Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם מדובר בסרט תדמית רשמי של היבואן או במשהו חובבני יותר?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לראות ולקנא 8)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קליפ נחמד, מכונית מדהימה, תודה.

מישהו כאן יודע אם עלו לכבישי הארץ עוד פרארי קליפורניה חוץ מהלבנה של המנכ"ל שמופיעה בקליפ?

למעשה האם מישהו יודע איזה דגמים וכמה מכוניות פרארי עלו לכבישי הארץ מאז תחילת היבוא בשלהי 2011 כולל אלה של היבואנים האישיים?

אני יודע שיש חברה בפורום שעוקבים אחרי המכוניות היחודיות/אקזוטיות שעולות על כבישי הארץ.

תודה :-)

פורסם
קליפ נחמד, מכונית מדהימה, תודה.

מישהו כאן יודע אם עלו לכבישי הארץ עוד פרארי קליפורניה חוץ מהלבנה של המנכ"ל שמופיעה בקליפ?

למעשה האם מישהו יודע איזה דגמים וכמה מכוניות פרארי עלו לכבישי הארץ מאז תחילת היבוא בשלהי 2011 כולל אלה של היבואנים האישיים?

אני יודע שיש חברה בפורום שעוקבים אחרי המכוניות היחודיות/אקזוטיות שעולות על כבישי הארץ.

תודה :-)

עלו רק 458 בינתיים על הכביש והקליפורניה הלבנה הזו. חוץ מזה זהו.

אין לי כוח לדבר על מספרים וזה גם לא המקום.

אחלה כתבה, נהנתי מאוד, מקווה לראות עוד מבחנים כאלו.

מכיר אישית את הרכב בכתבה וכרגע הגג שלו צבוע לשחור, נראה טוב :wink:

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

סרטון מרשים ומקצועי, כיאה למכונית מהסוג הזה.

ועדיין מתבקש כאן איזה גילוי נאות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

טוב לאון!

סרטון יפה, לא ממש מבחן רכב אבל קליפ מגניב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מכונית מרשימה

הגשה מרשימה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...