Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

מצאתי 2 רכבים שנראים לי

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק 2007 והונדה סיוויק האצ'באק רובוטית 2007 דגם ספורט.

רציתי לדעת מה ההבדלים בהחזקה בינייהן?

האם ההונדה יותר יקרה בדלק, ביטוח, וטיפולים? או ההפך?

הרכב מיועד בעיקר לנסועה עירונית אבל גם קצת בינעירונית, נסועה של 12K ק"צ בשנה בערך.

אין נהגים חדשים וצעירים.

תודה לעונים מראש!

פורסם

אין לי איך לעזור בעניין העלויות אבל בכמה טלפונים פשוטים למוסכי שירות/חברות ביטוח וקריאה באינטרנט תוכל ללמוד דיי הרבה על הוצאות אחזקה ועלויות שוטפות.

לי יש שאלה אחרת, נהגת בגיר הרובוטי של ההונדה? מדובר בגיר רובוטי חד מצמדי ולא מהמצטיינים (דוגמת זה של אלפא ופיאט), הוא חובט ולא נעים וכדאי לבדוק גם את עלות החלפת הקלאץ' שתזדקק לה מתישהו כי הרכב הוא משומש.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

תודה על התגובה מייק.

כן נהגתי קצרות על הרכב, הרגיש לי קצת מעצבן, אבל הבנתי שלרכב כתוצאה מכך יש צריכת דלק לא רעה, במיוחד מול המאזדה, ככה שאולי זה מתאזן, לפחות בעיני.

פורסם
תודה על התגובה מייק.

כן נהגתי קצרות על הרכב, הרגיש לי קצת מעצבן, אבל הבנתי שלרכב כתוצאה מכך יש צריכת דלק לא רעה, במיוחד מול המאזדה, ככה שאולי זה מתאזן, לפחות בעיני.

בנסועה שרובה עירונית אף רכב לא יצטיין בצריכת דלק וכשנוסעים 12 אלף קילומטרים בשנה זה שיקול משני יחסית ואפשר להעניק חשיבות גבוהה יותר לנוחות משתמש והנאה מהרכב, מבחינתי גיר רובוטי ממש פוגם בנוחות למשתמש הממוצע שמעוניין בגיר אוטומטי ויותר גרוע, יש נהגים שלעולם לא יסתדרו עם גיר כזה וזה קרה ללא מעט רוכשי קורולה סדרתיים שלא הצילחו להסתדר עם הקורולה הרובוטית והפסידו לא מעט כסף במכירה מהירה או סבלו מעוגמת נפש עד להגעת הדגם האוטומטי.

רכב עירוני נוח ומאובזר יכול להיות הונדה ג'אז בגירסאות המאובזרות יותר שיהיה יותר חסכוני מהמאזדה וגם מהסיויק, בכלל נשמע לי שסופר מיני היא בחירה הרבה יותר הגיונית לדרישות שלך.

אם בכל זאת אתם חפצים במשפחתית חזקה ומאובזרת כדאי לשקול גם פוקוס שחולקת לא מעט מכלולים עם ה-3 אבל נוחה ומעודנת יותר, בנוסף המחירון פחות מחבב אותה ותוכלו למצוא רכב חדש יותר.

• תוכן חדש...