Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלאו לרכב שלי 20 שנה על הכביש וזה אומר שמהשנה הזו והלאה אני צריך לעשות טסט כל חצי שנה לרכב (פעמיים בשנה)

עכשיו שאלתי היא: האם אני צריך אישור ברקסים כל פעם שאני עושה טסט לרכב (כל חצי שנה) שזה יוצא לי פעמיים בשנה אישור ברקסים או שאני צריך אישור ברקסים רק על הטסט הראשון (החצי שנה הראשונה) ועל השני לא?

אני אשמח לתשובה.

תודה.

פורסם

רק תוספת קטנה,

תזדקק לאישור רכב מיושן (שכולל בין היתר גם תקינות הבלמים), לא לאישור בלמים.

בהצלחה!

פורסם

אישור בלמים זה לרכב מגיל 15 ומעלה.

רכב מגיל 19 ומעלה צריך "אישור רכב מיושן" לטסט, ולא אישור בלמים.

בדיקה לקבלת אישור רכב מיושן כוללת בנוסך לבדיקת בלמים גם בדיקות של מערכות נוספות, כמו מתלים והגוי, והיא עולה קצת יותר יקר.

אישור רכב מיושן צריך להציג בכל טסט, כלומר כל חצי שנה אישור חדש.

פורסם

תודה לכל העונים

אז אתם אומרים שכל חצי שנה אני צריך לשלם רק על אישור אחד שהוא "רכב מיושן" והוא כולל גם את האישור ברקסים? זאת אומרת שאני לא צריך אישור ברקסים בנוסף? האם הבנתי נכון?

והיכן אני משיג את אישור "רכב מיושן"? במוסך או במשרד הרישוי?

תודה.

פורסם

נכון.

אישור רכב מיושן בלבד, כל חצי שנה.

אתה מגיע עם האוטו לכל מוסך מורשה משרד התחבורה (רצוי כמובן מוסך, בו אתה מטפל בדרך כלל), ומבקש לקבל את האישור הנ"ל.

האוטו עולה על ליפט, נבדקים בלמים, חופשים בהגה, במתלים, נזילות וכו',

אם הכל תקין אתה נפרד מ 150-250 ש"ח ומקבל את האישור.

אם משהו לא תקין, תדרש לבצע תיקון, אחרת המוסך כמובן לא ינפיק לך אישור.

ורק בסוף התהליך הזה אתה ניגש לטסט.

פורסם

לגבי המחיר - תלוי

בפעם הראשונה שילמתי 150ש"ח למוסך הצמוד למכון הטסטים - הם אפילו לא יצאו לבדוק אם באמת יד רכב כזה בכלל.....

מאז תמיד במוסך הקבוע שלי - 25 ש"ח והם מעלים את הרכב, בודקים ועושים סיבוב

• תוכן חדש...