Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה: (כבר חפרתי פה בעבר בנושא שלי..)

הייתי שמח לקבל חוות דעתכם בבחירה:

1. קורולה יד 1 מפרטי, דגם Sun+, עלתה לכביש ב 1/2011, מחירון 102000 (זה מה שדורשים עליה), 14700ק"מ (בהנחה שנקייה בבדיקה כמובן)

2. לקנות את רכב הליסינג שברשותי, פוקוס 2012 סטיישן (הדגם החדש) בת חודשיים וחצי, תהיה בערך עם 9000 ק"מ. כרגע המחיר 110000 (אני מנסה להתקזז איתם על הקנס, אבל כרגע זה המחיר שהם דורשים על הרכב).

הנטייה שלי היא ללכת על הפוקוס: רכב יותר טוב, יותר חסכוני, אבל מליסינג ויותר יקר... 3 שנים אחריות

הקורולה תשמור יותר על הערך, נקנית מפרטי, אבל ישנה יותר ולכן רק שנה וחצי אחריות...

תודה

פורסם

היום התקשר אליי נציג של קל אוטו.

לא יודע כמה אפשר לסמוך עליו אבל הוא אמר שיכול להיות שיש להם גם קורולות חדשות לגמרי מ-2011 (נשמע לי קצת מוזר) ושהיום הם קיבלו מלאי של קורולה 2012 ורוב הסיכויים שהוא יוצא בקופון כלשהו דרך וואלה שופס, הציע לי לעקוב אחרי האתר בימים הקרובים.

לדעתי המחיר של הקורולה יקר ביותר, באוטודיל למשל יש ג'טה וגולף מ-2011 כשהמחירון המוצג נמוך מ-100 אלף שקלים וזה לפני מיקוח.

• תוכן חדש...