Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין בקניית מערכת פשוטה. המערכת היא מערכת ראשונה שלי

התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, לכל מה שצריך ז"א רדיו דיסק,רמקולים, ,תוסיפו מה עוד צריך אני לא מבין בזה.

מספר אנשים שדיברתי איתם, הציעו לי לקנות סט קומפוננט.

מישהו יכול קצת להרחיב לי על כך?

הסט הזה : FLI COMP6 2WAY, של SPEED OF SOUND יכול להתאים לי?

תודה

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הקומופוננט עולה 300 שקל עפ"י SPEED OF SOUND, זה מבצע מיוחד כלשהו.

ועוד חשבתי על רדיו דיסק כלשהו שיתאים לו וזהו לא?

בנוסף הוא הציע לי מערכת ב800שקלים, שכוללת :

המכשיר רדיו דיסק סאנרייס הוא יבוא של חברה המייבאת את סרווין ווגה, רוקפורד ובוס ועוד.. המכשיר בעל פונקציות כגון: usb,aux,sd,mp3,שלט, יציאה למגברים. אתה מקבל שלוש שנות אחריות על המכשיר ע"י היבואן.

הרמקולים, 2 זוגות של חברת fli המיובאת לישראל על ידינו. אנחנו מיבאים את הרמקולים מבריטניה מחברת medbass. זאת חברה עטורת פרסי emma כבר 7שנים ברציפות (תחרות ארופיאית המתחוללת כל שנה) אלה רמקולים איכותיים בעלי סאונד עמוק ותווך תדרים רחב.

תוכל ללמוד עליהם באתר- fliaudio.co.uk/

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כמה שצריך, אבל חשבתי על סביבות ה 200 ש"ח.

אשמח אם תוכלו להרכיב לי "רשימה" שבה רשום מה אני צריך לקנות, וכמה כל דבר ייעלה.

פורסם

בתקציב הזה עדיף שתישאר עם המערכת המקורית כי לא יהיה לך שום שינוי עם רכיבים בסכומים כאלה אם בכלל תוכל למצוא את כל הדברים שאתה רוצה בתקציב כזה קטן.

הוא בקושי מספיק לרכיב אחד.

פורסם

בבקשה תסתכל כמה פוסטים למעלה.

אבל אני אתן לך כאן.

המכשיר רדיו דיסק סאנרייס הוא יבוא של חברה המייבאת את סרווין ווגה, רוקפורד ובוס ועוד.. המכשיר בעל פונקציות כגון: usb,aux,sd,mp3,שלט, יציאה למגברים. אתה מקבל שלוש שנות אחריות על המכשיר ע"י היבואן.

הרמקולים, 2 זוגות של חברת fli המיובאת לישראל על ידינו. אנחנו מיבאים את הרמקולים מבריטניה מחברת medbass. זאת חברה עטורת פרסי emma כבר 7שנים ברציפות (תחרות ארופיאית המתחוללת כל שנה) אלה רמקולים איכותיים בעלי סאונד עמוק ותווך תדרים רחב.

תוכל ללמוד עליהם באתר- fliaudio.co.uk/

זה ב800 שקל כולל התקנה, זה שווה?

ואם לא. איזה סכום מינימלי אני צריך על מנת באמת לשנות משהו?

• תוכן חדש...