Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עינית לא מפוקסת בניקון D5100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

באמצע טיול ליפן, מרוב התרגשות על חזרתה לארץ האבות, המצלמה שלי איבדה פוקוס.

התמונות דווקא יוצאות מפוקסות, אבל בעינית הכל מטושטש. לא רק התמונה, אלא גם התצוגה של הספרות בחלק התחתון של העינית.

את החוגה של פיקוס העינית כבר סובבתי, לא עוזר, נגמרת הסקלה לפני שזה מתפקס.

אגב, כשהיינו בארץ בה נולדה (תאילנד), לא נרשמו בעיות מיוחדות.

רעיונות לפני שאני מפוצץ את מטה ניקון?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין כיוון פוקוס לעינית לבעלי משקפיים?

ב 801, D70 ו D90 יש אז סביר להניח שגם אצלך.

עריכה: לפי תמונות שלה ברשת יש מצד ימין של העינית מאחורי הגומי מין גלגלת קטנה. זה הפוקוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
את החוגה של פיקוס העינית כבר סובבתי, לא עוזר, נגמרת הסקלה לפני שזה מתפקס.

חמשה-שה תווים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא שמתי לב לזה.

היא קיבלה מכה?

משטח הפיקוס בה ניתן להחלפה או קבוע? יכול להיות שהוא זז.

פורסם

בעבר עינית הייתה חדה בשבילך? תנסה לסובב את הגלגלת הקטנה לאט לשני הכיוונים. בעיקרון אמור להיות מצב שזה ניראה מפוקס. אפשרות נוספת שהעינית שלך מלוכלכת, לפעמים זה גם ניראה כמו אין פוקוס. אלא אם כן המצלמה קיבלה מכה ומשהו התקלקל בכיוון עינית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נראה לי שקיבלה מכה, לפחות לא לפני שזה קרה.

העינית הייתה חדה לפני, אבל רק על קצה המהלך של החוגה, מה שמוזר בפני עצמו. כרגע לא נראה לי שהחוגה משנה כלום.

הכל נקי, זה לא עניין של לכלוך.

לגבי משטח פיקוס, שו הדה? לא מכיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כשאתה מפרק את העדשה אתה רואה מעל המראה מעין זכוכית מאט. תסתכל אם היא זזה או לא יושבת טוב.

פורסם

נראית בסדר.

במידה והייתה בה בעיה, זה לא היה פוגע גם בפוקוס האוטומטי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אם אתה לא רואה טוב, זה לא אומר שהיא לא מפוקססת, אולי לכלוך/אדים וכו'.

אם היא לא מפוקססת - משהו זז באופטיקה של העינית.

dirty old man

need love too

פורסם

כתבתי כבר, הבעיה היא לא לכלוך.

כנראה העינית באמת נדפקה, אני אדבר עם ניקון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...