Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק ממתנה, רציתי להכין שלט לאוטו כמו של "נהג חדש" רק עם כיתוב "השועל".

אני יודע שיש חניות צעצועים וכו' שמוכרות שלטים עם כיתובים שונים, אבל עם הכיתוב שאני רוצה אין.

מישהו יודע או מכיר אם קיימת חנות במרכז הארץ שבה ניתן "לייצר" שלט משלך ולרשום מה שאתה רוצה?

תודה!

פורסם

תקנה שלט "נהג חדש" אמיתי, תרסיס צבע צהוב להעלמת האותיות, ואותיות להדבקה (בבתי דפוס, חנויות ספרים, יש מספיק אפשרויות...).

בהצלחה, יא שועל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה כבר רוצה שהוא יקבל דוח? לא חבל?

לשלט נהג חדש יש תקן שרשום בחוק, ואסור לחרוג ממנו. אסור להוסיף שם דבר נוסף לשלט עצמו. רוצה? תייצר לו מדבקה שכתוב עליה "השועל", שישים ליד.

או תעשה מה שהמורה נהיגה שלי עשה, לקח שלט נהג חדש, מהמתקפלים שכולם שמים עליהם בצד אחד את שם המורה והמספר וצד שני "נהג חדש". בשם המורה רשם "המורה שלי הוא בראד פיט" או "המורה שלי היא אנג'לינה ג'ולי". כל פעם שאני רואה את זה אני מתחיל לגכך כמו מטומטם, זה רעיון נחמד, משהו בסגנון הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ובהמשך למה שאמר הצייד88; "המורה שלי נהג שודים בפנסיה" נשמע נחמד :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה כבר רוצה שהוא יקבל דוח? לא חבל?

לשלט נהג חדש יש תקן שרשום בחוק, ואסור לחרוג ממנו. אסור להוסיף שם דבר נוסף לשלט עצמו. רוצה? תייצר לו מדבקה שכתוב עליה "השועל", שישים ליד.

נראה לי שיש פה אי הבנה...

אני אמרתי שיוריד את הכיתוב המקורי ע"י צבע צהוב וירשום מעליו את המסר החדש.

האם גם זה לא חוקי? :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במידה ויש שלט אחד שהוא נהג חדש. (צהוב ותקני)

אתה יכול להדביק על כל החלון האחורי שלטים אחרים.

נהג שודים. נהד שודד. שועל. חמור / חמוס / סודני ברכב.

זה באמת לא משנה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...