Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הוא בעל הרכב הנל: יונדאי אקסנט 97,שתי דלתות אוטומט.הרכב היה אמור לעשות טסט שנתי ,אך נכשל. יש להחליף צמיגים כל הרבעיה, האוטו מזהם,המאוורר של הרדיאטור לא עובד בכלל,המזגן לא מקרר,החלונות הקדמיים לא עובדים,אך שומעים את המנוע של החלונות מסתובב. החבר הוא סטודנט שלא תלוי בהורים,ממן עצמו באופן עצמאי,לכן כואב לי ואני רוצה לעזור לו כמה שאוכל,לפני הטסט הוא היה במוסך לבדיקה כללית,החליפו לו בלמים ואמרו לו האוטו מוכן לטסט.לצערנו יש גם אנשים כאלה.. אפשר בבקשה המלצה למוסכים אמינים וסבירים במחירם שחברי יוכל לטפל בליקויים ברכבו? החבר מחולון ,אך אין לו בעיה ליסוע לתל אביב,ראשלצ,והסביבה. שבוע טוב ותודה =] 

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• ספונסר פורום
פורסם

בפ"ת יש מוסך קטן ומאוד זול (לדוגמא טיפול החלפת שמן מנוע + פילטר עולה רק 250 ש"ח) אשר נקרא מוסך א.חיים.

תפנה אל רפאל ותגיד לו שהגעת מהפורום ואני בטוח שהוא יטפל ברכב שלך במחיר הכי טוב שיש.

פורסם

קודם כל שיחליף צמיגים (למען הבטיחות שלו לא סינים) כי זה גם ככה בפנצ'ריה ולא מוסך כללי.

זיהום, כמה, מה הנתונים? יש נורת מנוע דולקת?

מאוורר רדיאטור לא עובד? אז האוטו מתחמם?

המזגן נכון לעכשיו שלא יקרר אנחנו מדברים על הטסט לא על פנאי :)

לגבי החלונות בדר"כ המנגנון שם עם הכבל ברזל הולך.

Honda Civic 1997

פורסם

הרגע הוא התקשר אליי,הוא עשה סיבוב פנצ'ריות,הוא קיבל הצעה על 4 צמיגים של חברת kenda ב900 ש"ח מה דעתכם?

האם אפשר המלצה למוסכים נוספים?

חשמלאות רכב-עבור החלונות

זיהום אויר

מוסך מכונאות כללית-הוונטה של הרדיאטור הפסיקה להסתובב

והמלצה למזגניסט-למרות שזה לא קשור לטסט הוא רוצה לסדר גם את המזגן

שוב אין לו בעיה שזה יהיה בחולון,ת,א רחובות,ראשל"צ והסביבה

שוב תודה

פורסם

אולי אם תתן לנו פרספקטיבה יחסית על טווח המחירים בו החבר שלך יוכל לעמוד, נוכל לתת לך עזרה יותר טובה

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מוסכים במחירים סבירים,ולא הוא לא מחפש מוסכים מקצועיים שיציעו את שירותם במחיר כמו בני דודינו

סה"כ דרושים מוסכים אמינים,מקצועיים,ובמחירים הגיוניים

• תוכן חדש...