Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. בסוף שבוע האחרון שידרגתי את המערכת בhu חדש אלפיין 9887. אחרי ההתקנה הופיע רעש מוזר של טיק די חזק ברגע שמפעילים את הhu. בדקתי את העניין קצת יותר והרעש מופיע מכל הרמקולים , ברגע שניתקתי את כל הrca הרעש לא הופיע. הטיק הזה מופיע פעם אחת רק שמדליקים את המערכת אבל בכל מקרה העצמה שלו די חזקה ומבהילה שלא מצפים לה. אשמח לרעיונות לפיתרון.תודה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תנסה לבודד את הבעיה עוד יותר , זה יפה שהבנת שזה מה RCA , תנסה לראות מאיזו בננה בדיוק באה הרעש הזה

על איזה קומפוננט הלכת בסוף? ואיך יצא האיטום?

SCANSPEAK

פורסם

האיטום יצא מעולה, עשיתי עבודה יסודית על הדלתות כולל הגבהות מעץ שמחוברות ישר לפח. הלכתי לבינתיים על ההרץ היי אנרג'י שהשגתי במחיר טוב והתוצאה מעולה מבחינתי עד שאני אתרגל ואשדרג שוב. בכל מקרה זה מגיע מכל הrca. כאילו איזה הפרעה שהרדיודיסק שולח בשנייה שהוא נדלק.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

היי,

הרעש שאת שומע זה כנראה פריקת dc מהhu, וזה יכול להזיק לרמקולים שלך. המצב התקין הוא שהפריקה מתבצעת לפני הדלקת המגבר, יכול להיות שזה בעיה בhu. תבדוק גם שכאשר הhu כבוי, גם המגבר כבוי.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

וואו תודה ניראה לי שפתרת לי את הבעייה.. במערכת הקודמת שלי נדפק הרימווט של המגברים וחיברתי להם פלוס מהסוויטש(לטובת פיקוד הדלקה) ועכשיו שהחלפתי hu הייתי עצלן ולא חיברתי את הרימאווט דרך המערכת.

• תוכן חדש...