Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ממגרש 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחד ממגרשי הרכב הציע לי רכב חדש 0 ק"מ בהנחה מסוימת. לדבריהם הרכב "עלה לכביש" לפני חודשיים ורשום על שמם, לאחר שהם קנו אותו מהיבואן בהנחה, אך כיוון שהם סוחרי רכב מורשים, הרישום הנ"ל לא יופיע בעתיד ואם אקנה את הרכב, אני ארשם כיד ראשונה ולא יהיה כל זכר שהרכב היה אצלם.

לא מדובר בחברת ליסינג/השכרה או בטרייד אין רשמי של יבואן כלשהוא.

השאלה היא כללית לגבי עסקאות מעין אלו, לא משנה מה הדגם או המגרש הספציפי

מה דעתכם? - הזדמנות או עסקה מפוקפקת

תודה מראש לעונים

פורסם

קודם כל מאד חשוב על איזה מגרש מדובר, אולי יש כאן חברי פורום שגם רכשו מאותו מגרש,אולי יש חוו"ד חיוביות/שליליות.

למה אתה מסתיר את שם המגרש?

דבר שני לפי התיאור שלך לי ידוע על 2 מצבים שרכב 0 ק"מ נמצא במגרש ולא אצל היבואן.

המצב הראשון הוא שסוחרי רכב קונים כמות של רכבים ומוכרים אותם בתשלומים,סוג של ליסינג פרטי ולכן הרכב ירשם בתור ליסינג/החכר ולא בתור יד פרטית (מאד משמעותי בזמן שתרצה למכור את הרכב).

המצב השני זה כשהיבואן מזמין רכבים וכתוצאה מחוסר ביקוש הרכב עומד בבונדד כמעט שנה, היבואן מזדרז למכור את הרכב גם במחיר הנחה משמעותית וזאת בגלל שרכב שעומד בבונדד מעל שנה נירשם כיד ראשונה גם אם לא נימכר לאף אחד.

תבדוק מה רשום ברישיון רכב.

על איזה רכב מדובר?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני קניתי רכב באסתיקאר אשדוד, הסיפור שהם קונים מהיבואן בהנחה ואז מוכרים לך בתנאי תשלום חודשיים נוחים מאוד. אתה מרוויח בזה שאתה יכול להרשות לעצמך רכב ברמה יותר טובהצעם מקדמה מקטנה בגודל של כ-20k לרכב ששווה 180 ואז אתה נרשם כיד שניה ולא ראשונה אבל בגלל שהמגרש רושם את הרכב בזמן הקניה מהיבואן על שם בעל המגרש אז זה יד פרטית וגם בעתיד יופיע שם של בן אדם ויד פרטית, ככה אתה מקבל רכב 0 קת מהמגרש, זה השיטה והיא בא אלינו מחברינו ארה"ב.

החיים הם כמו....

פורסם

אני רק לא רואה איך זה יוצא משתלם אם הוא באמת קנה אותו מהיבואן בתור יד פרטית אז אין סיכוי שתקבל הנחה רצינית עליו ואם זה בתשלומים אז כבר עדיף לקחת ישירות מהיבואן.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לקחת רשיון רכב ולגשת למשרד הרישוי? אם אין שם קומבינות הבעלים לא יהסס!

שם יגידו לך גם אם הרכב הגיע מיבוא אישי של דיפלומט שהבן שלו הוא נהג מונית נכה שפטור ממס

ובנוגע ליבואן - זה לא נכון שהם יציעו תנאי מימון כמו של מגרש, כי מגרשים יהיו מוכנים לקחת סיכון אשראי הרבה יותר גבוה ממה שיהיו מוכנים להציע לך אצל היבואן, ובמיוחד כשמדובר בגרוזינים מאשדוד . בנתניה יהיו מוכנים גם שתפרוס להם צ'קים (שירזי את אבוטבול עסקי רכב בע"מ):lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
שלום

אחד ממגרשי הרכב הציע לי רכב חדש 0 ק"מ בהנחה מסוימת. לדבריהם הרכב "עלה לכביש" לפני חודשיים ורשום על שמם, לאחר שהם קנו אותו מהיבואן בהנחה, אך כיוון שהם סוחרי רכב מורשים, הרישום הנ"ל לא יופיע בעתיד ואם אקנה את הרכב, אני ארשם כיד ראשונה ולא יהיה כל זכר שהרכב היה אצלם.

לא מדובר בחברת ליסינג/השכרה או בטרייד אין רשמי של יבואן כלשהוא.

השאלה היא כללית לגבי עסקאות מעין אלו, לא משנה מה הדגם או המגרש הספציפי

מה דעתכם? - הזדמנות או עסקה מפוקפקת

תודה מראש לעונים

היי,

זה נשמע מוזר. אם רכב עלה לכביש ורשום על שמם – כיצד אתה תהיה היד הראשונה? הרישום על שמם "יעלם"?

גם חברות ליסינג שמוכרות מכוניות עם 0 קילומטר – מוכרות את הרכב כמשומש, שהקונה הוא היד השניה.

מה קרה בחודשיים הללו, בהם הרכב היה "על הכביש"? במילים אחרות – תבדוק לעומק.

גיל מאוויס

פורסם

בלי קשר אני אישית לא סומך על מגרשים.

לא משנה מה יגידו בבדיקה, הרכב עמד כמה חודשים טובים בלי שאף אחד יזיז אותו/יניע אותו או כל דבר.

לדעתי זה סיכון גדול מדי ולא שווה את הכסף שחוסכים.

פורסם
בלי קשר אני אישית לא סומך על מגרשים.

לא משנה מה יגידו בבדיקה, הרכב עמד כמה חודשים טובים בלי שאף אחד יזיז אותו/יניע אותו או כל דבר.

לדעתי זה סיכון גדול מדי ולא שווה את הכסף שחוסכים.

מצטער על ההכללה, אבל סוחרי רכב = רמאים. אחד יותר נוכל, השני פחות, אבל אי אפשר לשרוד בענף הזה ללא רמאות.

מדבר מניסיון מר...

W202 C240

• תוכן חדש...