Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 97.

היות ולא הצלחתי להניע, (וגם האזעקה פעלה ברציפות עד שהטכנאי כיבה אותה עם המפתח שנתתי לו ,ושהסוויץ שלה היה מתחת למכסה המנוע) , הזמנתי שירותיי "דרכים" במסגרת הביטוח.

איש השירות הניע את הרכב לאחר 5 שניות מרגע שנכנס לרכב, וטען כי הסיבה שלא הצלחתי להניע היא כי "אורות" הדרך היו דולקים,וכל שעשה הוא העביר את למצב "אוף" ,ואז הניע.

אולם במקום להסתפק וללכת, הוא ביקש כי הפתח את מכסה המנוע, ואז טען כי לדעתו המצבר שלי לא תקין.

אולם מיד טענתי אחרת ואף נתמכתי בחשבונית קנייה והתקנה מסודרת של המצבר שנרכש לפניי מספר חודשים.

אולם מיד בסיום הדברים הוא טען כי האלטרנטור משמיע רעש מוזר, וכי זה מקור התקלה, ושעליי לפנות מיד למוסך שיחליפו אותו, ואחרת לא הקבל שירות חינם במסגרת הפוליסה באם אבקש שירות "דרכים".

1. אין לי מוסך בהסדר, הואיל ורכשתי את הרכב באחרונה ואף הרכב עבר טסט לפני חודש וחצי בבני ברק (מ.מ).

2. לאחר כל הכתוב, השאלה שברצוני להפנות למומחים פה ,הואיל ובמסמך "האירוע" כתוב נציג השירות כי התקלה מקורה באלטרנטור לא תקין ושזה אובחן באמצעות שמיעה!, וללא מכשיר כלשהו!.

האם ניתן לקבוע עפ"י שמיעה כי הרכיב הנ"ל לא תקין?

בשלב זה חברת הביטוח שלי מצדדת בנציד "דרכים", הואיל והוא בעל המקצוע, ובאם אני רוצה לקבל פטור מתשלום ,בקריאה עתידית, הרי כי אני מחויב להחליף את הרכיב הנ"ל!

אני רוצה לציין כי מסיום הטיפול של הטכנאי בשטח, נסעתי וכיביתי את הרכב מספר פעמיים, והיום אף נסעתי ללא בעיה.

פורסם

הוא לא חיבר רב מודד ובדק מתח טעינה?

אני לא חושב שהוא יכול באמת לקבוע משהו בלי זה.

כמו כן, אתה לא יכול לבצע את אותה הקריאה פעמיים בתוך חודש ניראה לי, כלומר אתה לא יכול לומר שהרכב לא מניע ואז אחריי שבוע שוב להתקשר ולומר שהרכב לא מניע, הם ירצו חשבונית על התיקון.

זה מניסיון שלי לפחות עם ממסי.

קובי

פורסם

איש השירות הניע את הרכב לאחר 5 שניות מרגע שנכנס לרכב, וטען כי הסיבה שלא הצלחתי להניע היא כי "אורות" הדרך היו דולקים,וכל שעשה הוא העביר את למצב "אוף" ,ואז הניע.

מוזר.

טען כי לדעתו המצבר שלי לא תקין... טען כי האלטרנטור משמיע רעש מוזר, וכי זה מקור התקלה...

קצת חשוד.

האם ניתן לקבוע עפ"י שמיעה כי הרכיב הנ"ל לא תקין?

במקרים מסויימים כן. אם יש בעיה במיסבים, אפשר לפעמים לשמוע את החריקות. כנ"ל אם הרצועה משוחררת.

בשלב זה חברת הביטוח שלי מצדדת בנציד "דרכים", הואיל והוא בעל המקצוע, ובאם אני רוצה לקבל פטור מתשלום ,בקריאה עתידית, הרי כי אני מחויב להחליף את הרכיב הנ"ל!

אתה גם יכול ללכת לחשמלאי רכב שיבדוק את כל המערכת ויתן לך קבלה על תיקון מערכת הטעינה. אני ממליץ לך לעשות כך לא רק בשביל הביטוח, אלא גם כי כנראה באמת יש לך בעיה כלשהי, וכדאי שתתוקן.

דני

• תוכן חדש...