Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות משפחתית סדאן אוטומטית בעיקר לנסיעות עירוניות, עם משפחה. דגש חשוב: בטיחות ואמינות בלי יותר מדי מוסכים.

מתכוון בעיקר לשנתון 2011 בגלל מגבלות תקציב (110 אלף בלחץ).

בשלושת הסטנדרטיות הפופולריות האלו נהגתי בעבודה הקודמת ובהחלט אהבתי: מאזדה 3, טויוטה קורולה ופורד פוקוס. כולם 2011.

מתכנן לקנות מחברת ליסינג.

מבין שלושתם בשנתון זה על מה ממליצים? כאמור חשוב אמינות ובטיחות ואחר כך סחירות, אבזור וכל השאר.

תודה

פורסם

פוקוס 2011 בת שנה, מהדגם הקודם, מכרו לא מזמן במבצע בקל-אוטו ב- 88,000 ש"ח - זאת לרכב בן שנה מליסינג עם 0 ק"מ, ואחריות יבואן לעוד שנתיים.

סה"כ קנייה טובה שתשאיר לך עודף.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
פוקוס 2011 בת שנה, מהדגם הקודם, מכרו לא מזמן במבצע בקל-אוטו ב- 88,000 ש"ח - זאת לרכב בן שנה מליסינג עם 0 ק"מ, ואחריות יבואן לעוד שנתיים.

סה"כ קנייה טובה שתשאיר לך עודף.

+1

על הפוקוס

אחלה רכב

נהגתי על הדגם הנ"ל לא מעט שנים

מעבר לטיפולים היה לי קילקול רק פעם אחת שהיה חיישן שנדפק.

זהו

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

סחירות, יתרון לקורולה ולפוקוס בשוק הפרטי, בחברות הליסינג מאזדה 3 נמכרת כרגיל טוב

אבזור: פוקוס ומאזדה.

אמינות: קורולה ומאזדה. על אמינות הפוקוס החדשה מן הסתם נדע יותר בהמשך

ענת

אוויס

בשלושת הסטנדרטיות הפופולריות האלו נהגתי בעבודה הקודמת ובהחלט אהבתי: מאזדה 3, טויוטה קורולה ופורד פוקוס. כולם 2011.

מבין שלושתם בשנתון זה על מה ממליצים? כאמור חשוב אמינות ובטיחות ואחר כך סחירות, אבזור וכל השאר.

תודה

פורסם

אני חושב שכרכב שמיועד בעיקר לנסיעה עירונית משפחתית זאת לא האופציה הכי טובה.

כדאי לבדוק כמה רכבי סופר מיני ולראות אם זה מתאים לכם, תוכלו לרכוש אותן כחדשות בתקציב הזה.

אם יהיה לכם צפוף אז אפשר לשקול מיקרוואן כמו טויוטה ספייס וורסו, הונדה ג'אז או קיה סול, הם מרווחים לפחות כמה משפחתית ממוצעת (אם לא יותר) מציעות תנוחת נהיגה גבוהה יותר, מימדים חיצוניים קומפקטיים יחסית ושוב תוכלו לרכוש רכב חדש לחלוטין.

בהצלחה.

פורסם

הפוקוס הקודמת - 2011 - מלבד זה שהיא נמכרת במחיר מעולה בשביל אוטו בן שנה, לאור היציאה של הדגם החדש, היא גם מצוידת בגיר אוטומטי מצוין ולא רובוטי (כבר מצטברות פה ושם תלונות על הרובוטי החדש של פורד).

זה אחלה אוטו ובמחיר משתלם.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
אני מחפש לקנות משפחתית סדאן אוטומטית בעיקר לנסיעות עירוניות, עם משפחה. דגש חשוב: בטיחות ואמינות בלי יותר מדי מוסכים.

מתכוון בעיקר לשנתון 2011 בגלל מגבלות תקציב (110 אלף בלחץ).

תודה

לדעתי הקורולה היא הבחירה הטובה משלושת הרכבים הללו

נהגתי על שלושתן ובשתיים מהן, קורולה ומאזדה גם תקופה לא מבוטלת

הקורולה זריזה בהרבה

חסכונית יותר בדלק

נוחה יותר לנהיגה

אמינה מאד ושומרת על ערכה

בגרסאות הליסינג כולן זהות ברמת האיבזור הדלה

פורסם

הייתי מציע לשקול (נכון שאני משוחד) גם אופציה נוספת I30 - אפשר להשיג במחיר שישאיר לך עודף יפה בכיס וגם תיהנה מרכב משפחתי/בטיחותי/סאן רוף . מה רע ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פורד פוקוס זאת הבחירה לדעתי הכי משתלמת. היא נמכרת במחיר נמוך מאוד ביחס לצמד היפניות והיא מכונית לא פחות טובה מהן. היא נוחה מאוד, מרווחת, תא הנוסעים שלה איכותי, בנוי טוב ונותן הרגשה "עשירה" יחסית. גם האבזור נדיב מאוד, בידוד הרעשים טוב, אמינה יחסית ומהנה לנהיגה. לרעה צריך לציין שהביצועים עצלים למדי... צריך ללחוץ לחיצה נדיבה על דוושת הגז בשביל לקבל ביצועים טובים וגם צריכת הדלק גבוהה ביחס ל-2 הדגמים המוזכרים כאן.

אם לא הפוקוס, אז מאזדה 3. היא אולי לא הכי חסכונית, אבל היא צורכת פחות דלק מהפוקוס, תא הנוסעים שלה נראה טוב ו"חובק", נוחות הנסיעה קצת נוקשה, אבל המושבים טובים, נוחים ותומכים. גם המאזדה לא ממש מהירה, אבל ההרגשה היא של מכונית די זריזה הודות לגיר הפשוט והמיושן שלה שמנצל יפה את כוח המנוע. האבזור דומה לזה של הפוקוס (אם אני זוכר נכון), הטיפולים זולים מאוד והאמינות טובה.

הקורולה די משעממת. היא הכי זריזה והכי חסכונית מבין כל האופציות כאן, אבל האבזור שלה קמצני ביותר, האיכות לא משהו (לא רעה, אבל נופלת מהאיכות שיש במאזדה ובפוקוס) והיא מרגישה קצת מיושנת יותר בתא הנוסעים. בנוסף לזה, המחירון שלה היא הגבוה ביותר כאן ולדעתי היא לא ממש שווה את המחיר.

פורסם

אני כרגע עם פוקוס מהדור הקודם (רכב חלופי בעקבות תאונה)

ממה שיצא לי להתרשם, מרחב הפנים מאוד גדול,מזגן טוב מאוד במהירות 3-4 , ניתן לכיוונון לגובה ולעומק.

הגה לא קל אבל מאוד מדויק .

מושב ניתן לכיוונון, לי לא כ"כ נוח אבל מדובר בתחושה סוביקטיבית-לאחר נסיעה של 64 ק"מ כאב הגב.

תא מטען רחב ביותר.

תיבה אוט' + טיפטרוניק- נוחה ביותר .

אין דיבורית על אף שקיימים לחצנים המיועדים לדיבורית .

מחשב דרך אינפורמטיבי, הצג האדום מובן וקריא בכל שעות היום.

מראות צד גדולות.

פורסם

ב-110 אלף ש"ח ניתן לקנות לא מעט מכונית2012 חדשות לגמרי 0 ק"מ מליסינג - ולהשאר עם עודף:

דוגמאות:

שברולט קרוז כ-105000 ש"ח

קאיה פורטה - 96000 ש"ח

סוזוקי SX4 - כ-94000 ש"ח (חדש חמש דלתות בסוכנות - 100000 ש"ח)

פוקוס דגם חדש - 114000 ש"ח

טויוטה קורולה - 114000 ש"ח

רנו פלואנס 2011 - 100000 ש"ח

יונדאי i30 דגם נוכחי - כ-105000 ש"ח

קאיה סיד - כ-95000 ש"ח.

מאזדה 3 - 107000 ש"ח

פוקוס 2011 דגם ישן - 88000 ש"ח

במחירים הללו אין סיבה לחפש 2011 משומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...