Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש 160K - ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף רכב.

עד עתה נוסע במליבו 3.5ליטר.

מאוד מאוד מאוד הייתי רוצה להחליף למליבו החדשה. אבל אין לי מושג מתי תגיע לארץ, מתי לליסינג ומה יהיה מחירה.

יכול להחליף ל

פזו 508, סיטרואן C5, מונדאו, מזדה 6, אוונסיס, i40,

או ללכת שוב על המליבו אבל ה 2.4 ליטר

מבולבל לגמרי.

האם כדאי פשוט ללכת על המליבו 2.4 ?

פורסם

לא ממש כתבת מה אתה מחפש ברכב שלך או אפילו מה אתה אוהב במאליבו, בעיקרון כולן משפחתיות גדולות.

אני מניח שאתה אוהב את הנוחות והשקט אז אתה יכול לבדוק את ה-C5, מונדאו ויונדאי I40. לדעתי אלה (וגם סופרב ו-508) עולות על המאליבו כמעט בכל הפרמטרים ואתה תרגיש את זה בעיצוב ואיכות תא הנוסעים, התנהגות, נוחות נסיעה, אבזור וגם צריכת דלק.

בהצלחה.

פורסם

חלק מהאפשרויות שציינת בעלות אופי מסויים וחלקן אחרות זה גם עניין של טעם.

המונדיאו מאוד גדולה ומרווחת ,מנוע חזק והנאה מנהיגה.

צמד הצרפתיות דווקא מאוד קוסם כרכב חברה בו אין חשש מאיבוד הערך,הרכבים הללו מפנקים,נוחים,מעוצבים בפנים ובחוץ וכעת מצויידות בגיר 6 היל' יפני ומנוע 1.6 מוגדש שעושה עבודה טובה.

הI40 מאוד אמריקאית באופי שלה רכה,לא חזקה במיוחד,גדולה ומרווחת גם כן,מאוד מנותקת.

והמאזדה 6 הרחק מאחור ,כבר מיושנת,איננה מציעה שום דבר עדכני וחדש,ממנה הייתי נמנע.

פורסם

אחרי נסיעות ניסיון ב - 2.4 ובכמה מהמוזכרות על ידך החלטתי להישאר עם ה- 3.5 בנתיים (אצלי נכנס גם שיקול ערך הטרייד אין עכשיו ובעוד שנה/שנתיים - שאצלך לא ) מה רע ב - 3.5 שלך ?

פורסם

כנראה שהמגרעת העיקרית של המליבו הנוכחית שלו היא שנגמר לה חוזה הליסינג :-)

בעקרון אני הייתי עושה נסיעת מבחן על כל אחת מהמועמדות - ומחליט לפי מה שהכי נראה לי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי מתרכז ב-508 וב-C5. הבחירה ביניהן קצת קשה, עניין של טעם וכמובן התרשמות בנסיעת מבחן.

ה-C5 מאובזרת די טוב והיא נוחה מאוד.

ה-508 מאובזרת גם כן (אך קצת פחות ומה מצחיק זה שמה שחסר ב-C5 יש בה ולהיפך) ונוחה גם כן.

הסופרב בגירסת ה-AMBITION בעיניי פחות מפתה והיתרון הגדול שלה לדעתי הוא המרווח וה-TWIN DOOR שמאפשר הטענה נוחה מאוד. בשאר הפרמטרים אני מתקשה להגיד שהיא מתעלה על האחרות בפער משמעותי. שווה להתרשם בכל מקרה....

מאזדה 6 ומונאדו התיישנו ובדרך החוצה, לא הייתי בוחר בהן (אגב גם מאליבו כמה שאתה כבר יודע).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
הגיע הזמן להחליף רכב.

עד עתה נוסע במליבו 3.5ליטר.

מאוד מאוד מאוד הייתי רוצה להחליף למליבו החדשה. אבל אין לי מושג מתי תגיע לארץ, מתי לליסינג ומה יהיה מחירה.

יכול להחליף ל

פזו 508, סיטרואן C5, מונדאו, מזדה 6, אוונסיס, i40,

או ללכת שוב על המליבו אבל ה 2.4 ליטר

מבולבל לגמרי.

האם כדאי פשוט ללכת על המליבו 2.4 ?

היי,

אם יש שאלות ספציפיות על המאליבו אשמח לענות

לגבי המאליבו החדשה– תאריך השקה משוער לחלוטין הינו ינואר

גיא משברולט

• תוכן חדש...