Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הראשון: מבשר להורים שלי על הסכום העצום שיש לי ונותן להם/קונה להם כל מה שרק יעלה על דעתם.

הדבר השני: שומר לעוד לפחות 3 שנים עד השחרור מצה"ל :-D

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עלה בדעתי שאפשר לפרש את "הדבר האחרון שהייתי עושה עם 10 מיליון" כך שהכוונה תהיה להדבר הכי לא סביר/הדבר האחרון בסדר העדיפויות/הכי לא חכם שאפשר לעשות עם 10 מיליון.

במקרה הזה, הדבר האחרון שהייתי עושה עם 10 מיליון זה להשקיע אותם בקבוצת כדורגל ישראלית :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דבר ראשון: קונה כרטיס זוגי מחלקה ראשונה לנופש של שבוע בסיישל ושם מבשר לאישתי.

דבר אחרון: מה שיהיה חסר לי אחרון...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דבר ראשון - מתעורר ומלמל "שיט איזה חלום, חבל שהתעוררתי"

דבר שני - כותב בפורום :" שיט איזה חלום, חבל שהתעוררתי".

פורסם

מכניס את כל הכסף לבנק והולך לעבוד בעבודה שאני רק נהנה ממנה

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

דבר ראשון: טס לאוסטריה וקונה שם חלקת אדמה עם בית פרטי וחניית רכב עם זכוכית מתכהה, בחנייה תהיה אאודי S6 דיזל חדשה וביואיק ריווירה 1972

דבר אחרון: עושה אותו הדבר בארץ.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
חי מהריבית מבלי לנגוע בקרן.

40,000 ש"ח בחודש אמור לספק את כל הצרכים שלי ואפילו יותר.

אפילו רכישת בית לא שווה פגיעה בקרן.

איפה אתה מתכוון לייצר כזו ריבית?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מבטיח לך שביום שיהיו לך 10 מיליון שקל, הדבר הראשון שיקרה הוא שתבין ש10 מיליון שקל זה לא כזה הרבה כסף כמו שנראה לך.

דבר ראשון שם את כל הכסף בבנק בתכנית צמודה שמעבירה את הריבית לעו"ש וממשיך לחיות כרגיל.

הדבר האחרון שהייתי עושה מן הסתם זה למות.

אלה היו תשובות של אנשים בוגרים בנפשם.

אני דבר ראשון הייתי מחליף אישה בת 40 בשתי בנות 20.

ובנימה יותר רצינית.

אני אישית פשוט הייתי מפסיק לעבוד לפרנסתי והייתי מנסה להתחיל לעבוד להנאתי. כרגע זה לא עד הסוף ביחד.

הייתי קונה (יותר נכון מייבא) רכב שבמילה התכוונתי לקנות ומפרגן לעצמי בשעון שתמיד רציתי לרכוש, אבל דחיתי לזמנים יותר טובים.

כל השאר היה נשאר אותו דבר מבחינתי.

פורסם

ראשון: קודם כל מחסל חובות והלוואות ושם בצד לחסכון לצאצאים (לכשיגיעו), לאחר מכן קונה בית ללא משכנתא שיספיק למשפחה גדולה :-D בכסף שנשאר קונה עוד דירה או שתיים ואותן משכיר.

אחרון: אם יישאר משהו מהכסף, אני סוגר אותו בחסכון לכמה עשרות שנים, לפנסיה.

פורסם

אתם לא באמת חושקים בשווארמה כנראה .

כשאני אומר 'הדבר האחרון' אני מתכוון למימוש פנטזיה ממש מפגרת שלא הייתם מגשימים ביומיום,

אחרי שהגשמתם וקניתם את כל מה שרציתם .

עם עמבה או בלי ?

Gn'f'R

פורסם
דבר ראשון קונה את הספרינט של יאשה,אחרכך כבר נחשוב מה לעשות עם השאר :roll:

+מיליון, בדיוק מה שרציתי לכתוב :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם נתעלם מדברים פרקטיים וריאליים כמו חסכונות וכד', כי גם ככה לקבל 10 מיליון זה לא ריאלי:roll: , קונה שטח עצום, מקים וילה למשפחה ורוכש צי רכב קטן של מכוניות מיוחדות, יחד עם מטוס קטנטן ורישיון טיס.

קקטוסולר ידנית

פורסם

דבר ראשון משלם את המשכנתא של הוריי. קונה להוריי ולי רכב נחמד בשווי כולל של נניח 500 אלף שקל. שם 100 ומשהו אלף ללימודים או לחלופין טס ללמוד באונ' יוקרתית כגון ייל/הרוורד. מפזר 5 מיליון בהשקעות שונות, נשאר משהו כמו 3.5 מיליון שקל. שם 2.5 שישאר פשוט בעו"ש להוצאות המחייה הרגילות ועוד מיליון שיהיה בצד ליום גשום. במידה וטס ללמוד בחו"ל אז מהסכום הזה תירד 'תרומה' שאתן לאחד המוסדות על מנת להתקבל + עלות הלימודים והמחייה שם.

לחלופין, אם הייתי יודע שאין לי יותר מדי זמן לחיות ויש לי 10 מיליון שקל לבזבז אני אנסה הכל בחיים(החל מקפיצת בנג'י מטורפת ועד טיפוס להוורסט דרך שיט ביאכטה בסגנון YMCMB עם מלא דוגמניות בבקיני דקיק) ומשאיר סכום רציני ביותר להוריי.

• תוכן חדש...