Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה ללחוץ מספר שניות ברצף (5)

לא משנה כמה זמן אני לוחץ על הכפתור גם אם זה לשנייה -הזעקה של הרכב פועלת.

פורסם

אם יש אפשרות לפתיחה בשלט - צריך להיות כפתור מיוחד לזה (ציור דלת תא מטען) והכפתור הזה בד"כ דורש לחיצה ממושכת.

יכול להיות שאין לך אפשרות לפתיחה בשלט, אלא רק מתא הנהג.

פורסם
אם יש אפשרות לפתיחה בשלט - צריך להיות כפתור מיוחד לזה (ציור דלת תא מטען) והכפתור הזה בד"כ דורש לחיצה ממושכת.

יכול להיות שאין לך אפשרות לפתיחה בשלט, אלא רק מתא הנהג.

יש לי כאן תמונה של השלט http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=13723

כמו שאתה רואה יש 3 כפתורים :

-אחד לפתיחה

-אחד לסגירה

-ואחד עם ציור של רכב ותא מטען (שזה אמור לפתוח את התא מטען).

פורסם

לדעתי האופציה של פתיחת הבגז' תלויה ברמת הגימור של הרכב.

השלטים בכל הדגמים אכן אחידים, אך בדגמים הנחותים יותר לא מתקינים את המנגנון בבגז'.

עם זאת, דעתי מבוססת על ידע כללי בלבד ואינה מוכחת בשטח.

מה שכן, הכפתור באופטרה הוא הכי מוזר מכל המכוניות המשפחתיות שאני מכיר, הכפתור נמצא על הדלת בצד הנהג ליד הרמקול.

פורסם

מניסיון שלי בארהב

שתי לחיצות מהירות על הכפתור יעשה את העבודה.

לפעמים גם לגבי דלתות הנוסעים שלא נפתחות בלחיצה אחת

צריך להיות גם ליד רגל שמאל בריצפה ידית קטנה לכל מקרה.

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם
ניסתי כמה פעמים אך ללא הצלחה.

יש אולי סדר מסויים שאני צריך ללחוץ?

תודה.

היי,

צריך ללחוץ לחיצה ארוכה של שנייה ויותר על כפתור פתיחת תא המטען בשלט כאשר מתג ההתנעה סגור

אם יש לך עוד שאלות אני פה לענות,

גיא משברולט

פורסם
היי,

צריך ללחוץ לחיצה ארוכה של שנייה ויותר על כפתור פתיחת תא המטען בשלט כאשר מתג ההתנעה סגור

אם יש לך עוד שאלות אני פה לענות,

גיא משברולט

גיא מדובר בשברולט אופטרה 5 דלתות,ברגע שאני לוחץ על הכפתור תא המטען ישר מופעלת אזעקה וכי לכבות אותה אני לוחץ על אותו כפתור שוב.

פורסם
לדעתי האופציה של פתיחת הבגז' תלויה ברמת הגימור של הרכב.

השלטים בכל הדגמים אכן אחידים, אך בדגמים הנחותים יותר לא מתקינים את המנגנון בבגז'.

עם זאת, דעתי מבוססת על ידע כללי בלבד ואינה מוכחת בשטח.

מה שכן, הכפתור באופטרה הוא הכי מוזר מכל המכוניות המשפחתיות שאני מכיר, הכפתור נמצא על הדלת בצד הנהג ליד הרמקול.

כמו בסיניות Great wall ו-MG

פורסם

היי,פתיחה של הרכב קודם כל ללחוץ על כפתור עם המנעול "הפתוח".

לאחר מכן לחיצה ארוכה על הכפתור עם תא המטען,אגב הוא לא יעלה לגמרי- הוא פשוט ישוחרר מהנעילה.

פורסם
גיא מדובר בשברולט אופטרה 5 דלתות,ברגע שאני לוחץ על הכפתור תא המטען ישר מופעלת אזעקה וכי לכבות אותה אני לוחץ על אותו כפתור שוב.

היי,

פתחת פעם דרך השלט? כי לפי מה שאני זוכר לאופטרה 5 אין פתיחת תא מטען מהשלט.רק לדגם 4 דלתות.

יכול להיות שאם יש לך שלט עם כפתור פתיחת תא מטען-

השלט לא מתאים וזה עשוי להסביר את התפקוד השגוי של האזעקה.

גיא משברולט

פורסם

רכב 5 דל' - דלת אחורית לכל היותר ננעלת עם הנעילה המרכזית. פתיחה פיזית תיעשה ע"י ידית/כפתור שעל הדלת.

בכל מקרה אם אתה רוצה לפתוח תא מטען תצטרך לגשת אליו באיזשהו שלב ולהרים בעצמך את הדלת, אז למה לא ללחוץ על עוד כפתור?

• תוכן חדש...