Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוקטובר האחרון קניתי סיאט איביזה 2006 (1.4 100 כ"ס)

שעברה טיפול כחודש לפני הקניה, הרכב עבר טיפול ב 74K ק"מ וקניתי אותו עם 75K ק"מ.

כמובן שלפני הקניה בדקתי במוסך המורשה שהוא אכן עבר טיפול ובמוסך אישרו ופרטו מה הוחלף.

ואף אמרו לי שהטיפול הבא הוא ב 88K ק"מ או בתאריך מסויים שאני לא זוכר (הקודם מבינהם).

מאז ועד עכשיו הרכב לא הגיע אפילו ל 80K, אני לא נוסע הרבה.

השאלה אם בכל זאת צריך לעשות לו טיפול למרות שיש יותר מ 8K עד לטיפול הבא, או שאפשר לחכות עם זה?

פורסם

שמן מחליפים עד לשנה או 10KKM עד 25KKM (לפי הוראות יצרן).

או לחלופין שנה (גם אם הרכב נסע פחות).

אני אישית לא הייתי משאיר את אותו השמן במנוע יותר מחצי שנה.

כמובן גם מסנן/פילטר שמן מחליפים.

פורסם

המרווח טיפולים ברכב מוגדר לפי זמן וק"מ, המוקדם מבינהם.

כלומר, אם תגיע ל-88K ק"מ לפני ספטמבר הקרוב (מה שלא צפוי לפי הנסועה שלך) תאלץ לעשות טיפול או לחלופין לא משנה מה יהיה הק"מ (מתחת ל-88K ק"מ) בספטמבר הקרוב תאלץ להכניס את הרכב לטיפול.

עכשיו אני אשאל אות שאלה כנה, הוצאת על הרכב כ-50K ש"ח, אתה רוצה להפוך אותו לערמת מתכת חסרת ערך רק בשביל לחסוך כמה מאות שקלים על טיפול?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...