Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה לא מבין את השאלה אבל הסיפון מתחיל תמיד מעל נקודת הניקוז, אם לא הפיסיקה לא תעבוד (חוק כלים שלובים).

פורסם
אני כנראה לא מבין את השאלה אבל הסיפון מתחיל תמיד מעל נקודת הניקוז, אם לא הפיסיקה לא תעבוד (חוק כלים שלובים).

לא נכון, לפני השינוי היה מורכב צינור ישר שיצא מהקיר ועלו התחבר הסיפון, הכוסית של הסיפון היתה מתחת לנקודת ניקוז שבקיר.

ועכשו האינסטלטור הרים את כול המכלול של הסיפון למעלה קרוב לכיור (כדי לחסוך מקום בארונית) ועכשו הכוסית של הסיפון ממוקמת מעל לנקודת הניקוז שבקיר.

השאלה שלי אם זה לא יגרום לסתימות בצינורות אחרי הסיפון?

פורסם

אם זה סיפון מובנה ולא שרשורי לא חשוב היכן הוא יהיה, בגובה הניקוז או מעל את העבודה שלו הוא יעשה שזה מניעת ריחות.

זה שיש כוסית לליכלוך גדול או כבד זה בונוס, סתימות לא יהיו בגלל הסיפון.

פורסם

בשורה התחתונה אין בעיה.

אני לא בטוח שאני מבין איך פיזית זה נעשה כי פתח היציאה של הסיפון תמיד מעל הכוסית. כדי לעשות את זה צריך להוסיף עוד אביזרים- ברך/זווית 45 מעלות ביציאה וכו'. זה מה שעשו אצלך?

פורסם
בשורה התחתונה אין בעיה.

אני לא בטוח שאני מבין איך פיזית זה נעשה כי פתח היציאה של הסיפון תמיד מעל הכוסית. כדי לעשות את זה צריך להוסיף עוד אביזרים- ברך/זווית 45 מעלות ביציאה וכו'. זה מה שעשו אצלך?

מצורף קובץ עם שרטוט, משמאל זה מה שהיה ומימין מה שעשו

untitled.jpg

פורסם

אין בעיה בכלל, רק מראה אסטטי לא יפה.

אפשרי גם לצאת בצורה ישרה מהסיפון אל הקיר וזאת בעזרת צינור 32 מאריך לצינור האנכי שיוצא מהכיור.

לכידה.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מה שעשו אצל פותח השרשור זה שהוסיפו לו קצת יותר מקום בתחילת הארון.

מכיוון שכנראה פתח הניקוז נמוך הוסיפו מאריך לסיפון והורידו אותו למטה.

האינסטלטור האחרון עשה את מלאכתו נאמנה.

• תוכן חדש...