Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 1600 שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לקנות יונדאי גטס שנת 2006 מנוע 1600 אוטומט!

יד שניה - היד הראשונה ליסינג עשתה 133 אלף ק"מ

גרסת GLF .. הבסיסית אבל עם גג + מגנזיום (משו ניקל?)

רציתי לדעת מה הצריכת דלק של הגטס בשנה הזאת ועם מנוע 1600 בכלל?

האם יכול להיות שהרכב בולע דלק כמו ה1350 הישנות?

והאם יש משהו שאני צריך לדעת על הרכב?

תודה !

פורסם

הגטס 1.6 לא הגיעה ברמת גימור GLF אלא עם GLS בלבד שהייתה מאובזרת יחסית עם גג שמש וחישוקי מגנזיום.

האם ראית את הרכב? עיינת ברישיון? אני ממליץ לך לבדוק היטב שאתה לא מקבל 1.4 GLF עם מגנזיום וסאנרוף ש-"יסנוורו" אותך.

פורסם

כן ראיתי את האוטו רשום מאחורה על הפגש GETZ GLF

על המנוע רשום V16 (לא שאני מבין מה זה אומר)

ברישיון כתוב שזה דגם GLF ורשום נפח מנוע 1600!

ובמחירון של לוי יצחק יש את הדגם הזה לשנת 2006 ..

האוטו מגיע רק עם סאן רוף .. את המגנזיום הבנאדם קנה בנפרד והוסיף.

מישהו יודע איך הדגם הזה 1600 בנוגע לצריכת דלק?? זה ממש חשוב לי..!

פורסם

קודם כל, יונדאי שיווקו כמות ממש קטנה של גטס 1.6 אוטומטיות ברמת גימור GLF וכמעט כולן נמכרו לחברת פרי. הם הגיעו עם סאנרוף וחישוקי מגנזיום, אבל עם מציגים במידה קטנה יחסית (175/65/14 אם אני לא טועה).

צריכת הדלק של הרכב תהיה כ- 10-12 ק"מ לליטר בתנאים מעורבים.

פורסם
קודם כל, יונדאי שיווקו כמות ממש קטנה של גטס 1.6 אוטומטיות ברמת גימור GLF וכמעט כולן נמכרו לחברת פרי. הם הגיעו עם סאנרוף וחישוקי מגנזיום, אבל עם מציגים במידה קטנה יחסית (175/65/14 אם אני לא טועה).

צריכת הדלק של הרכב תהיה כ- 10-12 ק"מ לליטר בתנאים מעורבים.

ככל שאני יודע והחזקתי באחת כזו היו 7-10 כאלו בדיוק בכל הארץ (שילוב של GLF+סאן רוף).

מה אומר ? רכשתי את הרכב מסוחר (הרכב היה בהשכרה של חברת פרי,שעליהם אני מעדיף לא להרחיב את הדיבור אבל להגיד עליהם שהם היו " הוגנים" איתי זו מחמאה).

אחרי 3 שנים פחות חודש הבנתי שזה רכב קטן,שצורך דלק כמו משפחתית אם לא יותר מזה,(מדובר על מנוע 16 שסתומים

עם רצועת טיימינג שזקוקה להחלפה כל 60,000 או 3 שנים (אחרי התייעצות עם יונדאי למרות שכל מוסך אמר משהו אחר),

אין אבזור בטיחותי ברמה (כרית אוויר אחת בלבד בהגה אם לא מדובר ב- GLS ),מאחורה חלונות ידניים (שזה עוד אפילו היה ירידה מהדייהטסו שהחזקתי קודם לכן והיתה עם 4 חלונות חשמל).בקיצור- רחוק מאוד מפאר היצירה.

מידת גלגלים כפי שכתבו לך אבל לרכב הזה לא הייתי שם מידה גדולה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היא הייתה אמורה להיות זריזה יחסית לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היא הייתה אמורה להיות זריזה יחסית לא?

לא יודע לגבי הידני אבל האוטומטי ממש לא זריז.

הוא יהיה זריז יותר אם תלחץ יותר על דוושת הגז ואז גם תגיע לפני כולם לתחנת דלק עם צריכה של 7.5 /1:7 ואני מדבר מניסיון רע).

הבעיה כמובן,היא הגיר האוטומטי והמעפן,שמסרס את כל חוויית הנסיעה,בגלל שהחלפות ההילוכים שלו ארוכות מאוד,צריך ללחוץ יותר וכך קיבלנו רכב קטן עם מנוע 1600 שטוחן דלק בערך כמו מאזדה 3 רגילה ולפעמים אפילו כמו של ספיריט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...