Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הטורים של הרכב שלי מתחילים להתשגע כשאני מגיע למצב של עצירה,והמנוע נכבה כשהמיזוג ברכב עומד כשאני מגיע לנקודת עצירה.

בדקתי את הנושא והבעיה היא מנוע צעדים,ביצעתי ניקוי וזה בינתיים עוזר אבל הרכב עדיין מגמגם.

יש לי מנוע 1.3 ורציתי לדעת אם המנוע צעדים שלי זהה למנוע 1.25

תודה לכל העונים

פורסם

תבדוק גם את צינורות הואקום.

במיוחד את הצינור שיוצא ממכה מילוי השמן והולך לכיוון הסעפת יניקה

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לגבי מתאים או לא הדרך הפשוטה והקלה ביותר היא המראה החיצוני של מנוע צעדים תראה שהוא אותו הדבר כמו היישן שהיה מורכב ברכב אותו מיקום של ברגים ( 2 לצורך העיניין) שהשקע מתאים 2 חוטים או 3 וזה כל העינייין, שים לב לאטמים בין מנוע הצעדים לסעפת היניקה ולא אמורה ליהיות שום בעיה, ההבחנה שנתנו לך היא נכונה וזו התגובה שהרכב מגיב כאשר מנוע הצעדים אינו תקין. בקשר לרעידות אולי הן נובעות ממקור אחר כגון תושבות מנוע או זיוף באחד מהצילינדרים..

אלון יעקב- ״מוסך איתן״ מכונאות חשמל ומזגנים, רח׳ שרירא הגאון 6 יפו ת״א... [email protected]

• תוכן חדש...