Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

הגיע אלי טורבו K03S תקול , ובתור אחד שאוהב לעשות הכל לבד, ולהבין איך דברים עובדים החלטתי לפרק אותו לגורמים כמו שאני אוהב :evil:

אני חייב לציין שממש פשוט לפרק את הטורבו, מדובר בשני צדדים האחד הצד של האגזוז והאחר צד הדחיסה של האוויר , ובאמצע יש את הלב של הטורבו שבו מחוברים המניפות וכו..

אחרי שפירקתי את הכל והבנתי איך הכל עובד ומורכב, גיליתי שפשוט הציר בין המניפות נשבר, לא נראה לי סיפור גדול לשפץ טורבו בדיוק כמו שמשפצים מנועים וכו..

הכל תלוי באיזון של המניפות וזהו, אני מאמין ששילוב של חלקים איכותיים ביחד עם איזון (שאין לי מושג איפה להשיג את החלקים ואיפה לעשות איזון :) ) יעשו את העבודה כמו שצריך

חפרתי הרבה באינטרנט והגעתי למקומות בחו"ל שמוכרים חלקים פנימיים לטורבויים, אז לקחתי קליבר והתחלתי למדוד את המניפות והציר וכל מה שצריך.

לאט לאט הגעתי למסקנה שאפשר פשוט לקחת את הטורבו ופשוט להכניס מניפות אחרות כמו שעושים בטורבו הייבריד של פרנקשן טורבו..

חפרתי וחפרתי והגעתי למקטים של טורבו K03S וK04.. והם די דומים אז אמרתי כבר אם מזמינים חלקים אולי לעשות איזה טורבו תערובת :)

אלו הם המקטים למניפות + ציר ל-K03S

5303-120-5037

5304-123-20-29

ואלו המקטים למניפות + ציר ל-K04

5304-123-2010

5304-120-5023

ולשאלת השאלות האם יש מקומות שמשפצים טורבויים בארץ או שמוכרים חלקים לשיפוץ?

עדיפות לאזור הדרום..

יאללה חפרתי מספיק צירפתי כמה תמונות מהניתוח.

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 003.jpg

פורסם

לפי התמונות ניראה כי תפסת את המניפה בעזרה מברג ותוך כדי פתחת את האום, ככה לא עושים עיקמת את המניפה, כדי לפתוח את האום צריך עם פטיש אוויר מבלי לתפוס את המניפה אלא לתת לה להסתובב בחופשיות תוך כדי הפתיחה עם פטיש אוויר, או אימאקט.

יש בב"ש בעמק שרה מכון לשיפוץ מגדשים, אני יחזור אליך עם פרטים ביום ראשון.

פורסם

אתה רוצה לשפץ לבד או לתת להם את החלקים והם ישפצו לך?

יש את השס' עם הוואקום לדוג' שאתה לא תוכל לכוון אותו בעצמך.

קובי

פורסם

את הוויסגייט ממש לא בעיה לכוון, תמיד אחרי שיפוץ טורבו במכון נאלצתי לתת כיוונים עדינים.

שיפוץ טורבו הוא ממש לא מסובך כאשר יש את הכלי עבודה המתאימים ואת הידע.

פורסם

טוב יש כמה עדכונים

הצלחתי לאתר איפה אדי חלפים יושבים, הלכתי לשם ודיברתי עם אחד הבחורים שם

מסתבר שהם לא משפצים את הטורבו הספציפי הזה בטענה שהשיפוץ לא מחזיק, עם המשך השיחה הבנתי שאין להם שם מכונת איזון.. מעניין למה השיפוץ לא מחזיק :)

את החלקים הם לא כאלה שמחים להזמין לי, מזל שיש את אייביי .

אז גם אם אני אשיג את החלקים יהיה לי בעיה למצוא מקום שיוכל לאזן לי את הטורבו, וגם החבר רוצה את הטורבו בחזרה..

נו מילא, נגמר הפרוייקט עוד לפני שהתחיל, לפחות הבנתי איך החלק בנוי :)

למישהו יש טורבו גמור שהוא לא צריך?:lol:

פורסם

אני אשתדל לבדוק לך מחר עם מי שמשפץ לנו את הטורבוים במוסך, תרצה להגיע למרכז?

אגב איך אני בודק את השס' וויסגייט? אני צריך לכוון אותו ואני לא יודע איך.

קובי

פורסם

יש את טורבו טק- http://www.turbotech.co.il/

בנוסף יש עוד חברה אחת בארץ ששכחתי את שמה, לפי מה שאני יודע הם השניים היחידים בארץ

• תוכן חדש...