Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת נמאס לי כבר מהמשקפיים שלי ורציתי משקפיים חדשות, אבל כשאני נכנס לאופטיקות השונות, אני די מתבאס בגלל המחירים שם עומדים על בערך 600-800 שקל למספר שלי(כולל עדשות).

והמשקפיים שאני רוצה זה חתיכת פלסטיק עם 2 ברגים באיזור הקיפול בקצוות שאמור לשבת על הפנים ככה שאני לא חושב שיש באמת הבדל בין משקפים של שקר כלשהו לבין משקפיים ממותגים של ארמני, רייבן וכו'... אז חשבתי לקנות באתר בחו"ל ומקסימום לעשות בארץ עדשות(אמורות לעלות מקסימום 150 שקל למספר שלי)

ממה שראיתי אפשר לקנות משקפיים כאלה באתרי דיל אקסטרים וכו' במחירים של אפילו 7 דולר. למישהו יש נסיון/שמע על קניית משקפיים דרך אתרים כאלה?

אולי מישהו מכיר בארץ אתרים שאפשר לקנות בהם רק מסגרות?

או לחילופין, למישהו יש המלצה לאופטיקה שמוכרת משקפיים במחירים נמוכים ועושה גם בדיקת ראייה+עדשות בסכום של עד 300 שקל?

תודה לעונים.

פורסם

1. ללא ספק מחירי המסגרות בארץ שעורוייתיים.

2. אם אתה רוצה להביא מסגרת מחו"ל עליך למצוא מסגרת של יצרן מוכר, כדי שהטכנאי יוכל להתאים לה את העדשות.

3. ברכישת משקפיים לא כדאי להיות קמצן - הן במסגרת והן בעדשות. מבחינת המסגרת חשוב מאוד שתהיה נוחה למבנה הפנים שלך ורצוי קלה ככל האפשר, וזה דורש התאמה אישית. אז או שתמדוד מסגרת בחנות אופיטקה ותזמין לפי המק"ט, או שתשלם את המחיר שדורשת החנות הישראלית. גם לגבי העדשות - כיון שמדובר בהתאמה אישית אין לך הרבה ברירות, ומחיר העדשה נקבע לפי כמה גורמים - בהם היצרן, החנות בה רכשת, המידה, סוג המסגרת (שלמה, חצי או ללא מסגרת) וסוגי הציפויים. העניין הוא שאם מדובר במשקפיים שמשמשים אותך רוב הזמן, כולל לנהיגה, אתה זקוק לעדשות באיכות גבוהה ובהתאם לכך תשלם ביוקר.

4. רוב המסגרות מיוצרות על ידי מספק קטן של יצרנים, אשר ממתגים אותן לפי העיצוב. אמנם תשלם תמורת המותג - אבל בחלק מהמותגים המחיר מוצדק. אני תמיד נזכר באשתי אשר מדדה סדרה ארוכה של מסגרות, ו"פתאום" מסגרת מסויימת היתה הרבה יותר נוחה מהאחרות. היצרן היה Rodenstock - יצרן גרמני יוקרתי מאד - אבל ההתאמה והאיכות היו שוות כל שקל. אישית אני נזקק למשקפי קריאה - עקרונית יכול להשתמש במשקפיים הנרכשים בכמה פרוטות בכל סופרפארם - אבל מעדיף להרכיב משקפיים מותאמים אישית שעולים 1,500 ש"ח כיון שהם הרבה יותר נוחים ופחות מעייפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא בטוח איך הטכנאי מתאים את העדשה למסגרת. מכל מקום - עניין שנתקלתי בו הוא מחיר יותר יקר ככל העדשה יותר גדולה (הכוונה בעיקר למידת הרוחב שלה).

לא הזכרתי עוד רדב המשפיע על המחיר - עדשות מולטיפוקאליות יותר יקרות, ומחירן עולה ככל שההפרש בין התיקון הדרוש לראיה לקרוב ולראיה מרחוק גדל.

לגבי עלות של עדשות - בפעם האחרונה שרכשתי עדשות זה היה למשקפי הראיה של בני - מבחינת מרשם המשקפיים די פשוטים (בשתי העיניים 2- בלי צילינדר) אבל המסגרת שבחר היתה ללא מסגרת, מה שהכתיב רכישת עדשות יותר עבות (1.6), עד כמה שאני זוכר המחיר היה 600 ש"ח לזוג (באופטיקה הזורע). העניין הוא שהמשקפיים יושבים על האף שלו 18-20 שעות ביממה ואני מעדיף להשקיע עוד כמה מאות ש"ח פעם בשנתיים-שלוש כדי שלא יסבול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם במולטיפוקל עסקינן, רצוי שהמסגרת, במקום בו ממוקמות העדשות, תהיה כמה שיותר שטוחה. יש בעיה בלייצר עדשות מולטיפוקל קעורות מידי.

ועוד באותו הקשר, העדשות האיכותיות (מולטיפוקל) דקות יותר ויקרות יותר.

בעיניים לא חוסכים, קנה משהו איכותי, שישב טוב ויתאים לך לאורך זמן. (הודגש בהמלצת sperial)

פורסם

פאסאט - את המשפט האחרון שלך הגדל, הדגש וצבע בצבע בולט. למען יראו כולם וילמדו.

ד"א - זה נכון לא רק לעיניים.

פורסם
אני לא בטוח איך הטכנאי מתאים את העדשה למסגרת. מכל מקום - עניין שנתקלתי בו הוא מחיר יותר יקר ככל העדשה יותר גדולה (הכוונה בעיקר למידת הרוחב שלה).

לא הזכרתי עוד רדב המשפיע על המחיר - עדשות מולטיפוקאליות יותר יקרות, ומחירן עולה ככל שההפרש בין התיקון הדרוש לראיה לקרוב ולראיה מרחוק גדל.

לגבי עלות של עדשות - בפעם האחרונה שרכשתי עדשות זה היה למשקפי הראיה של בני - מבחינת מרשם המשקפיים די פשוטים (בשתי העיניים 2- בלי צילינדר) אבל המסגרת שבחר היתה ללא מסגרת, מה שהכתיב רכישת עדשות יותר עבות (1.6), עד כמה שאני זוכר המחיר היה 600 ש"ח לזוג (באופטיקה הזורע). העניין הוא שהמשקפיים יושבים על האף שלו 18-20 שעות ביממה ואני מעדיף להשקיע עוד כמה מאות ש"ח פעם בשנתיים-שלוש כדי שלא יסבול.

כבר הוצאתי עדשות לא מזמן, והמחיר למספר שלי היה 150 שקל(עדשות עם אנטי ריפלקס וציפוי נגד שריטות), אני ממש לא צריך מולטיפוקל או מספרים אסטרונומיים, ככה שאין לי מה לדאוג בקשר לזה.

ו- COMMANDER, תודה על העיצה, אני אבדוק מחר מה יש להם להציע.

פורסם

קניתי לפני כשנה משקפי שמש Ray Ban Aviator אופטיות באתר הזה:

http://www.simplyeyeglasses.com/

למרות ששילמתי מע"מ - המחיר היה מחצית ממה שניתן היה לקנות בארץ.

יש להדגיש כי לא היה מדובר בעדשות מולטיפוקל אלא במרשם פשוט.

כל מה שצריך הוא את מידת העדשות והמרחק הבי-פוקלי (אותו אפשר למדוד לבד).

העדשות הן פלסטיות (העדשות המקוריות של Ray Ban הן מזכוכית), והם התאימו את הגוון ואחוזי חסימת האור כך שקשה להבחיו שלא מדובר בעדשה המקורית. חדי העין יבחינו שאין עליה את הלוגו של Ray Ban.

לבקשתי הם צירפו למשלוח את העדשות המקוריות.

פורסם

טוב אז נקנו משקפיים מהלפרין במסגרת המבצע של ידיעות אחרונות ב-25 שקל למסגרת + 99 שקל על עדשות של המספר שלי. סה"כ 124 שקל.

למי שלא מחפש מסגרת של מותג , אין משהו יותר טוב מזה.

תודה רבה ל- COMMANDER

• תוכן חדש...