Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כ-3 שנים רכשתי סיאט לאון FSI2.0, יד ראשונה,שעלתה לכביש באוגוסט 2009. ברמת גימור excellence.

ברצוני לדעת בכמה, לדעתכם, עליי לתמחר את הרכב? אין במחירון לוי-יצחק, משום מה, את המחיר לרכב זה ברמת הגימור שלו (אלא רק ברמת הגימור הסטנדרטית). בכמה אוכל למכור אותו? אני עובר לחו"ל, לכן טרייד-אין לא אפשרי.

תודה ושבוע טוב,

עומר.

פורסם
מה הסכום שהוספת כדי לקבל את התוספות הללו?

לצערי אני ואבא שלי לא זוכרים. אני מניח שזה כמה אלפים בודדים, לא כך?

פורסם

מחירון "לוי יצחק":

מחיר בסיס (כלומר ינואר 2009)- 84,000 ש"ח

חבילת אקסלנס לשנת 2009- 5,600 ש"ח

7 חודשי שימוש- 3,500 ש"ח

בהנחה שהק"מ של הרכב בטווח המקובל (45K-60K) אז המחירון "היבש" הוא 93,100 ש"ח.

עד כאן התאוריה...

במציאות בה דגם רכישה של דגם דומה (1.8TSI DSG) חדש מהיבואן אמורה לעלות באזור ה- 130K ש"ח אני חושב שאתה צריך לכוון לכיוון של אזור ה- 80,000 ש"ח כי אף אחד לא משלם היום מחירון, לא את חודשי השימוש ועל חבילת התוספות אתה יכול לבקש כסף אבל לא בטוח שיתנו לך (מקסימום זה יגרום לקונה להעדיף את הרכב שלך עד רכב אחר ללא החבילה)

אני מציע שתתמחר את הרכב בתור התחלה ב- 85K ותתאים את המחיר בהתאם לכמות הפניות.

שיהיה בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבעיה שמנוע ה-1.8TSI טוב בהרבה מה-2.0FSI

תצטרך למכור במחיר אטרקטיבי כדי שמישהו יעדיף את הרכב שלך על פני לאון 1.8.

לטובתך נסועה נמוכה ויד ראשונה.

• תוכן חדש...