Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב

ברשותי יונדאי אקסנט מודל 2000 אוטומט דגם ESTEEM במשך 8 חודשים

אף פעם לא היה חסר שמן אבל בחודשיים האחרונים צצה תקלה מוזרה, בעת פניה חדה או בלימה חדה (לרוב בפניות) נדלקות המנורות CHECK ENGINE בצהוב ולחץ שמן אדום

ולא חסר שמן במנוע ואני נוסע איתו ככה כבר מעל 5K קילומטר ולא הייתה שום בעיה

אני אמור לחשוש מהדלקות הנורות או שזה איזשהו קצר ואני יכול להיות רגוע?

אני מתכנן לנסוע לאילת שבוע ואני ממש לא רוצה להתקע..

תודה מראש לעוזרים

פורסם

בדוק עם סורק תקלות את קוד התקלה וחזור לעדכן.

בעניין הנורת לחץ שמן, תחילה בדוק את החיווט ל"יוניט" לחץ שמן (מיקרוסוויץ לחץ שמן אם לדייק), יתכן והחיווט רופף או חשוף ומקצר לגוף.

אם החיווט תקין, בדוק לחץ שמן בעזרת שעון לחץ, יתכן והרשת של משאבת השמן באגן סתומה חלקית ומתקשה לינוק שמן.

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק שוב מפלס שמן מנוע,לרוב נורת לחץ שמן שנדתקת בסיבובים ובבלימום מעידה על חוסר שמן משמעותי.

אורן

פורסם
אם הפילטר שמן לא היה סגור טוב אז שמן היה עף לכל עבר.

היה לי מקרה דומה של נורית לחץ שמן שדלקה במצבים מסויימים, הפילטר שמן לא היה מהודק עד הסוף, לא ברמה של נזילה אבל זה כנראה השפיע על לחץ השמן.

פורסם
אם הפילטר שמן לא היה סגור טוב אז שמן היה עף לכל עבר.

היה לי מקרה דומה של נורית לחץ שמן שדלקה במצבים מסויימים, הפילטר שמן לא היה מהודק עד הסוף, לא ברמה של נזילה אבל זה כנראה השפיע על לחץ השמן.

מחזק את דבריו של יקיר.

אין שום סיבה שפילטר לא מהודק יגרום לבעיות לחץ שמן אלא אם יש נזילה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ראיתי שחסר שמן אבל לא חשבתי על זה כי גם הנורה check engine הייתה נדלקת אני כבר חשבתי שהולכים לשחוט אותי באיזנ אלפיה

פורסם
שלום וערב טוב

ברשותי יונדאי אקסנט מודל 2000 אוטומט דגם ESTEEM במשך 8 חודשים

אף פעם לא היה חסר שמן אבל בחודשיים האחרונים צצה תקלה מוזרה, בעת פניה חדה או בלימה חדה (לרוב בפניות) נדלקות המנורות CHECK ENGINE בצהוב ולחץ שמן אדום

ולא חסר שמן במנוע ואני נוסע איתו ככה כבר מעל 5K קילומטר ולא הייתה שום בעיה

אני אמור לחשוש מהדלקות הנורות או שזה איזשהו קצר ואני יכול להיות רגוע?

אני מתכנן לנסוע לאילת שבוע ואני ממש לא רוצה להתקע..

תודה מראש לעוזרים

ראיתי שחסר שמן אבל לא חשבתי על זה כי גם הנורה check engine הייתה נדלקת אני כבר חשבתי שהולכים לשחוט אותי באיזנ אלפיה

ראית או לא ראית? האם המוסך נתן סיבה לחוסר בשמן?

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...