Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לפני טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים של המתנה בסבלנות שהבלייזר שלי יהיה בן שלושים, ניערתי ממנו אבק, שיפצתי מנוע וגיר, ונסעתי עם הבעלים( לא עשיתי העברת בעלות)כדי להפוך את הרכב לאספנות ולהעביר בעלות,במשרד הרישוי בחיפה אמרו לי לשקול את האוטו ולחזור, לקחתי את האוטו לשקילה וחזרתי עם המסמך למשרד הרישוי,הפקידה שלחה אותי לבוחן, ששלח אותי לפקידה, ששלחה אותי למנהלת שלה, ששלחה אותי שוב לבוחן שאמר לי בתוקפנות, לך ותחזור עם האוטו.מה הקטע? אני חייב לבוא עם האוטו לשם? הגרירות האלה גמרו אותי, אין דרך אחרת? האוטו עומד ליד הטסטים כבר שבוע...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אני מניח שהרכב שלך מוכן לטסט, לכן יש לך את האפשרות להוציא אישור תנועה זמני ל48 שעות וליסוע עם האוטו למשרד הרישוי וחזרה למכון טסטים.

שים לב שאגרת הרישוי צריכה להיות משולמת וצריך ביטוח חובה בתוקף. מותרות נסיעות רק לצורך מבחן רישוי והכנות אליו.

פורסם

אתה לא צריך!

1. הבעלים ניגש למשרד הרישוי, ומבקש לשנות את רישום הרכב לסטטוס אספנות.

2. אחרי השינוי עם הרשיון החדש, אתם נגשים לדואר (תן להם יומים לעדכן) ומעברים בעלות.

3. אתה ניגש למשרד הרישוי עם רכב על שמך ומוציא אישור תנועה ל-48 שעות.

4. עכשיו יש רכב אספנות על שמך, אז אתה נגש לטסט וכל האגרות הקודמות בטלות.

5. אם מדובר בטסט לרכב מסחרי או גדול יש אולי חובה נוספת (שקילה?) שאני לא מכיר.

מעבר לזה זו הפרוצידורה ובזה הסדר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אל הוא פיספס טסטים, אני רוצה אגרה של אספנות, מה זה שווה אם אני צריך לשלם את האגרות???

אל תשלם אגרות. אם הוא בן 30, לך למשרד הרישוי, תוציא רשיון רכב אספנות + אישור תנועה זמני ולך לטסט. זה הכול.

עם זאת, אני ממליץ לך לשלם כמה גרושים למוסכניק שלך שיעשה זאת במקומך.

פורסם
שים לב שאגרת הרישוי צריכה להיות משולמת וצריך ביטוח חובה בתוקף.

הרבה אנשים לא יודעים את זה ונוסעים עם אישור תנועה זמני משולם אך ללא אגרה משולמת. היה משפט לפני כ4 שנים של מישהו במצב דומה והביטוח התנער ממנו. הטענה הייתה שמכיוון שאגרת הרישוי לא הייתה משולמת הנסיעה שלו לא הייתה לצורך טסט.

אם לא נותנים לך להעביר את הרכב לסטטוס אספנות במשרד הרישוי אז אכן אין טעם באישור תנועה זמני מכיוון שכפי שכתבתי אם האגרה לא משולמת הוא לא מכסה כלום.

פורסם
אתה לא צריך!

1. הבעלים ניגש למשרד הרישוי, ומבקש לשנות את רישום הרכב לסטטוס אספנות.

2. אחרי השינוי עם הרשיון החדש, אתם נגשים לדואר (תן להם יומים לעדכן) ומעברים בעלות.

3. אתה ניגש למשרד הרישוי עם רכב על שמך ומוציא אישור תנועה ל-48 שעות.

4. עכשיו יש רכב אספנות על שמך, אז אתה נגש לטסט וכל האגרות הקודמות בטלות.

5. אם מדובר בטסט לרכב מסחרי או גדול יש אולי חובה נוספת (שקילה?) שאני לא מכיר.

מעבר לזה זו הפרוצידורה ובזה הסדר-רן

לא צריך לתת להם 48 שעות פשוט מבקשים להוריד את המגבלה מהפקידה של משרד הרישוי ונגשים לדואר לעשות העברת בעלות גם ללא תשלום אגרת רשיון רכב !

בתחילת השבוע העברתי בעלות ככה.

פורסם

אין תמונות של הבלייזר - לא מאמין לסיפור !

:lol: סתם...

מה זה הקטע עם המשקל?

אני בעוד איזה שבועיים מתכנן להעביר את שלי טסט

האם גם אני אצטרך שקילה?

האם צריך את המדבקה בצד עם רשימת המשקולות המותרת? (כי אין לי אותה)

פורסם
הם רוצים שאני אביא את הרכב לשם בכדי להפוך אותו לאספנות, זה מה שמשגע אותי.

מי זה הם?

את משרד הרישוי מעניין תתחת איזה רכב זה ואף פקידה לא תצא מהמזגן החוצה לראות את הרכב.

הדואר ידביקו בולים לפני שמישהו יתעטש לכיוון שלך.

אחרי שיש לך אישורי תנועה והרכב על שימך תעשה מה שאתה רוצה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפני כחודש בצעתי בדיוק את המהלך של העברת האודי שלי לבעלותי, הרכב מפורק וכלל איננו מסוגל לנוע על כבישי ישראל בשלב זה. ובכל זאת, נגשתי עם בעל הרכב הוא הסב אותו לסטאטוס אספנות במשרד הרישוי, ללא הצגת הרכב אלא על סמך רישיונות בלבד. לאחר מכן עשינו דרכינו לדואר ובצענו העברת בעלות, וכעת בבעלותי רכב אספנות ללא חובות מהעבר. (הרכב לא נע ולא עבר טסט מאז שנת 1992 )

זה חייב לעבוד גם לך.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם
לפני כחודש בצעתי בדיוק את המהלך של העברת האודי שלי לבעלותי, הרכב מפורק וכלל איננו מסוגל לנוע על כבישי ישראל בשלב זה. ובכל זאת, נגשתי עם בעל הרכב הוא הסב אותו לסטאטוס אספנות במשרד הרישוי, ללא הצגת הרכב אלא על סמך רישיונות בלבד. לאחר מכן עשינו דרכינו לדואר ובצענו העברת בעלות, וכעת בבעלותי רכב אספנות ללא חובות מהעבר. (הרכב לא נע ולא עבר טסט מאז שנת 1992 )

זה חייב לעבוד גם לך.

מה עם תמונות??

פורסם

לפקידה אין בעיה להפוך אותו לאספנות, רק שחסר הנתון של השקילה, עכשיו, הבוחן דורש לשקול את הרכב במשרד הרישוי, למרות שהפקידה הבהירה לי שלא משנה איפה אני שוקל אותו, בכל מקרה, ברישיונות הישנים מופיע נתון המשקל ואני מתכוון לחזור לשם יום ראשון ולנסות שוב לשנות את סטטוס הרכב, נראה לי שניקלעתי למלחמה פנימית בניהם) הפקידה והבוחן) כי הבוחן בירך אותה כמה פעמים, ננסה שוב ונראה מה הלאה.

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

אסף,

אתה ראית את התמונות של הרכב באוגוסט שנה שעברה ואפילו נתת לי מספר חלקים במתנה, מדובר ב Audi 100 GL 1974 שמשהו בזז אותו. אך לדאבוני (בהקשר הזה) כפי שאמרתי לך אז יצאתי לרילוקיישן בשוויץ והרכב ממתין. כעת אני עסוק בלאתר חלקים, לרכוש לשלוח לארץ ולהנות מהרבה מפגשים ותערוכות אספנות בגרמניה, אוסטריה, שוויץ וכו'.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

היום הייתי שוב במשרד הרישוי, ושוב, כלום לא הישתנה, אי אפשר להעביר בעלות ואי אפשר לשנות את הסטטוס לאספנות, מסתבר שהם בנו משקל חדש ורק אצלם אפשר לשקול, ולא מעניין אותם איך תביא את האוטו, נבלות.

CELICA כמה פוזה8)

• תוכן חדש...