Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כנראה שהלך הקלאץ'... (פנדה פיאט) קיבלתי במוסכים הצעות מחיר להחלפתו הנעות סביב 2000 שקלים. (לא מורשים אפילו)

התקשר לחנויות חלפים, המחיר של קלאץ' חדש באריזה הוא 500 שקלים.

להחליף קאץ' לוקח כמה שעות. על שעת עבודה של מוסך גובים 100 שקלים בערך במוסכים הללו.

כיצד יתכן שהמחיר הגיע ל-2000 שקלים? להחליף קלאץ' לוקח 15 שעות? אני לא חושב. המוסכים רוצים כניראה רוצים לעשות

קופה גם במחיר של הקלאץ' עצמו ללא העבודה.

בקיצור, מה שחשבתי לעשות זה לקנות את החלק וללכת לאיזה מוסך עם החלק ולבקש ממנו להחליף.

השאלה איזה מוסכים יסכימו לדבר ולא יזרקו אותי מכל המדרגות כשאני בא אליהם עם חלק? קצת כמו לבוא למסעדה עם אוכל ולבקש רק שיגישו אותו. :lol:

אבל אם אמצא מוסך שיסכים לגבות ממני מחיר לפי שעות עבודה, ונאמר שהמחיר יהיה באיזור ה-500, אצא מכל העסק בנזק של אלפיה אחת.

מישהו מכיר מוסכים שמסכימים להרכיב חלקים שמביא הלקוח תוך גביית מחיר לפי שעתון עבודה?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

המכונאי שלי עובד בשיטה הזאת.

אני מביא לו חלקים והוא מקבל כסף על העבודה.

המוסך מורשה משרד התחבורה.

פנה בפרטי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כן.גם אני מכיר כאלה העובדים עם חלק שתביא תמורת עלות העבודה.ישנם מוסכים כאלה וישנם מכונאים שהיה להם מוסך או שותפות במוסך ועברו לעבוד בעצמם.

פורסם
היי,

כנראה שהלך הקלאץ'... (פנדה פיאט) קיבלתי במוסכים הצעות מחיר להחלפתו הנעות סביב 2000 שקלים. (לא מורשים אפילו)

התקשר לחנויות חלפים, המחיר של קלאץ' חדש באריזה הוא 500 שקלים.

להחליף קאץ' לוקח כמה שעות. על שעת עבודה של מוסך גובים 100 שקלים בערך במוסכים הללו.

כיצד יתכן שהמחיר הגיע ל-2000 שקלים? להחליף קלאץ' לוקח 15 שעות? אני לא חושב. המוסכים רוצים כניראה רוצים לעשות

קופה גם במחיר של הקלאץ' עצמו ללא העבודה.

בקיצור, מה שחשבתי לעשות זה לקנות את החלק וללכת לאיזה מוסך עם החלק ולבקש ממנו להחליף.

השאלה איזה מוסכים יסכימו לדבר ולא יזרקו אותי מכל המדרגות כשאני בא אליהם עם חלק? קצת כמו לבוא למסעדה עם אוכל ולבקש רק שיגישו אותו. :lol:

אבל אם אמצא מוסך שיסכים לגבות ממני מחיר לפי שעות עבודה, ונאמר שהמחיר יהיה באיזור ה-500, אצא מכל העסק בנזק של אלפיה אחת.

מישהו מכיר מוסכים שמסכימים להרכיב חלקים שמביא הלקוח תוך גביית מחיר לפי שעתון עבודה?

הגעת המכונת זמן המעבר? מחיר שעת עבודה במוסך כיום היא בין 250-300 ש"ח

להביא חלקים למוסך זה לא ממש מקובל אבל אני מניח שיהיו מוסכים שיסכימו לדיל, אם הם לא יהיו עמוסים.

פורסם

אם זה לא מכונאי מוכר וממולץ, זו יכולה להיות הרפתקאה מפוקפקת. תמיד ימצא שחסר עוד משהו, שזה לא בדיוק החלק , אם תוך כדי עבודה יגרם נזק לחלק, אם תהיה בעיה לאחר ההרכבה, או במקרה של תוצאה לא חלקה, המכונאי יגיד באשמת החלק והסוחר יגיד זה המכונאי. כאב ראש. שווה לשלם עוד קצת (כדאי להשוות מחירים) ולקבל אחריות כוללת.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כפי שנאמר לפני, ישנם מוסכים שיסכימו יהיו כאלה שלא.

נסה לקבל המלצות על מוסכים שאמינותם מוכחת וסכם את המחיר מראש.

אולי תוכל באמת לחסוך כמה מאות שקלים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אישית? אני תמיד קונה את החלפים, גם במקרים שאני צריך ללכת למוסך ולא יכול להסתדר בעצמי.

לרוב זה יוצא לי זול יותר (בעיקר בגלל המחירים בחו"ל, ולמרות המיסים הדרקוניים).

למעט מקרים בהם המוסך שלי יכול לרכוש את החלק במחיר טוב יותר ממני. (וזה נדיר יחסית).

מעולם לא עשו לי בעיה בנושא. לרוב אני מגיע מוכן, כאשר אני יודע מה התקלה ומה אני צריך להחליף.

אם לא יודעים, פשוט סורקים תקלות/ מבצעים בדיקות, מקבלים הצעת מחיר מהמוסך עבור החלפים הנדרשים ולוקחים הצעת מחיר.

M-TECH E46

פורסם

במוסכים לא מורשי חברה שעת עבודה היא ממש לא 250.... עברתי בכמה מוסכים בת"א, הם גובים לשעת עבודה באיזור ה-100 שקלים.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

מהלך לגיטימי, גש למוסך ותגיד לו שיש לך את החלק ואתה רוצה רק שיחליפו לך.

מורשה או לא מורשה זו כבר החלטה שלך. את האחריות לתיקון אתה רוב הסיכויים לא תקבל בגלל שאתה מביא את החלק.

(אם המוסך היה מחליף לך חלק ומביא אותו בעצמו היית מקבל גם אחריות על התיקון).

2000 שקל להחליף קלאץ' זה קצת יותר מדי.

פורסם
במוסכים לא מורשי חברה שעת עבודה היא ממש לא 250.... עברתי בכמה מוסכים בת"א, הם גובים לשעת עבודה באיזור ה-100 שקלים.

תפסיק לזבל את השכל :x עם מחירים שאתה שולף מהמותן. אולי מוסך מדרכה גובה סכומים כאלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

האיכות של הקלאצ' שקנית לא בהכרח זהה לאיכות הקלאצ' שהמוסך מספק לך, קח בחשבון שאולי בחנות חלפים מכרו לך סוג זול ולא איכותי של קלאצ'. ואם הקלאצ' שהבאת דפקט אתה תשלם פירוק והרכבה עוד פעם אין אחריות מצד המוסך.

קח בחשבון גם שיכול להיות שהקלאצ' שקנית אולי לא מתאים, כבר יצא לי לראות אנשים שבאו עם חלקים שקנו למוסך ואז לאחר פירוק החלק הסתבר שמה שקנו לא התאים. ולפעמים צריך גם מזלג לגיר.

לא קיים מוסך מורשה משרד התחבורה שעובד עבור 100 ש"ח לשעה, אין דבר כזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק במוסך שקיבלת בו הצעה של 2000 ש"ח איזה קלאץ' זה (מקורי או תחליפי ואיזו חברה), ותבדוק בחנות החלפים שהיית בה איזה קלאץ' הציעו לך שם. ספר לנו והמבינים יגידו לך איזה קלאץ' עדיף לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...