Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ביום שני אני מקבל את הרכב החדש(סיאט איביזה 1.2TSI רמת גימור FR) ואני רוצה להתקין מערכת טובה.

אז ככה...

יש לי בבית סאב של רוקפורד P3 (סאב ממש דק) ואין לו את הרשת הזאת שמגנה עליו.

אני מתכוון לחבר אותו צמוד למושבים האחוריים של האוטו,ככה שלא טוב שהוא ישאר חשוף.בנוסף אני משחק באולינג,ובאופן קבוע יש לי במקרה הטוב תיק אחד עם שלושה כדורים(בסביבות 30 קילו סה"כ),ובמקרה הפחות טוב שני תיקים כאלה.מיותר לציין שמקרה אחד שהתיק עף על הסאב,והוא הולך לעולמו.

1.יש דרך למגן את הסאב בלי לפגוע באקוסטיקה?(עצמאי,או אצל בעל עסק)

2.אשמח לשמוע על דרכים אחרות שאוכל לבודד את הסאב מהתיקים.חשבתי על מחיצה,אבל לא יודע על כמה זה אפשרי,ולא הצלחתי לדמיין איך אני עושה את זה...

תודה מראש.

פורסם

הראשון (השחור)

הוא הכי מסיבי. ומנסיון מגן מצויין על רמקולים מקצועיים! ולכן מכל האופציות שלך הוא הכי כדאי!

אגב המחיר. סביב ה50- למשומש. ועד כ100-150 שקל לחדש.

במידה ואתה ירושלמי.

צור איתי קשר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...