Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות של רכב בן 17? מבלי לבדוק אותו פיזית? אף אחד לא יכול להשיב באופן רציני רק מתאור אינטרנטי.

בעקרון הגיר הרגיל מקטין סיכונים ועלויות פוטנציאליות.

ספציפית סביר להניח שרוב המכלולים עברו יותר מסיבוב אחד. זאת אומרת החלפה ,שיפוץ/תיקון/אוברול. חלק גדול מהמכלולים הם לא בהכרח מקוריים אלא תחליפיים, אשר לא ברורה עמידותם.

רכב שטופל באהבה והושקע בו טיפול מתאים וננהג באופן סביר, יכול להיות מצויין. לחילופין רכב שנקרע וטופל כלאחר יד, עלול להיות מלכודת מסוג של בור ללא תחתית ואף מסוכן לסביבתו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

איכות בנייה מצויינת כשהיה חדש,אבל כל זה לא רלוונטי אחרי 17 שנה,כי כל דוגמא תהיה במצב שונה.

למה לעזאזל אתה רוצה אודי 80?

Porsche 944 turbo

פורסם

לא מתחבר לרכבים חדשים (לפי שנת הרכבים שלי בשבילי זה דגם מתקדם).

קיצר עברתי איזה ניסיון גניבה של אחד הרכבים שלי, אז אני מחפש רכב ישן שנראה רגיל שיחנה ליד הבית שלי.

וחשוב שיהיה חזק מנוע 1800-2000, חשבתי גם על מאזדה לאנטיס 323f ידני.

פורסם

וחשוב שיהיה חזק מנוע 1800-2000

אני די בטוח שאת ה80 הפסיקו לייצר ב2004 כי הA4 בכביש מ2005.

לא יודע על איזה מגרסאות ה2.0 אתה מדבר, אבל אפילו ומדובר בחזקה יותר עם 115 כ״ס (וסביר להניח שמדובר בגרסה הבסיסית בעלת 90 כ״ס) אל תצפה ממנה להרגיש חזקה היום בשום קנה מידה (מה גם שהיא כמובן כבר לא תפיק משהו קרוב להספק הזה).

אגב מנוע 1.8 היה רק בדגמים הישנים יותר ולמעשה בשנים שאתה מדבר עליהם גרסת ה2.0 החליפה את ה1.8 אבל ההספק לא שונה, והיה גם גרסת 1.6.

פורסם
אני די בטוח שאת ה80 הפסיקו לייצר ב2004 כי הA4 בכביש מ2005.

לא יודע על איזה מגרסאות ה2.0 אתה מדבר, אבל אפילו ומדובר בחזקה יותר עם 115 כ״ס (וסביר להניח שמדובר בגרסה הבסיסית בעלת 90 כ״ס) אל תצפה ממנה להרגיש חזקה היום בשום קנה מידה (מה גם שהיא כמובן כבר לא תפיק משהו קרוב להספק הזה).

אגב מנוע 1.8 היה רק בדגמים הישנים יותר ולמעשה בשנים שאתה מדבר עליהם גרסת ה2.0 החליפה את ה1.8 אבל ההספק לא שונה, והיה גם גרסת 1.6.

לדעתי האודי 80 האחרונה יוצרה בשנת 96, בשנת 97 כבר היתה אודי אי 4.

מובן שבשל העובדה שמדובר ברכב ישן, ככל הנראה פותח השרשור יצטרך לבצע יישור קו רציני ומקיף.

• תוכן חדש...