Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי זה שואלים למה אנשים הולכים למוסכים אצל הבני דודים?

תראו איזה רעבים המוסכים של היהודים!

אני משלם 150 שקל לטיפול , חלקים עליי -יוצא לי בערך 500 שקל טיפול , במוסך בנתניה אותו טיפול 1200 שקל- למה???

מוסך שלוקח 300 שקל לשעה לא יראה אותי בחיים - זה גניבה לאור יום.

לא סתם המוסכים של הבני דודים מלאים בלקוחות יותר ויותר ושל בני עמנו מתרוקנים..

על החלפת מנוע המוסך שלי לקח 3000 שקל , מנוע אני הבאתי לו באותו סכום.

אצל מי שביררתי רצו 9000 שקל מחיר הכי זול! למה??

אני מטפל במוסך שיש לו רישיון ,יש לו אישור ממשרד התחבורה והכל -ועדיין הוא זול יותר ומלא עבודה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני משלם 150 שקל לטיפול , חלקים עליי -יוצא לי בערך 500 שקל טיפול , במוסך בנתניה אותו טיפול 1200 שקל- למה???

אני מטפל במוסך שיש לו רישיון ,יש לו אישור ממשרד התחבורה והכל -ועדיין הוא זול יותר ומלא עבודה .

1200 ש"ח טיפול???? האם זה מוסך יבואן???

אצל אבא שלי במוסך טיפול שכולל פילטר שמן מקורי שמן איכותי פילטר אויר חליפי ו4 פלגים (לא אירידיום) ועבודה

טיפול עבור רוב הרכבים הפרטיים נע בין 450 ל600 ש"ח כולל מע"מ

פורסם

טיפול לדיזל:

שמן 6 ליטר

פילטר שמן

רפידות בלם

לפעמים צלחות

פילטר אוויר

פילטר סולר והוצאת אויר

החלפתי אצלו מייסב לקרניבל הוא לקח 100 שקל על העבודה , עבד כמעט שעה כי היה צריך לפרק את הכל ,להשתמש בפרס כדי להרכיב מייסב חדש.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ואפשר לשאול באיזה מוסך אתה ? (בפרטי .. :D) :wink:

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

היי,

הייתי במוסך בת"א שהחליף לי שמן (אחרי שלא הצלחתי למצוא מפתח לאגן שמן.).

על הקיר היה רשום שמחיר לשעתון עבודה הוא באיזור ה-100 שקלים. (בטח ללא מע"מ ואני לא זוכר אם זה 100 או 100 ו...) אני ממש לא שולף מחירים מהבטן וממש לא מנסה להטעות.

בכל מקרה, 250 שקל לשעת עבודה זה מחיר שגובים במוסכים מורשי יצרן, לא ב"סתם" מוסכים מורשי משרד התחבורה.

לשואלים, המחיר שקיבלתי על קלאץ' הוא מחנות מאד רצינית ומוכרת בת"א של נחום סודאי, קניתי ממנו חלקים שהייתי צריך להחליף בטיפול במחירים לא רעים. הם לוקחים את המספר של הרכב ומתאימים את החלק בדיוק לרכב. בקלאץ' של פיאט פנדה, עד כמה שאני יודע, לא משווק משהו תחליפי, רק מקורי. אבל אברר... בכל מקרה, 500 שקל לקלאץ' (ללא עבודה) נשמע נמוך מדי? בסה"כ קלאץ'...

להחליף קלאץ' אמור לקחת הרבה פחות מ-5 שעות, לא נשמע לי סביר לשלם יותר מ-500 שקל על החלפה. אבל בטח מוסכים מורשים יזמברו אותי במחירים, כי הם לא יאהבו את הרעיון שהבאתי חלק חליפי. לכן אני צריך למצוא מוסך כלשהו שיסכים להחליף במחיר שפוי.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

שי, אם תוכל בבקשה לשלוח לי את הפרטים והמספר של המוסך שאתה מטפל בו בפרטי, זה מאד יעזור לי. (אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות עדיין כי לא עברתי את ה-25 הודעות.)

תודה... :-P

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

גם במוסכים שגובים 200 שקל לשעת עבודה, לא שמעתי שבעלי המוסך יצאו מיליונרים. מוסך שמקפיד על נהלים ואיכות, לא ישרוד אם יגבה פחות מכך. למוסך שמפרסם 100 שקל לשעת עבודה, לא הייתי מתקרב. אין קסמים, מוסך שגובה 100 שקל לשעת עבודה, ישרוד רק באמצעות "קומבינות" שיכולות להיות כואבות לכיס וגרוע מזה מסוכנות.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...