Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בתקופה הקרובה אני עובר דירה . כיום יש לי קו טלפוון של הוט , העלות החודשית 68 ש"ח עבור 2,000 דקות לטלפונים נייחים . היכן שאני מתגורר כיום אני לא משלם עבור הגלישה באינטרנט אלא בעל הבית .

בדירה החדשה אליה אני יעבור אני רוצה להתחבר לאינטרנט , תשתית +ספק , ובונסף שיהיה קו טלפון .

אם מישהו יוכל לומר לי עלויות - ואיזה חברה מומלצת ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני הלכתי על הטריפל של הוט.

350 לחודש.

100 מגה אינטרנט.

אינסוף טלפון.

וגם טלויזיה על הדרך.

לי זה מתאים מאד כי אני עובד מהבית, אז נחמד שיש חיבור אדיר וכמה שיחות שאני רוצה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תודה על התשובה . אני מעוניין בתחילה רק בחיבור לאינטרנט(תשתית+ספק) וקו טלפון . ללא חבילה לטלויזיה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אם אתה מחפש תשתית אינטרנט אין לך יותר מדי אופציות, החרות היחידות שמספקות תשתית הן הוט ובזק. תרים טלפון לשירות של שתי החברות ותבדוק איזה הצעות יש להן בשילוב עם קו טלפון וספק אינטרנט.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בזק בינלאומי+הוט, (אם יש בזק NGN באיזור יותר טוב).

1500 דקות לכל היעדים+אינטרנט במהירות 12 MB +תשתית: 150 ש"ח.

אם היה אפשר להסתמך על הרשת של הוט מובייל גם כספק אינטרנט ביתי, הייתי מבטל את הטלפוניה והאינטרנט הקוויים, ומרכז הכל בספק סלולרי אחד, אבל הטכנולוגיה והמחירים היום עדיין לא מאפשרים זאת.

פורסם

יש אצלי במחלקה (עובד ב-013 נטוויז'ן) אפשרות לתת לך 5 מגה משולב עם בזק ב-76.9 ש"ח שזה בערך +- מה שנמכר בכל החברות וקו טלפון בסיסי הכולל 200 דקות לניידים ו-200 דק' לנייחים בעלות של 9.9 ש"ח לחודש למשך חצי שנה (אחר כך בד"כ מחדשים).

אם אתה מעוניין, צור קשר בפרטי עם מס' הטלפון שלך ואדאג שאחד הנציגים יחזור אליך.

ניב

לא חותם

• תוכן חדש...