Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי I10 וחשבתי לעשות חלונות כהים לרכב. אני מניח שזה מדבקות כאלה ששמים על החלונות. השאלה היא, האם יש בזה חסרונות כלשהן שאני אמור לדעת לפני?

תודה

פורסם

אתה הרביעי או החמישי השבוע ששואל על זה.

הרץ חיפוש להבא.

אני אחלק את התשובה שלי לשני חלקים: חוקיות ובטיחות.

א. החוק אומר שלא יחודש רישיונו של רכב שמי מהשמשות בו הושחרה או החלונות שלצד המושבים הקדמיים, לא בלייזר, לא בהדבקה, לא בהשחמה ולא בשום אמצעי אחר.

במילים פשוטות, מותר לפי החוק להשחיר את החלונות שלצד המושבים האחוריים וזהו. שום וריאציה אחרת בשום חלון, כלום, נאדה. רק זה. יש כאלה שעוד לא תפסו אותם או שעברו טסט בקומבינה אבל זה לא אומר שזה חוקי. אם תיתקל בבוחן של משרד התחבורה תוכל לקבל גם הורדה מהכביש.

ב. יש שטוענים שהשחרה של החלונות שלצד המושבים האחוריים פוגעת בבטיחות משום שאיכות הראייה שלך נפגעת בזמן תימרוני חניה או בזמן השתלבויות או מקרים אחרים בהם אתה צריך להסתכל בחלונות האחוריים. אני לא מסכים עם הטענה הזו אבל יש נימוקים לכאן ולכאן. לא מזמן היה שרשור די גדול על זה עם נימוקים משכנעים מאוד לכאן או לכאן, עקוב אחרי ההודעות של המשתמש חן ג. בנושא, יש לו נימוקים משכנעים.

בנוסף, לגבי מה ששאלת, יש אפשרות להשחרה עם מדבקות ויש אפשרות להשחרה בלייזר. לייזר בדרך כלל יותר יקר ואני אישית לא מודע להבדלים בין שתי השיטות לכן לא אכנס לזה.

שיהיה בהצלחה,

אלון

• ספונסר פורום
פורסם

קח טיפ קטן בחינם, אל תבדוק רק את ההפרש במחירים בין מקום א' למקום ב' אלא תשאל עם איזה סוג (חברה) של חומרים המקום עובד ותקרא על החברה חוות דעת (יש הרבה חומרים מאיכות ירודה בשוק).

ממליץ לך לפנות אל דוד מסדנת אודיבה ארט.

תגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך למחיר מצויין.

כאן תוכל לראות עבודות שלו.

• תוכן חדש...