Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הרכב שלי פיג׳ו 106XR 1994 נפח 1400 ידני.

אני קצת חדש בכתיבה בפורום אז סליחה אם אני רושם לא נכון.

קיימת ברכב שלי בעיה מכנית כאשר אני בנסיעה של כ20 דקות המנוע מתחיל לגמגם ודוושת הגז נילחצת מעצמה כניראה בכדי שהמנוע לא יכבה אחר לאחר כמה דקות הוא ניכבה. ואם אני עומד בצד מתאכזר טיפה במנוע על ידי לחיצת דוושה זה טיפה מסדר ולאחר נסיעה של כמה דקות זה שוב חוזר. הרכב עבר טיפול החלפת פלגים, החלפת שמנים ומים, החלפת מסנן דלק אך הבעיה נמשכת השמח לעזרה להבין מה באמת אני צריך להחליף כדי שהבעיה תסתדר.

בעיה נוספת היא בעיית חשמל כאשר אני לוחץ על כפתור אורות חירום (המשולש) הם לא עובדים וגם לא נידלקת הנורה על הכפתור וגם ההיתותים אינם עובדים ביצעתי בדיקת פיוזים אך זה לא זה השמח לעזרה

בתודה מראש נדב

פורסם

מה הכוונה "הדוושה נילחצת מעצמה"? אתה מרגיש שהיא יורדת למטה או שרק הטורים עולים?

ולגבי הכפתור חירום כניראה הבעיה היא בו אבל צריך לפתוח שם ולראות כי בזמן הלחיצה אינו מעביר מתח.

פורסם

אני מיסתכל על הדוושה והיא נילחצת ממש רואים אותה יורדת למטה לבד כאילו רוח רפאים לוחצת טיפה גז חח אני מאמין שזה אוטומטי קורה לפני שהמנוע עומד להיכבות.

פורסם

ממש לא אמור לקרות ויכול להיות שקיימת אצלך בעייה בכבל גז עצמו... תנסה לראות דרך מיכסה המנוע שהוא מורם ברגע שאתה לוחץ שם על הגז בצורה ידנית אם הכבל חוזר כמו שצריך ברגע שאתה עוזב...

פורסם

לחצתי עליו שניסיתי לשים ספרי קרבורטורים והוא חזר כרגיל..האוטו האוטו נוסע טוב ופתאום אחרי כמה דקות משתגע. אתה לא חושב שזה תלוי בבית מצערת שם במנוע צעדים? כי כשזה קורה ואני פותח מכסה מנוע אני גם רואה שאיפה שהכבל גז תפוס שם זה מסתובב לבד טיפה כאילו אני בתוך האוטו ונותן טיפה גז

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אין שם מה לנקות - מנוע צעדים ומצערת הם חיצוניים - מע מונו .

כנראה חיישן המצערת - TPS פגום ,ולכן מנוע הצעדים "משחק".

אתה מוזמן לבדיקה .

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...