Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף שנת 2000 אני מעוניין להחליף את הצנרת לפתוחה ויש כמה דברים שאחרי חיפוש לא כל כך הבנתי.

אך בדיוק מומלץ לי להתקין את הצנרת עם הדודים והממיר או ממיר ספורטיבי עם התקן של חיבור הממיר המקורי לצורך טסט ?

מה זה בדיוק דאון פייפ?

פורסם

תתן יותר פרטים על הרכב.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

דאון פייפ זה הצנרת בכללותה שיורדת מהמנוע ועד לסופית.

לגבי הדודים, אני ממליץ להשאיר את הדוד האחורי המקורי עם הסופית המקורית (יקטין את מידת הרעש אבל לא ימשוך תשומת לב כחולה).

אני הורדתי את הממיר לגמרי וחתכתי את הצנרת החדשה במקום שבו הוא יושב (למי מידתו) וחיברתי 2 פלאנג'ים לפירוק קל לצורך התקנת הממיר טרם הטסט וחזרה לצנרת הפתוחה בסיומו. זה מעט מייקר את ההתקנה וצריך מישהו מקצועי מאוד כדי שזה יצא טוב אבל זה גם זול יותר מממיר ספורטיבי וגם משאיר לך את הצנרת פתוחה - ממיר ספורטיבי הוא עדיין ממיר ועדיין חוסם את האויר שיוצא.

המינוס היחיד הוא הצורך להעלות את הרכב על ליפט לפני ואחרי הטסט לטובת ההחלפה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

ממש לא.

דאון פייפ זה הצינור המחבר בין יציאת הטורבו לשאר מערכת הפליטה.

פורסם

מוזר לי שאתה לא יודע איזה שיפורים יש אצלך באוטו, לפי החתימה שלך יש לך משהו בשם

DOWN PIPE EXHAUST אבל ששואלים מה זה אתה אפילו לא יודע לתאר.

דאון פייפ הוא הצינור שיורד מהסעפת של הטורבו לשאר הצנרת של האגזוז, אם אתה מחליף את

כל הצנרת מהסעפת עד הדוד אז כבר יש לך צנרת פתוחה 3 אינץ (בדר"כ) ולא דאון פייפ.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יש לי צנרת פתוחה 3 אינץ׳ והיא מתחילה מהטורבו ומגיעה עד לסופית. אין הגיון בלהחליף רק את הדאוןפייפ בלי כל הצנרת כי אז לא עשית בזה כלום.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

תלוי באיזה רכב, למשל אצלי הצנרת כבר באה 3.0 מהחברה אז מחליפים רק דאון פייפ.

בכל אופן, הדאון פייפ היא לא הצנרת בכלולתה, רק חלק ממנה שבהרבה רכבים יוצר צוואר בקבוק.

כך שדאון פייפ ב GTI שלו כן יתן שיפור כלשהו, אבל לא כמו החלפת הצנרת במלואה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תלוי באיזה רכב, למשל אצלי הצנרת כבר באה 3.0 מהחברה אז מחליפים רק דאון פייפ.

בכל אופן, הדאון פייפ היא לא הצנרת בכלולתה, רק חלק ממנה שבהרבה רכבים יוצר צוואר בקבוק.

כך שדאון פייפ ב GTI שלו כן יתן שיפור כלשהו, אבל לא כמו החלפת הצנרת במלואה.

איזה רכב יש לך שבאה צנרת 3.0 מקורית?

פורסם

יש לו גולף ג'יטיאיי MK5.

ראה חתימה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...