Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת הגוף במתחם התחנה, משמעות שעת הכרטיס?

בן ה
שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן.

נכנסתי לאתר ההטבות של לאומי קארד וכאשר אני מעוניין להזמין כרטיס לתערוכה מופיעים לי שעות.

הכניסה היא אך ורק בשעה הנתונה או שהשעה רק מראה על איזה הסבר שיש בשעה הנ"ל?

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו השעה שאתה אמור להגיע.

בגלל אופי התערוכה (מוצגים חשופים וצורך לשמור על טמפרטורה נמוכה), יש צורך לשלוט על כמות המבקרים הנמצאים בזמן נתון בתערוכה, ולכן הכניסה היא לאותה שעה.

אם תגיע בשעה אחרת, אולי יתנו לך להכנס כי לא עמוס, ואולי לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון מר של חבר- תקפיד על השעה.

אתה יכול להגיע בשעה אחרת, ולקוות שיכניסו אותך. וזה יקרה רק אם כמות האנשים שיש באותו הזמן נמוכה מספיק. מנסיונו של אותו החבר- אין להם בעיה לייבש אותך בחוץ/ למנוע ממך כניסה, ולא ממש ידגדג להם גם אם תגיע בהרכב משפחתי מלא וגם אם תגיע כיחיד. לבסוף הוא התייאש אחרי שעתיים והגיע ביום ובשעה המוזמנת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת לא קשור, אבל מה זו התערוכה הזו?

בבקשה

אני מקווה ללכת לשם השבוע מזמן רציתי.

ראיתי שיש מבצע של לאומי קארד 1+1, לי אין כזה,

האם אני יכול לבוא כשמישהו אחר קנה בשבילי את הכרטיסים?

404

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיר, כן.

אתה פשוט צריך את הכרטיס שלו על מנת להוציא את הכרטיסים מהקופה.

יש לי פשוט פגישה בחיפה עד השעה 11, ויש כרטיס לשעה 12.

בעיקרון שעה לתל אביב מחיפה זה מספיק, אני רק מקווה שאני לא אתעקב מעבר ל11.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בתערוכה בניו יורק לפני כמה שנים,

מאוד נהנתי,

לא לבעלי לב חלש!!!! חבר שלי סחב אותי לשם, והוא רצה למות אחרי 2 דקות, רצה לצאת החוצה, בסוף אני זה שנהנתי...

ממליץ בחום.

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה למבינים- האם זו אותה התערוכה שהיתה לפני מספר שנים (שנתיים?) בחיפה?

אני הייתי בתערוכת "עולמות הגוף" שהוצגה בזמנו בחיפה. בתערוכה אז גם כן השתמשו באותה שיטת השימור.

התערוכה היתה מדהימה, מעניינת ומהנה. מומלצת בחום!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בתערוכה הזאת שלוש פעמים: בניו יורק, בחיפה ובמתחם התחנה.

מבין כל שלוש הפעמים, אני יכול לומר שבמתחם התחנה זה היה הכי מאכזב: כמות המוצגים ביחס לפעמיים האחרות היתה מצומצמת ותוך פחות משעתיים כבר סיימנו לראות את הכל (ועוד התלווה אלינו חבר ילדות שלי, פיזיותרפיסט במקצועו, שנתן לנו הסברים על המוצגים).

שימו לב שחברי מועדון "בהצדעה" יכולים לרכוש עד ארבעה כרטיסים במחיר 35 ש"ח לכרטיס. זה יוצא פחות ממחצית מחירו המלא של הכרטיס ברכישה רגילה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינני זוכר את המחיר המדויק שהוצג בקופה, אבל אני בוודאות זוכר שהוא התחיל בספרה 8.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

הייתי פעמיים כשהתערוכה הוצגה בחיפה, בוודאות לא היתה שעת כניסה מסויימת, מה השתנה?

מאוד מומלץ, הייתי הולך שוב אם זה היה בסביבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכניסה היא מרח' פרופ' יחזקאל קויפמן. זה יוצא על גבול ת"א-יפו מול גן צ'רלס קלור. אם יש לך WAZE אתה יכול פשוט לנווט אל "מתחם התחנה, תל אביב-יפו". זה יביא אותך ישירות לשם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...