Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת-התלבטות לגבי הרדיו דיסק

Adi1212
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן ,

אני רוצה להתקין מערכת ביונדאי גטס 2008.

יש לי תקציב של 2000 ש''ח למערכת.(אני יודע שהתקציב לא גבוהה,אבל כרגע זה הסכום שיש לי).

חשבתי להתקין 2 זוגות של קומפוננט בדלתות , מכיוון שאני מעדיף שלא לקדוח במגש .

חשבתי על קומפוננט JBL GT5650C(מחיר לפי זאפ 350 ש''ח) , הציעו לי לקנות את המורל טמפו ,אבל הם עולים 500 ש''ח לסט,זה חורג לי מהתקציב.

מגבר cardinal v15(מחיר לפי זאפ 338 ש''ח)

וסאב וופר ‏12 ‏אינטש P1S412 Rockford .(מחיר לפי זאפ 339 ש''ח)

לגבי הרדיו דיסק אני מתלבט בין מספר דגמים, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור ולייעץ לי איזה דגם הכי מומלץ.

אלה הדגמים :

Pioneer DEH2250UBG

Pioneer DEH2350UB

Pioneer DEH-1450UB

בנוסף ראיתי בעיתון מבצע של אוטו דיפו על רדיו דיסק PIONEER DEH1400UB במחיר 500 ש''ח כולל התקנה , לא מצאתי פרטים על הדגם הנ''ל אבל הוא נראה בדיוק כמו ה1450,אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם.

תודה רבה מראש ,

עדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגבר: Rockford R3004 - עלות: 589

סאב: Kicker C12 - עלות: 349

קומפ': Morel Maximo - עלות: 350

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB - עלות: 714

מערכת עדיפה לדעתי (עם חריגה של שנקל :wink: )

אני מקווה מאוד שלקחת בחשבון שתצטרך לשחרר עוד קצת כסף להתקנה + חיווט בסיסי.

במידה ולא - תחכה, תחסוך ואז תרכוש את המערכת, כי אני חושב שזה באמת התקציב המינימלי למערכת מלאה ובסיסית

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי ציוד משומש?

אתה לדעתי תוכל להביא ציוד יותר איכותי במחירים האלו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגבר: Rockford R3004 - עלות: 589

סאב: Kicker C12 - עלות: 349

קומפ': Morel Maximo - עלות: 350

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB - עלות: 714

מערכת עדיפה לדעתי (עם חריגה של שנקל :wink: )

אני מקווה מאוד שלקחת בחשבון שתצטרך לשחרר עוד קצת כסף להתקנה + חיווט בסיסי.

במידה ולא - תחכה, תחסוך ואז תרכוש את המערכת, כי אני חושב שזה באמת התקציב המינימלי למערכת מלאה ובסיסית

תודה על התשובה המהירה , אני יודע שהתקציב הוא נמוך והציוד לא בשמיים , אבל כרגע זה הסכום שיש לי כרגע להשקעה במערכת.

אני רוצה מערכת סבירה ובסיסית שתספק אותי , למשל הסאב שהצעת אני אקח אותו בתור העדפה על הרוקפורד שכתבתי למעלה,

כנ''ל לגבי הקומפוננט.

עכשיו יש לי שאלה , איזה מהדגמים של מורל עדיף ? ראיתי שיש מספר דגמים בטווח המחירים שאני מחפש ,יש את המורל טמפו שהוא קצת יותר יקר,את המורל מקסימו שהוא בסביבות 350-400 ש''ח , ויש את המורל פולס ,מה עדיף את הפולס או המקסימו?

לגבי הרדיו דיסק זה קצת גדול עלי,אני מחפש רדיו דיסק בסיסי עם כניסת AUX כדי שאוכל לחבר את האייפון,וUSB על מנת לחבר דיסק און קי.

בכל זאת זאת המערכת הראשונה שלי ואני גם צעיר,אז בעתיד אם ארצה אני ישפר/יוסיף.

בנוסף רציתי לשאול האם 2 זוגות של קומפוננטים בדלתות יפיקו צליל טוב וחזק כמו במידה והיו זוג אחד של קומפוננט וזוג רמקולים 6X9 במגש מאחורה?

נאמר לי שבמידה ואני מחפש ווליום גבוהה אז עדיף להתקין זוג אחד של קומפוננט מקדימה וזוג רמקולים 6X9 על המגש,שזה יפיק צלילים חזקים יותר או לפחות ישמע כך באוזן מכיוון שעל המגש הרמקולים גבוהים יותר וקרובים יותר לאוזן.

SOUNDMAN , תודה על העזרה אך אני מעדיף ציוד חדש מאשר יד שנייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי לפגוע, אבל דווקא הבחירה שלך של המגבר היא הכי גרועה שיכולה להיות (מנסיון... זה המגבר הראשון שקניתי כשהייתי חייל לפני כ-5 שנים)

תאמין לי שאתה לא רוצה להיכנס לזה.

לגבי הקומפ': הפולס עדיפים, והטמפו עדיפים בעיקרון על הפולס (למרות שאני אישית לא הצלחתי לשמוע הבדלים ביניהם אם תשאל אותי)

עוד לא יצא לי לשמוע את המקסימו, אבל אני מניח שהם פחות טובים מהפולס/טמפו.

לגבי הרדיו דיסק:

יש לך במכשיר שהצעתי את כל התכונות שאתה מחפש (AUX/USB), ובנוסף יש שם גם הכנה לבלוטוט במידה ותרצה בעתיד.

אני חושב שחבל יהיה להתפשר על מכשירים נחותים יותר (כל הדרגונפלי ושאר מכשירים תוצרת סונול, yellow או דור אלון שנותנים לך אותם במתנה בתדלוק מעל 19.99 ש"ח :wink: )

אני גם הייתי באותו מקום שאתה נמצא (ואפילו תקציב נמוך יותר)

ופשוט חבל להתעסק עם רכיבים נחותים יותר, כי פחות מזה כל שינוי לרעה יהיה מורגש מאוד.

דווקא כל הנושא של הר"ד והמגבר זה המקום שיש לך הכי פחות גמישות איתו. לפחות לדעתי.

לגבי במה קדמית / אחורית:

אם אתה מעוניין גם סט קומפ' קדמי וגם 6X9, יש לך 3 אופציות:

1) להגדיל את התקציב של המערכת בצורה משמעותית ולרכוש עוד מגבר 2 ערוצים

2) לוותר על הסאב (הוא תופס לך מראש שני ערוצים מהרוקפורד לטובת גישור)

3) להשאיר את הסאב ולהשתמש בהגברה של הר"ד לטובת ה-6X9

אני אישית מעדיף להשקיע על סט אחד קדמי איכותי, מאשר להוסיף עוד 6X9 שלא יועילו בכלום.

תשים לב שאני בכלל לא מתייחס לאופציה של זוג קומפוננטים מקדימה, מכיוון שאין לך מקום לזוג קומפוננטים מקדימה

ובמידה ותתעקש על סטאפ כזה, תצטרך לעשות בניות (רק הבניות עצמן יעלו יותר מחצי מהתקציב שלך)

אם תהיה מוכן להתפשר באמת על יד 2 (אני דווקא לא רואה את זה בתור התפשרות בכלל. ההפך הוא הנכון) - יש רכיבים באמת הרבה יותר טובים שתוכל למצוא שם.

שורה תחתונה:

המערכת שהצעתי לך היא הכי בסיסית שתוכל למצוא. פחות מזה פשוט חבל על הכסף.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לך על העזרה !

אני יודע שהתקציב נמוך,פשוט אני רק בן 17 וחצי וזה הסכום שיש לי כרגע למערכת(יש לי עוד הוצאות כמו טיסה לחו''ל ועוד..)

אז כרגע זה מה שאני יכול להרשות לעצמי.

שאלה בקשר לקומפוננט,למה אני לא אוכל לשים קומפוננט בדלתות הקדמיות?

חשבתי לשים בדלתות מקדימה וגם מאחורה קומפוננטים , במקום לקדוח במגש ולשים 6X9, זה לא אפשרי ביונדאי גטס 2008?

מה אתה היית ממליץ לי לעשות?(קומפוננט מקדימה ומאחורה/קומפוננט מקדימה וזוג רמקולים רגילים מאחורה/קומפוננט מקדימה ורמקולים 6X9 על המגש?)

בעיקרון העדפה האחרונה שלי זה לקדוח ולהתקין רמקולים 6X9 במגש(אבא שלי לא מתלהב מהרעיון,בכל זאת האוטו הוא לא פרטי שלי,אבל אני מאמין שהוא ישתכנע).

כמו כל נער אני רוצה שישמעו חזק ,אז אני אשמח לשמוע מה אתה ממליץ לי להתקין.

בנוסף ,המגבר שהבאת הוא קצת יקר לי,נושק ל600 ש''ח,יש משהו יותר זול אולי שאתה ממליץ? או שמעבר לזה ככל שהמחיר יורד כך גם האיכות יורדת ?

שוב תודה רבה !

לגבי היד 2 , אני מעדיף חדש כי אני קצת מפחד שידפקו אותי,אני לא כלכך מבין ולא רוצה לקנות רמקול תקול.

אני גם מעוניין לקנות חדש במקום אחד במרוכז על מנת שאני אוכל להסתדר עם בעל העסק על המחיר ולבצע אצלו את ההתקנה במחיר מוזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנייה והתקנה במקום אחד של הכל לא תעלה פחות מ 2500 -3000 ,על אף המחירים המופיעיפ באינטרנט

קח בחשבון התקנה + כבלים זה בערך 400-500 שקל (בסיסי ביותר)

ככה שלא ישאר לך מספיק לשאר הרכיבים

אבל אם אתה רוצה לבנות מערכת זה ממש אפשרי , יד 2 (יש אחלה מציאות , לא יעבדו עליך או שתיקח איתך מישהו שמבין), בשביל להוזיל עלויות עדיף שתנה להתקין לבד (מה שאתה חושב שאתה יכול , רדיו דיסק זה ממש לא סיפור , כנ"ל לגבי קומפננטים , מגבר טיפה יותר מסובך להתקנה אבל גם לא בשמים) .

הרבה מגברים מיד שנייה נמכרים ביחד עם החיווט שלהם ככה שזה חוסך אוד איזה מאה מאתים שקל

שים לב לבחור HU עם לפחות 2 יציאות למגבר

לגבי הקומפוננט המקסימו מעולים, יש לי אותם כבר חצי שנה , עבדו עם ובלי מגבר יפה מאד, לא מאמין שתמצא ב 400.

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בציוד חדש. יש ירידת ערך. (אבל יש אחריות) לרוב המחיר בין 30 ל50% יותר

ציוד משומש יהיה בין 30% ל50% יותר זול.

וזה אומר שמגבר ב500 שקל חדש. יהיה שווה למגבר של 800-1000 שקל לחדש.

קומפוננט של 500 שקל יהיה שווה לסט של 700-800 שקל בקלות

ולכן בתקציב כזה נמוך! יד שניה יתן את התוצאה הכי טובה שיש.

מבחינת אמינות.

תחפש ציוד מאנשים מוכרים בפורום. כאלו שיש להם לרוב הרבה הודעות. הם לרוב לא יקחו סיכון בלמכור ציוד לא תקין.

ותבקש מחבר / חבר פורום שגר קרוב. (או במפגשים כשיהיו) שיעזור לך לבדוק את הציוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...