Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה בערך ביקרתי במכון דיטיילינג (שאני בוחר שלא לציין את שמו), הטיפול שהעניק לי היה בגדר הסביר בגדול.

יצאתי מרוצה והאוטו היה נראה טוב.

שאלתי את אותו מכון אם הוא גם מבצע תיקונים במושבי עור, אמרו לי שיש מישהו שהם עובדים איתו ותמורת תשלום נוסף יתבצע תיקון במושבים שאבחר.

אני חייב להודות שהמצב של המושבים לא היה גרוע כמו שניתן לתאר, היו מעט פיצוצים קטנים אך לא משהו שאי אפשר לחיות איתו.

אולם מכיוון שאני פדנט רציתי שהם יראו חדשים, טעות גמורה שאני משלם עלייה עכשיו.

התיקון שהתבצע במושב כלל צביעה של כל המושב (2 מושבים קדמיים למעשה, האחוריים במצב מעולה).

בתחילה חוץ מזה שהעור במושבים לא היה חלק כמו קודם לכן הוא היה נראה מעולה, אמנם עכשיו שהתחיל הקיץ שמתי לב למשהו מטריד, שאני קם מהכיסא אחרי שהזעתי נשארים תמיד זיפי בד של החולצה על הכיסא והוא דביק מעט.

המצב דוחה פשוט, אמנם אפשר לנקות כל פעם עם מגבון לח וזה יורד בקלות, אבל זה מעצבן וגורם לי להצטער כל פעם מחדש על המחשבה המטומטמת שעברה בי כשבחרתי לעשות את ה"תיקון" הזה.

השאלה שלי היא כזו, מכיוון שאני לא רוצה שום קשר עם המכון הזה ואין לי כוח להתחיל להתעסק עם מריבות וצעקות, האם ניתן בדרך כלשהי להוריד את הצבע מהעור?

כבר התחלתי לשפשף בעדינות עם מגבון לח וזה מצליח, השאלה האם יש שיטה טובה יותר או לחילופין, בעל מקצוע אמיתי שיודע להתעסק עם עורות?

תודה רבה לכל העוזרים! :)

נ.ב.

בבקשה אל תתעקשו ותגידו לי לפנות אליו כי גם אם הוא יגיד לי שהוא יחזיר את כספי ויסדר לי את הבעיה איני מעוניין.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
לפני חצי שנה בערך ביקרתי במכון דיטיילינג (שאני בוחר שלא לציין את שמו), הטיפול שהעניק לי היה בגדר הסביר בגדול.

יצאתי מרוצה והאוטו היה נראה טוב.

שאלתי את אותו מכון אם הוא גם מבצע תיקונים במושבי עור, אמרו לי שיש מישהו שהם עובדים איתו ותמורת תשלום נוסף יתבצע תיקון במושבים שאבחר.

אני חייב להודות שהמצב של המושבים לא היה גרוע כמו שניתן לתאר, היו מעט פיצוצים קטנים אך לא משהו שאי אפשר לחיות איתו.

אולם מכיוון שאני פדנט רציתי שהם יראו חדשים, טעות גמורה שאני משלם עלייה עכשיו.

התיקון שהתבצע במושב כלל צביעה של כל המושב (2 מושבים קדמיים למעשה, האחוריים במצב מעולה).

בתחילה חוץ מזה שהעור במושבים לא היה חלק כמו קודם לכן הוא היה נראה מעולה, אמנם עכשיו שהתחיל הקיץ שמתי לב למשהו מטריד, שאני קם מהכיסא אחרי שהזעתי נשארים תמיד זיפי בד של החולצה על הכיסא והוא דביק מעט.

המצב דוחה פשוט, אמנם אפשר לנקות כל פעם עם מגבון לח וזה יורד בקלות, אבל זה מעצבן וגורם לי להצטער כל פעם מחדש על המחשבה המטומטמת שעברה בי כשבחרתי לעשות את ה"תיקון" הזה.

השאלה שלי היא כזו, מכיוון שאני לא רוצה שום קשר עם המכון הזה ואין לי כוח להתחיל להתעסק עם מריבות וצעקות, האם ניתן בדרך כלשהי להוריד את הצבע מהעור?

כבר התחלתי לשפשף בעדינות עם מגבון לח וזה מצליח, השאלה האם יש שיטה טובה יותר או לחילופין, בעל מקצוע אמיתי שיודע להתעסק עם עורות?

תודה רבה לכל העוזרים! :)

נ.ב.

בבקשה אל תתעקשו ותגידו לי לפנות אליו כי גם אם הוא יגיד לי שהוא יחזיר את כספי ויסדר לי את הבעיה איני מעוניין.

יש לך אופציה ללכת לבעל מקצוע. אני יכול להמליץ לך על יבגני מ"נס דיטייל" שהוא מקצוען אמיתי. יש גם את "אוטו אלגנס" שמבצעים

עבודות ברמה גבוהה ואם אני לא טועה מבצעים גם חידוש לריפודי עור.

אופציה שנייה - לקנות תכשירים איכותיים לניקוי ולחידוש עור ולבצע זאת בעצמך. תוכל להזמין מהאינטרנט מוצרים של SWISS VAX

(המוצרים הכי טובים שכסף יכול לקנות).

אם תרצה אשלח לך לינקים ספציפיים.

פורסם

עניתי לך בפרטי, תודה על העזרה!

אני באמת כנראה או שאלך ליבגני, קראתי עליו המון המלצות חמות כאן בפורום.

או שפשוט אזמין מחו"ל, אני אוהב לטפל ברכב לבד במיוחד בפנים הרכב.

שוב המון תודה! =]

פורסם

אני לא מבין גדול בענייני צביעה של עור (פעם ראשונה שאני שומע שעושים דבר כזה אחרי שהעור עובד למוצר הסופי), אבל בכ"א, לאודי יש סט של שני מוצרים לשמירה על עור הרכב והם עושים עבודה מצויינת. ברכישה בארץ הם די יקרים (כדאי לחפש באייביי). למגוויר יש גם מין שמפו לא רע לעור, אבל לדעתי המוצר של אודי הרבה יותר טוב, והעור נראה יותר "חדש" מאשר בשימוש עם מגוויר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי ספרי סקיי מקורי של VAG, חשבתי לקנות גם מוצרים דומים מקוריים לעור אבל איני יודע את המק"ט.

מאיפה אני יכול להשיג?

פורסם

עזוב ספרי סקיי. זה נקרא audi leather care או משהו בנוסח (מחיר בארץ באיזור ה300 ש"ח, בפעם האחרונה שבדקתי) אבל שווה את הכסף בין אם אתה קונה באיביי או בארץ (כמות קטנה מספיקה לנקות את המושבים ולהבריק אותם)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נראה לי שאני פשוט אזמין קיט של Swissvax או המקורי של החברה.

הם נראים איכותיים וזה ת'כלס לא כזה יקר כמו שחשבתי, אני פשוט אוהב לעבוד לבד על הרכב.

אני רק מקווה שזה יכול להסיר את שכבת הצבע שההוא שם לי.

Keyser - אני מקווה שיהיה לי זמן השבוע ללכת לבדוק מחירים בצ'מפיון, נראה מה יהיה יותר כדאי.

VO364 - כנראה אני אזמין מאיביי או מאתר אחר ששלחו לי, אבל אני אבדוק גם שם.

תודה לכולם! :)

• תוכן חדש...