Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים אני ממש צריך עזרה זה סיפור ארוך אבל בתמצית זה ככה.התופעה היא שהאוטו - ניסן טראנו שנת 2000 דיזל- מתכבה כל פעם שאני עוצר. הלכתי למוסך והאיבחון היה משאבת סולר.הוחלפה משאבה משופצת פעם ראשונה והמוסכניק אמר

שכנראה המשאבה לא תקינה . האוטו לא הניע ואחרי בדיקות שהוא עשה . אין לי מושג מה בדיוק אבל הוא החליט שצריך להחליף משאבה וזה מה שהוא עשה. עכשו האוטו מניע אבל התופעות שהיו קודם נשארו כלומר מתכבה כשעוצרים. המסקנה שלו הייתה שזאת לא המשאבה.הוא כבר התייאש מכל הסיפור ואמר לי שהוא יחזיר את המשאבה המקורית שלי. ועכשו נשארתי עם אותה בעיה. ואני שואל מה עושים מכאן. אני רוצה לציין שהוחלף גיר לפני מספר חודשים והמוסכניק יודע מזה.

פורסם

שלום ליאור אני לא מכיר ממש את הרכב שלך אבל במידה והתקלה היתחילה לך אחרי החלפת הגיר אני ההיתי בודק את הכיוון הזה ...יותר את כיוון הממיר ממומנט ומצמד גישור של הגיר

פורסם

האוטו חובר לסורק לפני החלפת משאבה והוא הצביע על בעיה במשאבה ולגבי הגיר מדובר בגיר אוטומטי . זה עדיין נכון מה שהוצע כאן? לגבי הממיר מומנט ומצמד גישור? אין לי מושג במונחים האלה.

פורסם

ועוד משהו בנוסף לסימפוטומים של כיבוי בעצירה יש גם לפעמים מצב שאני לוחץ על דוושת הגז והטורים לא עולים זאת אומרת אין תגובה אני לא יודע להצביע מתי זה קורה אבל גם זה קורה.

פורסם

הסורק לא הראה misfire בצלינדר כלשהו?, חיישני אוויר נראו תקינים?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התקלה טופלה וזה היה משהו שבין הגיר לטורק לא קשור למשאבה בכלל.אבל עכשו יש בעיה נוספת חדשה כשאני מתניע את האוטו יוצא עשן סמיך עם ריח חזק של סולר והוחלף גם טורבו אז אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע

• תוכן חדש...