Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה זה הבעיה התחילה לפני שבוע שהייתי נוסע שומע מוזיקה ופיתום המגבר לא היה עובד לכמה שניות (כאילו הייתי שומע רק ברמקולים הישירים מהרדיו-דיסוק) ואז היה עולה שוב, קיצר ראשון נסעתי לאילת, היום חזרתי (רביעי) נסעתי היה נמד ושוב היה את הנפילות של המגבר, ואז לגמרי עכשיו הוא לא עובד, הסתכלתי מאחורה וידאתי כבלים, וידאתי חשמל מהמצבר, המגבר לא עובד גם הנורות שלו לא דולקות, אני מפחד מאוד מזה שהוא נשרף (למרות שאין שום ריח), זו ההמערכת:

רדיו דיסק - Pioneer DEH2200UB

מגבר - JBL GT5A604

ס.וופר - JBL GT51204BR

רמקולים (אחוריים) - JBL GT5963

קומפוננטים - JBL GT5650C

אם למישו יש הצעות מה לבדוק שיגיד בבקשה!

פורסם

אתה יודע כיצד לפרק הכל ולהרכיב מחדש?

אם ברכב הוא לא נדלק, הייתי מציע בתנאי שאתה מבין ולוקח את האחריות והסיכון,

לפרקו מן הרכב, ולבדוק אותו מחוץ לרכב (ב12V כן?) עם מצבר או משהו,

ולגשר בין ה(+) ל רימוט, ולראות אם הוא ידלק.

אם נדלק אז יש על מה לדבר,

נשמע כאילו שהוא מתחמם ונכנס לפורטקשיין, המלצה נוספת היא להוריד מעט את הגיינים.

פורסם

לגבי ההצעה של TRIP, אני אוותר, נשמע לי מסוכן מידי לאדם כמוני שלא מבין באלקטרוניקה.

אבל, לגבי הבדיקה של הפיוזים, אז הכבל הראשי תקין, והפיוזים שיושבים על מהגבר קשה לראות כי משום די קשה להוציא אותם ואני לא רוצה בטעות להסב נזק למגבר לפני שאני הולך איתו לבדיקה, אז ממה שראיתי נראלי שהם בסדר..

מה עוד יכול להיות?

דר"א לאיפה בדר"כ בשילדה מחברים את המינוס? כי מצאת אבל נכנס אל מתחת למושב ולא ידעתי לאיפה להמשיך לחפש..

פורסם

עדכון: הלכתי לאחד שאני מכיר בדק והחליף לי באמת אתה פיוז של הכבל שיושב על המצבר (כנראה אני גם עיוור בנוסף לכל) והמערכת חזרה להיות בסט, בכל מקרה תודה לכם!

פורסם

אתה לא עיוור, פשוט לבדוק פיוז אתה לא יכול לפי העיין או המראה שלו אתה חייב את המכשיר שבודק אם הפיוז תקין, שזה מנורה עם מינוס שמתחבר לשילדה של הרכב ופלוס שאיתו אתה נוגב בפיוז ואז נידלקת המנורה.

• תוכן חדש...