Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום.

אני לפני קניה של מגבר וחיווט לסאב שיש לי ורציתי לשאול אם יש טעם שאת החיווט אני אזמין מאיביי. כמו כן יש לציין שאני רוצה 4 גייג' אלא אם כן תאמרו לי עכשיו שבמערכת פשוטה יחסית לא יהיה הבדל ואז חבל על הכסף.

מצאתי שם דברים במחירים יחסית סבירים כמו לדוגמא :

המערכת ככל הנראה תיהיה כדלהלן :

סאב של סוני מסדרת XPLODE (דגם בן בערך 10) Sony XS-L1235.

מגבר ככל הנראה יהיה GTO1004 (אלא אם כן תאמרו לי שאוכל להסתפק בפחות.

HU ישן וחביב של JVC.

קומפוננטים של אודיובאן שכבר מותקנים ברכב ולכן בינתיים אין טעם להחליף.

דר"א יש לציין כי את ההתקנה אני מתכנן לעשות לבד אם זה משנה.

פורסם

4 גייג'? בשביל מה? מגבר 4 ערוצים סטנדרטי?

קיטי התקנה הוא מוצר כבד שמייקר את המשלוח, אלא אם אתה נעזר בשירות של חברת משלוחים ישראלית ומבצע שילוח ימי.

עם כל הכבוד ל JBL1004, קיט 8 גייג' ב 150 ש"ח שניתן לרכוש אצל כל מתקין יעשה עבודה מעל ומעבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי אני אוותר על התענוג להזמין מחו"ל. פשוט ב 140 כולל משלוח זה היה נראה מזמין.

איזה קיט זול הייתם ממליצים עד נניח 150 עם חריגה קלה אם יש איזה אחד מומלץ?

פורסם

ב 150 שקל אתה תקנה זבל כי זה מה שיש בארץ. על אף זאת אתה לא תיפול כי אין לך שום צורך ביותר ממה שתקבל בקיט פשוט.

ב 140 שקל לא תקבל שום קיט איכותי כולל משלוח לארץ. תקרא טוב את פרטי המשלוח, אני בטוח שהמחיר אינו מדבר על משלוח בין לאומי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש כמה בעלי מקצוע שימכרו לך ציוד טוב במחיר הוגן. אם להזמין משהו מחו"ל זה טרמינלים, בתי פיוז וכאלו. דברים קטנים וזולים באמת שהמשלוח שלהם מסתכם במעטפה. גם מהיר וגם פטור לחלוטין בשביל מטר רץ כבל אפשר לקנות מטר 4G באיזור 50 למטר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

גם בקיט שאני פרסמתי היה משלוח לארץ.

בסוף הייתי אצל אלכסנדר בת"א וקניתי משם את ה GTO1004 וקיט התקנה של לייטנינג אודיו.. הבעיה היא שרק כשהגעתי הביתה קלטתי שהקיט הוא 10 גייג' אפילו שביקשתי ממנו 8 והוא אמר בעצמו זה 8.. האמת שדיי התעצבנתי ועכשיו אני שוקל לחזור אליו. הבעיה היא שפתחתי את הקיט כבר (עלה לי 200 ש"ח, לא יקר ל 10G?)

מה כדאי לעשות? להישאר עם זה או לנסוע שוב לדבר איתו? (זה מספיק למגבר הזה עם סאב חביב וקומפוננטים חביבים?)

פורסם

גם יקר וגם אתה צריך 8 של חברה טובה, אבל עדיף להשתמש בכבל רתכת. עולה זול יותר וכבל טוב יותר.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

פייר אני מרגיש מרומה וטיפש.. איך הצליחו לדחוף לי כבל 10g בכזאת אלגנטיות מגעילה.

מאיפה אני משיג כבלים של רתחות בכזה אורך? (כמה צריך 5 מטר ועוד חצי מטר אדמה?)

פורסם
גם בקיט שאני פרסמתי היה משלוח לארץ.

בסוף הייתי אצל אלכסנדר בת"א וקניתי משם את ה GTO1004 וקיט התקנה של לייטנינג אודיו.. הבעיה היא שרק כשהגעתי הביתה קלטתי שהקיט הוא 10 גייג' אפילו שביקשתי ממנו 8 והוא אמר בעצמו זה 8.. האמת שדיי התעצבנתי ועכשיו אני שוקל לחזור אליו. הבעיה היא שפתחתי את הקיט כבר (עלה לי 200 ש"ח, לא יקר ל 10G?)

מה כדאי לעשות? להישאר עם זה או לנסוע שוב לדבר איתו? (זה מספיק למגבר הזה עם סאב חביב וקומפוננטים חביבים?)

עצוב שיש אנשים רמאים בעולם הזה ,בקשר לכבלים תוכל להשיג כבל רתכת בעובי המותאם לכבלי 8 גייג כמו שאומרים לך ;)

פורסם

זהו אז לפני שאני רץ לקנות כבלים אחרים נראה קודם מה יהיה עם אלו.. אני מאמין בכל תוקף שמגיעה לי החלפה של הערכה הזו לאחת שמתאימה לדרישות שלי ולמחיר הזה, ואכן אם / כשאקבל אחת כזאת אדע איך לפעול.

במידה ובאמת לא אצליח להחליף אותה לערכה אחרת אקנה כבלים של רתכת.

אגב יש למישהו נסיון עם החנות הזאת? אלכסנדר בת"א :http://www.alexsander.co.il/

• תוכן חדש...