איפה הם ב JD Power. בארץ לא ביצעתי סטטיסטיקה כי זה לא מעניין אותי, אבל מעניין שכמות ההודעות שנפתחת פה בנושא הזה היא לא משהו זניח. אולי מדובר באחוזים נמוכים מאוד יחסית לכמות הרכבים המכובדת שנמכרת, 1% למשל, אבל בתור קונה רכב משומש זה הימור שצריך להיות מודע אליו. אני לא אומר שזו לא סיבה לא לקנות, אבל אני הייתי מתכונן לזה עם כסף בצד (ומדובר בלא מעט כסף).

אני יודע איפה הם נמצאים בJD POWER ואם אני לא טועה זה באמצע הטבלה. בארץ לא ביצעת סטטיסטיקה אבל מצד שני יצאת בהכרזות על האמינות של המנוע פלוס כמה זה יעלה לתקן אותו. קוראים לזה "הוצאת דיבה". אם יש לך ניסיון אישי משלך אתה מוזמן לשתף אותו עם כולם.

כמה זמן באמת? האחריות על הגיר והמנוע ביחד הורחבה ל-5 שנים?
אם אני לא טועה זה 5 שנים.
פורסם

על מנוע רק 3 שנים, על גיר 5

מה שכן , אם בשנה הרביעית או החמישית הולך מנוע אז היבואן יכול לפנות ליצרן , ואם היצרן מחליט להחליף כדי להרוויח את הלקוח ביושר, אז ירוויח עוד כמה נקודות זכות.

בכל מקרה כשאספתי את הרכב לפני שבוע, זה מה שהסוכן של צמפיון סיפר (גם על האחריות וגם על "רצון טוב" שאחד הלקוחות שהוא שמע שהלך לו מנוע, וקיבל חדש מהיצרן. אגב אותו לקוח היה קונה קבוע במשך שנים VAGיות , וזה עזר לו במיקוח מול היבואן בארץ).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מבין השלושה, השירוקו בכל הפרמטרים חוץ מאחד.

עיצוב (וזה לא עניין של טעם, היא פשוט יותר יפה מהוולוסטר והמהלקסוס).

נוחות, בלקסוס לא יצא לי לנסוע, אבל לעומת הוולוסטר היא יותר נוחה חד משמעית.

איכות חומרים, פה אולי הלקסוס מנצחת, כי זה לקסוס.

אם נקח רק את הוולוסטר והשירוקו, אין שום השוואה פה.

כוח, נוחות, עיצוב, יציבות, התנהגות, איכות חומרים והרכבה בכולם יתרון משמעותי לשירוקו.

שלא תבין, הוולוסטר הוא אחלה אוטו, הוא הפתיע אותי לטובה! אבל עדיין.

Got To love It

• תוכן חדש...